Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

«Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση» η πύλη εισόδου στον «Ευρωατλαντικό ολοκληρωτισμό»


 Κλασσικοπερίπτωση

Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου μάθαμε ότι ανεστάλη για λίγα ακόμη χρόνια η εκτέλεση της θανατικής ποινής που επέβαλε στην χώρα μας η «Νέα Τάξη Πραγμάτων».
Όπως συμβαίνει στις φυλακές, κάθε εξυπηρέτηση ακόμα και η πιο μικρή πληρώνεται και μάλιστα αδρά. Όταν ο κατάδικος- θύμα στεγνώσει από ρευστό, τότε το μόνο που του μένε, είναι να πουλήσει την ψυχή και το σώμα του στον αρχισυμμορίτη της φυλακής ακόμα και για το «δικαίωμα» να αναπνέει.
Αυτό ακριβώς το «νιτερέσι» έκανε και ο εντολοδόχος για την «σωτηρία» της Ελλάδας δίψυχος πρωθυπουργός.
Το «νταλαβέρι» με τους συμμορίτες και τα κοράκια,
κατέληξε στην «επιμήκυνση» του χρόνου αποπληρωμής του χρέους και την μείωση του επιτοκίου κατά 100 «μονάδες βάσης» (!) όπως δήλωσε ο πρωθυπουργός για να αποφύγει την αναφορά στην κατανοητή πραγματικότητα που είναι 1 μονάδα στο επί τοις εκατό αναφερόμενο επιτόκιο.

Θριαμβολόγησε λοιπόν, διότι μετά από την ...τιτάνια μάχη που ισχυρίζεται ότι έδωσε, κατάφερε να κατεβάσει το χρέος μας κατά 6 δις.

"Μάζευε κι ας είναι ρώγες" θα πεί κάποιος καλοπροαίρετος. Καμία αντίρρηση αρκεί να ξέραμε ότι δεν θα φορτωθούμε με άλλα 25 δισεκατομμύρια "εξοικονόμηση" που φυσικά θα προκύψει από άλλη μια αφαίμαξη του ελληνικού λαού, ούτε ότι θα ξεπουλήσουμε τα πάντα στα επόμενα δύο χρόνια για 50 δις ευρω.

Αυτό λοιπόν που κατάφερε ο τιτάνας του "σοσιαλισμού" ήταν να αγοράσει λίγο χρόνο και 6 δις βάζοντας "ενέχυρο" δημόσια περιουσία αξίας 50 δις ευρώ!
Να χαρούμε που όλοι οι αριστεροδέξιοι Ευρωπαίοι ηγέτες, κόντεψαν να σπάσουν τον σβέρκο τους από την υπόκλιση στην φράου Μέρκελ και τον Μεσιέ Σαρκοζί, αποδεχόμενοι απόλυτα το περίφημο «σύμφωνο ανταγωνιστικότητας».

Αυτό το εν πολλοίς άγνωστο "σύμφωνο ανταγωνιστικότητας" είναι το προανάκρουσμα της βαρβαρότητας και της κτηνωδίας του μεταλλαγμένου καπιταλισμού που σε λίγες ημέρες θα είναι το νέο ιδεολογικό προφίλ της «άνωθεν» επιβληθείσης «ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης».

Στις 25 Μαρτίου θα γίνει ίσως η πιο «κρίσιμη» σύνοδος κορυφής στην μικρή ιστορία της Ε.Ε .

Αυτό που θα δούμε δεν θα είναι η επικύρωση των όσων συμφωνήθηκαν λίγες ημέρες πρίν πάνω και κάτω από το τραπέζι, σε σχέση με το ελληνικό χρέος, το «σύμφωνο ανταγωνιστικότητας» και τους μελλοντικούς «μηχανισμούς στήριξης», αλλά η «βελούδινη» διάλυση της μέχρι χθές υποτυπώδους ένωσης των Ευρωπαϊκών εθνών.

Μιά χρήσιμη για τη "Νέα Τάξη" διάλυση η οποία θα εμφανιστεί σαν το τέρμα μιας επίπονης διαδικασίας με κατεύθυνση την "ευρωπαϊκή ολοκλήρωση" και της οποίας τα ...χαρακτηριστικά περιγράφονται με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια όχι στα "σύμφωνα ανταγωνιστικότητας" ή στα κουρελόχαρτα των προηγουμένων συνθηκών του Μάαστριχτ και της Λισσαβώνας , αλλά στο αρχικό μνημόνιο της Ελληνικής κατοχής και στις "επικαιροποιημένες" του εκδόσεις.

Το μνημόνιο λοιπόν δεν ήταν απλώς μια "σύμβαση" με "επαχθείς όρους" που συνυπέγραψε η χρεοκοπημένη Ελλάδα με αυτούς που αφού πρώτα την χρεοκόπησαν μετά την δάνεισαν, αλλά η νέα θεμελιώδης συνθήκη του αναδυόμενου "Ευρωατλαντικού ολοκληρωτισμού".

Μία συνθήκη- μανιφέστο ενός συστήματος, που αποτελεί την "φυσική" εξέλιξη του καπιταλισμού σε έναν πλανήτη στον οποίο οι φυσικές πηγές πλούτου έχουν αρχίσει να στερεύουν.

Το πρόβλημα ΔΕΝ ήταν ασφαλώς η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας ούτε ο επαναπροσδιορισμός της κοινής δήθεν ευρωπαϊκής πολιτικής εξ αιτίας των χρεοκοπημένων χωρών του νότου.

Το πρόβλημα για τα ευρωατλαντικά επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" ήταν να δημιουργήσουν μια οικονομική έκρηξη που θα εξόντωνε κάθε διάθεση αντίστασης και θα ισοπέδωνε κάθε εθνική και υπερεθνική αξία πάνω στην οποία πάτησαν ιδεολογίες και πολιτικές.

Κάποιοι επιμένουν να μας φλομώνουν με τα νεοταξικά τους παραμύθια ότι δηλαδή στην Ελλάδα οι "κακές πολιτικές" του παρελθόντος προκάλεσαν ένα "οικονομικό δυστύχημα" με τραγικές για τον λαό της συνέπειες.

Το τεράστιο ψέμα πάνω στο οποίο έκτισαν τον βωμό της "θυσίας" αποκαλύπτεται μόνο από μια απλή ανάγνωση των συγκριτικών στοιχείων που οι δικές τους υπηρεσίες έχουν δημοσιεύσει (eurostat κλπ).


Δεν υπάρχει σχεδόν καμία χώρα από αυτές που μας βλέπουν P.I.G.S , η οποία να έχει καλύτερους δείκτες στην οικονομία της και απορεί κανείς πώς εμείς αποκτήσαμε μαύρη προβιά όταν τα "άσπρα πρόβατα" του ευρωατλαντικού κονκλάβιου είναι σε χειρότερη από μάς κατάσταση όσον αφορά τα χρέη, τα ελλείμματα, τις δαπάνες , το ποσοστό των δημοσίων υπαλλήλων, κλπ.

Η Ε.Ε έπρεπε να διαλυθεί και να ανασχηματισθεί σαν μία κατακερματισμένη κοινότητα πειθαρχημένων και φοβισμένων αποεθνικοποιημένων και απαξιωμένων κρατών.

Η ελληνική κρίση δεν ήταν τίποτα άλλο παρά το αποτέλεσμα μιας καλοσχεδιασμένης τρομοκρατικής επίθεσης, η οποία αν κρίνουμε από τις δουλικές αντιδράσεις των Ευρωπαίων ηγετών το περασμένο Σάββατο ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Είναι όμως και ο πυροκροτητής ο οποίος θα πυροδοτήσει εκείνη την αλλυσιδωτή έκρηξη που θα διαλύσει την Ευρώπη του "καπιταλιστικού παραδείσου".

Με αυτόν τον τρόπο η νέα μορφή της "ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης" θα φανεί ως η μόνη "σανίδα σωτηρίας" πάνω στην οποία θα ανέβουν οι τρομοκρατημένοι Ευρωπαίοι.

Σε αυτήν ακριβώς την «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση» κρίνεται και το μέλλον της «παγκόσμιας κυβέρνησης» δηλαδή της θεσμικής έκφρασης του «νέου ολοκληρωτισμού», που ήταν ανέκαθεν ο βασικός στόχος της «Νέας Τάξης Πραγμάτων».

Μην παρασύρεστε
από τους ήπιους όρους που χρησιμοποιεί η νέα τάξη για να περιγράψει τα προσχεδιασμένα εγκλήματα κατά της ανθρώπινης ελευθερίας και αξιοπρέπειας.

Ακούμε π.χ τον Ρέππα να λέει στην Real News της Κυριακής 13/3/11 ,ότι "..Η 25 Μαρτίου μπορεί να οριοθετήσει μια νέα κίνηση για την Ευρώπη και την Ελλάδα. Το προγραμματικό αυτό πεδίο συνδέεται με την αποσαφήνιση της στρατηγικής για επιτάχυνση της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, με θεσμούς που στηρίζουν τη συνοχή και εξελίσσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση".

Δεν ξέρουμε κατά πόσον είναι πολιτικά ευφυής ο κ. Ρέππας, είναι όμως αναμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους «σερβιτόρους» της «Νέας ΤάξηςΠραγμάτων».

Μας λέει για «νέα κίνηση» που από τις 25 Μαρτίου και μετά θα επιταχύνει την «ευρωπαϊκή ολοκλήρωση».

Μια «ολοκλήρωση» η οποία θα επισυμβεί με το κλείσιμο ενός μαύρου κατάμαυρου κύκλου, μιας θηλιάς δηλαδή γύρω από τον λαιμό του κάθε Ευρωπαίου πολίτη. Μια θηλιά που ήδη την έχουν περάσει στο λαιμό του Έλληνα, την εικόνα του οποίου περιφέρουν σαν φόβητρο σε όλο τον κόσμο.

Ας μην γελιώμαστε λοιπόν.

Τα επιτελεία του νέου Ευρωατλαντικού ολοκληρωτισμού καταδίκασαν την Ελλάδα με τον ίδιο τρόπο που τα ισλαμικά θρησκευτικά δικαστήρια καταδικάζουν μια βιασμένη γυναίκα.

Μας κακοποιούσαν τόσα χρόνια, έβγαζαν έναν σκασμό λεφτά από την εκπόρνευσή μας και όταν πλέον έφτασε το "πλήρωμα του χρόνου" μας καταδίκασαν σε δημόσιο μαστίγωμα μέχρι θανάτου για "ανήθικη συμπεριφορά".

Εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε πλέον παρά να διαλέξουμε αν θα ακολουθήσουμε τον δρόμο που μας δείχνουν οι ντόπιοι ευρωλιγούρηδες και το κάθε αριστεροδέξιο γιουσουφάκι της νέας τάξης, ή αν θα αντισταθούμε λεβέντικα προστατεύοντας εκείνες τις αξίες που μας κράτησαν ζωντανούς και όρθιους στα δύσκολα χρόνια της Τουρκοκρατίας και της κάθε λογής Φραγκοκρατίας.


  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5460

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP