Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων κατά της Κάρτας του Πολίτη


Ορθόδοξο Παρατηρητήριο
 
Για άλλη μια φορά δεκάδες χιλιάδες Ελλήνων διαδήλωσαν κατά της δικτατορίας της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και της Κάρτας του Πολίτη
Η χθεσινή μεγάλη σε συμμετοχή και γεμάτη παλμό συγκέντρωση στο πεδίο του Άρεως, μπορεί να καταγράφτηκε στα μισθωμένα απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων ΜΜΕ ως μια συγκέντρωση μερικών ...χιλιάδων που διαδήλωσαν κατά της Κάρτας του Πολίτη, όμως τα επιτελεία του κ. Ραγκούση και όσοι έχουν ή θα έπρεπε να έχουν σχέση με αυτό το μείζον ζήτημα, είναι βέβαιο ότι έχουν ανησυχήσε.

Περίμεναν ότι μετά την συγκέντρωση στο Σύνταγμα τον περασμένο Φεβρουάριο,
και την σχετική προπαγάνδα τόσο απο τα ΜΜΕ όσο και απο μερικούς οπαδούς του εφησυχασμού και της αποκοίμισης, ο αγώνας εναντίον αυτής της πρωτοφανούς δικτατορίας θα είχε αποσυσπειρωθεί και θα τα πράγματα θα είχαν εκτονωθεί σε τέτοιο βαθμό που να μπορούν να μιλούν για "γραφικές διαμαρτυρίες" κάποιων "φανατικών" που φοβούνται τον αντίχριστο κλπ.

Με την χθεσινή συγκέντρωση κατεδείχθη για άλλη μια φορά, ότι οι Έλληνες πολίτες όχι μόνο συσπειρώνονται ακόμα περισσότερο στον αγώνα κατά του νέου "ηλεκτρονικού ολοκληρωτισμού" αλλά και ότι έχουν αντιληφθεί πως οι Ορθόδοξες αντιρρήσεις κατά του τυραννικού αυτού συστήματος "εξυπηρέτησης", δεν εστιάζονται στον αντίχριστο ή στο 666 , που έτσι κι αλλιώς η "νέα παγκόσμια τυραννία" θα χρησιμοποιεί ως σύμβολο εξουσίας, αλλά στο άμεσο αποτέλεσμα που θα προκύψει απο τις εφαρμογές της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, με κυριώτερη αυτήν της Κάρτας του Πολίτη.

Και το αποτέλεσμα δεν θα είναι άλλο παρά το τέλος της ιδιωτικότητας και των ατομικών δικαιωμάτων και η εγκαθίδρυση ενός ολοκληρωτικού καθεστώτος.

Ενός καθεστώτος που όμοιό του δεν έχει υπάρξει στο παρελθόν και που υπο το πρόσχημα μιας δήθεν "κοινωνικής εξυπηρέτησης" και μιας ...ευνομίας ,στα πρότυπα φυσικά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, θα καταγράφει τα πάντα για τους πάντες και θα διαχειρίζεται την ελευθερία μας.

Αυτό είναι και το σημείο αιχμής των Ορθόδοξων αντιρρήσεών μας και όχι ο "φόβος του ατιχρίστου" όπως ψευδώς ισχυρίζονται κάποιοι κατά τα άλλα "Ορθόδοξοι".

Δεν έχουν αντιληφθεί οι δυστυχείς ότι το να υπερασπίζεσαι το μεγαλύτερο δώρο του Θεού στον άνθρωπο δηλαδή την ελευθερία, προϋποθέτει ανδρεία, λεβεντιά και Ορθόδοξο μαχητικό φρόνημα και δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να περιέχει κανενός είδους φόβο.

Δεν μιλήσαμε ποτέ για τον αντίχριστο αφού κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έλθει.


Μιλήσαμε όμως και μιλούμε για εκείνες τις εξουσίες που θέλουν να εξουσιάσουν τον κόσμο με αντίχριστο τρόπο εκτελώντας μισάνθρωπες εντολές.


Μιλήσαμε για εκείνους οι οποίοι στο όνομα της "ευνομίας", του "νέου πατριωτισμού", της "επανίδρυσης του κράτους" και φυσικά της "παγκόσμιας διακυβέρνησης" (we need a global gonernance fast and now), σχεδιάζουν να μετατρέψουν την χώρα μας σε μια "ασφαλή" πτέρυγα μιας παγκόσμιας φυλακής και τους Έλληνες πολίτες σε καταγεγραμμένους και πιστοποιημένους κρατούμενους.


Το να λέμε λοιπόν ότι είμαστε ετοιμοι να βρεθούμε ακόμα και στο περιθώριο, να μείνουμε χωρίς δουλειά, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, χωρίς απολύτως καμία κοινωνική ή κρατική παροχή, επειδή θα αρνηθούμε να καταγραφούμε και να μαρκαριστούμε σαν κρατούμενοι, αποτελεί δείγμα δειλίας , φοβίας ή θρησκευτικού φανατισμού;


Είναι "φοβικός" ή "φονταμενταλιστής" κάποιος που αποφάσισε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Μακρυγιάννη, του Παπουλάκου, του Γέροντος Παϊσίου, των εκατοντάδων χιλιάδων Εθνομαρτύρων και Ιερομαρτύρων του γένους μας και που αρνείται να γίνει το "γιουσουφάκι " της Νέας Τάξης Πραγμάτων ή να "συμμεριστεί" το όραμα του Έλληνα πρωθυπουργού για μια "παγκόσμια διακυβέρνηση εδώ και τώρα";


Στην ιστορία του τόπου μας, την οποία με λύσσα πολεμούν όλοι οι εντολοδόχοι αυτής της άγνωστης πλήν αναδυόμενης και ημιορατής "παγκόσμιας κυβέρνησης", έχουν καταγραφεί οι αγώνες του ελληνικού λαού και της Ορθοδοξίας όπως έχει καταγραφεί και μάλιστα με μελανά χρώματα ο πολιτικός και ...θρησκευτικός "ρεαλισμός" των "νενέκων" κάθε εποχής.

Στις 25 Μαρτίου του 1838, ο Αθηναϊκός λαός δείχνοντας ανυπακοή στις εντολές του Όθωνα και των τότε "τροϊκανών", γιόρτασε την μνήμη της εθενεγερτηρίου επανάστασης του ΄21, παρέλασε στους δρόμους της Αθήνας και το δειλινό με χιλιάδες λαδοφάναρα και κεράκια σχημάτισε στον λόφο του Λυκαβηττού ένα τεράστιο "Εν τούτω Νίκα".

Στις 27 Μαρτίου του 2011 Έλληνες πολίτες απο όλη την Ελλάδα έστειλαν το ίδιο μήνυμα στον σημερινό Όθωνα και τους ξένους "αντιβασιλείς":

"ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ"


Διαβάστε και  ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5508
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP