Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Διατυμπανίζουν τη δικτατορική τους αυθάδεια και αναζητούν ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ...

Όταν η δωσίλογη, παρασιτική πασοκική ελεεινότητα διατυμπανίζεται σκανδαλωδώς και με τους ήχους σκυλάδικης μουσικής, αναζητούν τα ανδρείκελα ΥΠΟΚΙΝΗΤΕΣ της λαϊκής ΟΡΓΗΣ.
Λεονταρίζει ο ταρτούφος του «εκσυγχρονιστικού σοσιαλισμού», Πρωτόπαπας, από τους θαλάμους της φαιάς προπαγάνδας!!!
Διαβάστε το Νίκο Μπογιόπουλο
Ιδανικός εκπρόσωπος!
Γράφει:
ο Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ

«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!

Είναι δήλωση χτεσινή. Εγινε από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, τον αξιότιμο κύριο Χρήστο Πρωτόπαππα στον ραδιοσταθμό «Real FM».

Αυτή ήταν η απάντηση του λεβέντη «αντιεξουσιαστή» όσον αφορά τις αντιδράσεις του λαού στη λαιμητόμο του «μεσοπρόθεσμου».
*
«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!

Ετσι απάντησε ο μπαρουτοκαπνισμένος «κοσμοχαλαστής», ο ορκισμένος απέναντι στην καπιταλιστική αδικία «σοσιαλιστής». Τα συνηθίζουν τα «σταράτα» λόγια οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι και τα επιφανή στελέχη του κόμματος των κυβερνήσεων του Σημίτη.

Της κυβέρνησης του «αυτή είναι η Ελλάδα» και των Χρηματιστηρίων, του κόμματος που, όπως αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις, σήμερα έχει αναδειχτεί σε κόμμα - συνεργάτη του ΔΝΤ.
*
«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!

Τι θαυμαστή «αποφασιστικότητα»! Τι «γενναιότητα» από έναν πρώην πρόεδρο της ΓΣΕΕ!
Τύφλα να έχει ο Πάγκαλος και τα «τανκς» του. Τύφλα να έχει το θράσος ακόμα και των πιο πατενταρισμένων εργατοπατέρων του πράσινου κομματικού σωλήνα.

Ολης αυτής της πολιτικά ξεδιάντροπης κάστας, που αφού έπαιξε επί μακρόν το ιταμό παιχνίδι της «πέμπτης φάλαγγας» στο εργατικό κίνημα, κατόπιν πέρασε ανοιχτά στην υπηρεσία της πλουτοκρατίας.
*
«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!

Τέτοιο είναι το πολιτικό τους χάλι, όταν, εκ του ασφαλούς, από τα μικρόφωνα της καθεστωτικής προπαγάνδας, εκφωνούν μονολόγους για να κάνουν επίδειξη «ανδρείας» χωμένοι στη θαλπωρή του θώκου τους.

Τόση και τέτοια είναι και η «μαγκιά» τους απέναντι στο λαό. Για να θυμίζει την πολιτική «ποιότητα» όλων αυτών που αφού πρώτα έδωσαν όλες τις δυνατές εξετάσεις στο «συνδικαλισμό» του καρεκλοκενταυρισμού, κατόπιν προήχθησαν στους σημερινούς «ταγούς» του πατριδοκάπηλου «πατριωτισμού» για να κόβουν μισθούς και συντάξεις από τους χτεσινούς συναδέλφους τους.
*
«Θα το εφαρμόσουμε, ο κόσμος να χαλάσει»!

Τι κρίμα να μην έχει κάνει αυτή τη δήλωση ο Πρωτόπαππας πριν από τον ανασχηματισμό. Ισως ο Παπανδρέου να μην τον είχε ξεχάσει...


ΠΗΓΗ:
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=6335504&publDate=6/7/2011


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5809

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP