Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ επιβεβαιώνει τη Μπενάκη: Την απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας


Διαβάσαμε στο ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΟ
 
«Χαρακτηριστικά ο κύριος Γιούνκερ αναφέρει ότι : “η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό με την αποδοχή της κοινοτικής βοήθειας”, ενώ στη συνέχεια ουσιαστικά μας ... ανακοινώνει την έλευση “ξένων ειδικών για να προσφέρουν τεχνογνωσία στην υλοποίηση των ελληνικών δεσμεύσεων”.
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ "ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ" Ο ΤΖΕΦΡΥ,ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ,ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2010».

Πριν από τον ΓΑΠ το είχε «προφητεύσει» η κ. Ψαρούδα-Μπενάκη.
Διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5123


Η δήλωση της Μπενάκη και ο «πατριώτης» Παπούλιας
(ΡΕΣΑΛΤΟ, τεύχος-1, Νοέμβριος 2005)Η Πρόεδρος της Βουλής, κ. Μπενάκη, προσφωνώντας το νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, είπε τα εξής:

«Αναλαμβάνεται, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και
εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».


Ερώτημα: Θυμάται κανείς να δημιούργησε κάποιο θέμα αυτή η δήλωση-βόμβα της Προέδρου της Βουλής. Οι πάντες σιώπησαν! Σιώπησαν σκανδαλωδώς όλοι αυτοί οι «ευαίσθητοι» που φωνασκούν αφηρημένα για «δημοκρατία» και «ανθρώπινα δικαιώματα». Και οι κλόουν της δημοσιογραφίας που πωλούν την ανοησία και εμπορεύονται τα σκάνδαλα (εκτελώντας τις βουλές των Αφεντικών), δεν βρήκαν ΤΙΠΟΤΑ να αναδείξουν από τις δηλώσεις της Προέδρου…


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς όλα τα παραπάνω δεν ήταν «προητείες», αλλά γνωστά σχέδια!!!

Οι «συνωμοσιολογικές», λοιπόν, θεωρίες περί απώλειας της εθνικής μας κυριαρχίας και μετατροπής της Ελλάδας σε καθαρό προτεκτοράτο των διεθνών ιμπεριαλιστικών κέντρων και των μαφιών του χρήματος δεν ήταν καθόλου συνωμοσιολογικές.

ΗΤΑΝ οι πραγματικές προσχεδιασμένες επιδιώξεις της Νέας Τάξης.

Σχέδια που προωθήθηκαν και υλοποιήθηκαν σταδιακά και πολυεδρικά και σήμερα εκτελούνται τα τελευταία «συμβόλαια θανάτου": το ολοκληρωτικό ξεπούλημα της Ελλάδας και η μετατροπή της σε καθαρό προτεκτοράτο των μαφιόζων του χρήματος.

Διαβάστε ακόμα το τι γράφαμε τον Ιούλιο του 2010:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4753

Εδώ υπάρχει και το ηχητικό ντοκουμέντο της ομιλίας της κ. Μπενάκη προς τον κ. Παπούλια


 ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5805

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP