Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

Το τελευταίο όπλο τους είναι τα προσχεδιασμένα "τρομοκρατικά" χτυπήματα


ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

 
Εισαγωγικό σχόλιο "Κλασσικοπερίπτωσης"

Αφού το παρακράτος των κουκουλοφόρων και η "χημειοθεραπεία" των κατασταλτικών δυνάμεων του "κράτους" δεν κατάφεραν να στουμπώσουν στον καναπέ την λαϊκή οργή και εφ΄όσον οι Έλληνες πολίτες δεν μαντρώθηκαν σε κάποια απο τα πρόχειρα στημένα ιδεολογικά χειμαδιά των ψευτοαριστερών και των ελλαδεμπόρων εθνομαγαριστών, το μόνο που μένει σε όσους επιθυμούν και σχεδιάζουν την υποδούλωση του Ελληνικού λαού, είναι ένα αιματηρό "τρομοκρατικό" χτύπημα.
Ένα χτύπημα που σαν άλλη βομβίδα κρότου - λάμψης θα μας στραβώσει και θα μας πανικοβάλλει ώστε να γίνουμε πρόβατα που θα βελάζουν προσδοκώντας την σωτηρία απο τον δήμιό τους.
Αν λοιπόν έχουν έστω και έλάχιστη βάση αληθείας τα όσα είπε ο Χαρδαβέλας στην εκπομπή του μάλλον θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για πόλεμο όχι με χημικά αλλά με τα γνωστά όπλα των ειδικών ταγμάτων εφόδου της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


ΤΩΡΑ: Συνάντηση Παπουτσή με αξιωματούχους του FBI. Φοβούνται πως κάτι θα γίνει ΑΠΟΨΕ!Μια βόμβα επεφύλασσε ο Χαρδαβέλας στην εκπομπή του, καθώς ενημέρωσε ότι αυτήν την στιγμή ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται σε συνάντηση με αξιωματούχους του FBI, διότι φοβούνται κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα ΑΠΟΨΕ που θα τινάξει το πολιτικό σκηνικό στον αέρα…

Τώρα κατά πόσο ισχύει η πληροφορία ότι θα γίνει απόψε τρομοκρατικό χτύπημα, γιατί το αναφέρουν στον αέρα (ιδιαίτερα ο μνημονιολάγνος Χαρδαβέλας), και ποια συμφέροντα εξυπηρετούνται από την δημιουργία πανικού που μπορεί να σκορπίσει μια τέτοια “ είδηση” είναι απορίες που πρέπει πρώτα να απαντηθούν, πριν αρχίσουμε να ψάχνουμε εχθρούς…

Πού ακούστηκε το ίδιο το αρμόδιο υπουργείο (γιατί προφανώς από εκεί προέρχονται οι διαρροές), να προαναγγέλλει κάτι τέτοιο;

Μάλλον για τρομοκρατικό χτύπημα στις αντιδράσεις του κόσμου εναντίον της κυβέρνησης μοιάζει!!!
http://filologos10.wordpress.com


Βίντεο: Έκτακτη Συνεδρίαση FBI–Παπουτσή για ενδεχόμενο τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι καλεσμένοι και το κοινό της εκπομπής του άλτερ «Αθέατος Κόσμος» χθες βράδυ, όταν ξαφνικά ο παρουσιαστής Κ. Χαρδαβέλλας δέχτηκε ένα πολύ σοβαρό τηλεφώνημα, το οποίο μοιράστηκε με τους τηλεθεατές στον αέρα.

Πηγή του γνωστού δημοσιογράφου του τηλεφώνησε περίπου πέντε λεπτά μετά τη μια τα μεσάνυχτα και του μετέφερε την εξής είδηση πως: O Χρήστος Παπουτσής, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας αλλά και τον διοικητή της ΕΥΠ και της Αντιτρομοκρατικής φέρονται να έχουν συνάντηση με υψηλόβαθμους αμερικανούς αξιωματούχους της CIA και του FBI, μετά από πληροφορίες υψίστης σημασίας περί ενδεχόμενης εκδήλωσης μεγάλους τρομοκρατικού χτυπήματος, το προσεχές χρονικό διάστημα στην χώρα μας!

Ο παρουσιαστής διευκρίνισε πως δεν είναι 100% διασταυρωμένο αλλά δεν δίστασε να το μοιραστεί με τους τηλεθεατές του.

Σύμφωνα πάντως με άλλες πηγές πληροφόρησης το τρομοκρατικό χτύπημα θα εκδηλωνόταν με τη συμμετοχή Ελλήνων αλλά και Ξένων υπηκόων!
Το τονίζουμε, η πληροφορία δεν είναι διασταυρωμένη 100% κι αυτό γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνει διασταύρωση αυτή την ώρα. Ωστόσο, η συγκεκριμένη πηγή φαίνεται να έχει δώσει αξιόπιστες πληροφορίες κατά το παρελθόν γι’ αυτό και πήραμε το ρίσκο να την μεταδώσουμε.

Εκφράζουμε την ελπίδα να διαψευστούμε,
γιατί σε περίπτωση που ισχύει, η χώρα μπαίνει σε πολύ δύσκολα και πολύπλοκα μονοπάτια. Μπαίνει σε περιπέτειες που κανείς δεν ξέρει τι κατάληξη μπορεί να έχουν.

Επαναλαμβάνουμε, η πληροφορία δεν είναι διαστραυρωμένη 100%. Αυτό που αναμένουμε είναι η επίσημη απάντηση του Υπουργείου για επιβεβαίωση ή διάψευση της συγκεκριμένης είδησης.

Πηγές: Αθέατοςκόσμος, planet Greece , thousandnews
http://www.lay-out.gr/ellada/29703


ΡΕΣΑΛΤΟ:
Θα γράψουμε ΣΥΝΤΟΜΑ για όλα αυτά: Τα εφιαλτικά τρομοκρατικά παιχνίδια που σχεδιάζονται, για τα παιχνίδια των "διαρροών" και το ρόλο των "τηλε-πρακτόρων"...

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP