Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Μίκης: Οι «διαψεύσεις» που επιβεβαιώνουν…Το Γραφείο Τύπου του Μίκη «ξανακτύπησε». Αυτή τη φορά δεν αφορίζει γενικά και αόριστα τους πάντες, γίνεται πιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ, αλλά και εξόχως ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ: Διαψεύδει για να επιβεβαιώσει…
Διαβάστε:

«Επανέρχεται με μια περίεργη εμμονή γνωστή εβδομαδιαία εφημερίδα –
με παλιές περγαμηνές εγκυρότητας δυστυχώς- ότι ο Μίκης Θεοδωράκης
ή και ολόκληρη η Κ.Α.Π. θα συμμετέχει σε νέο κόμμα η δημιουργία
του οποίου «θα ανακοινωθεί τα επόμενα 24ωρα» -δεν μας
διευκρινίζει ποια 24ωρα αφού την «είδηση» την είχε δημοσιεύσει ξανά πριν από μια εβδομάδα.

Ίσως δεν θα έπρεπε να επανέλθουμε, όμως θεωρούμε ότι έχουμε υποχρέωση προς τα μέλη της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών να το κάνουμε.

Γι' αυτό επικοινωνήσαμε με τον Μίκη Θεοδωράκη, που όπως είναι γνωστό είναι σε ανάρρωση στο σπίτι του στο Βραχάτι Κορινθίας, ο οποίος διέψευσε κατηγορηματικά όλα τα παραπάνω σενάρια.


Με την ευκαιρία αυτή μάλιστα διεμήνυσε μια για πάντα πως για ό,τι αφορά τέτοιου είδους θέματα, όπως τη δημιουργία κόμματος, τη συμμετοχή της Κ.Α.Π. σε Μέτωπο κ.λπ., την απόφαση θα την πάρουν όλα τα μέλη των Σπιθών, δεν είναι κάτι που μπορεί
να αποφασιστεί μόνο από τον ίδιο…»!!!


Ο Μίκης εδώ ΟΧΙ μόνο δεν διαψεύδει κατηγορηματικά την «είδηση», Αλλά την Επιβεβαιώνει διπλωματικά.

Τι σημαίνει «τέτοιου είδους θέματα» και ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ θα παρθούν από όλα (!!!) τα μέλη των Σπιθών;

Ποια ΑΠΟΦΑΣΗ πάρθηκε από τα «μέλη των Σπιθών»: Τα πάντα τα ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ο Πάπας και τα μέλη είναι το «δημοκρατικό» ντεκόρ της «επένδυσης»…

ΟΤΑΝ αποφασίζεις για τα ΠΑΝΤΑ και διορίζεις όποιον θέλεις το να λες η ΑΠΟΦΑΣΗ θα παρθεί από τα «μέλη» σημαίνει ότι χρησιμοποιείς τα «μέλη» και τους «διορισμένους» για «άλλοθι» όσων έχεις αποφασίσει: Γνωστή πολικάντικη συνταγή σταλινικής «ευφυΐας»!!!

ΣΥΝΕΠΩΣ η είδηση για τη δημιουργία του νέου κόμματος δεν ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ κατηγορηματικά, αλλά θα πρέπει να αποφασίσουν ο Σπίθες: Ο Μίκης δηλαδή με «απόφαση» των «σπιθών» του και των διορισμένων «ηγετών» του!!!

Όλα αυτά, όπως αντιλαμβάνεται κανείς, δεν είναι ΔΙΑΨΕΥΣΗ, αλλά η διπλωματική γλώσσα της ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ…

Την ίδια γλώσσα που χρησιμοποίησε και στο ιδρυτικό «μανιφέστο»:

«Με την εξαγγελία για την δημιουργία ενός Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό ενός κόμματος ούτε ενός οργανωμένου λαϊκού κινήματος με οργανώσεις, μέλη και ηγεσία. Το μοναδικό μου κίνητρο είναι να βοηθήσω να δημιουργηθεί ένα κίνημα και μια ζύμωση ιδεών, ανεξάρτητα και μακριά από το υπάρχον πολιτικο-κομματικό κατεστημένο».

Ο Μίκης τότε, ενώ ίδρυε «πολιτικό κίνημα», δηλαδή οργάνωση με «μανιφέστο» και με ακραία καισαροπαπική ΔΟΜΗ, διατυμπάνιζε «διπλωματικά»: «δεν αποσκοπώ στον σχηματισμό κόμματος»!!!

Έτσι οι αφελείς εξαπατήθηκαν: έμειναν στο τσόφλι της διπλωματικής διατύπωσης και αγνόησαν ή εξαφάνισαν το πολιτικό και οργανωτικό περιεχόμενο του «εγχειρήματος».

Κατόπιν εορτής, αφού χρησιμοποιήθηκαν, σαν κομπάρσοι και εξευτελίστηκαν, είδαν το φως το αληθινό…

Σήμερα, βεβαίως και σε διπλωματικό επίπεδο ο Μίκης πετάει στον κάλαθο των αχρήστων και αυτήν την παλιά διατύπωση…

Τόσο αξιόπιστες είναι οι «ανακοινώσεις» και οι «διαψεύσεις» του Μίκη…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ KΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5820
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP