Κυριακή 10 Ιουλίου 2011

Ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ


Αυτή η κυβέρνηση προωθεί με νευρική βιασύνη και εκείνα τα «συμβόλαια θανάτου» που αφανίζουν την ίδια την «ύπαρξη», αλλά και την έννοια «Άνθρωπος».
Πολυεδρικός και πολυπλόκαμος είναι ο οργουελικός μηχανισμός που ακτινογραφεί το ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ φακέλωμα της ανθρώπινης ύπαρξης, που καταργεί κάθε «ανθρώπινο δεδομένο», που αναγάγει τη ρουφιανιά σε υπέρτατη καθεστωτική «αξία», στην «αξία» της ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ του χαφιεδισμού…
Μαζί με την «Κάρτα του Πολίτη» η οποία αποτελεί τη ληξιαρχική πράξη του ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ θανάτου του ΑΝΘΡΩΠΟΥ, μαζί με αυτό το στρατηγικό, εφιαλτικό «εργαλείο» της Νέας Τάξης, προωθούνται και άλλα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ και Προπαρασκευαστικά «εργαλεία» φακελώματος και χαφιεδισμού, κατάργησης των «προσωπικών δεδομένων» και ιδιωτικοποίησής τους, δηλαδή ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ και ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ της ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ: Την κατασκευή ιδιωτικών εταιρειών που θα εισπράττουν τα φορολογικά χρέη ή χρέη προς τις τράπεζες (ήδη τέτοιες λειτουργούν εκβιαστικά και τρομοκρατικά εναντίον των οφειλετών).

Γράφουμε σχετικά ΕΔΩ:

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5763

Το γεγονός ότι κανένα κόμμα δεν μιλάει πάνω σε αυτά, τα τόσο σοβαρά, ζητήματα ζωής και θανάτου για τις κοινωνίες, τους λαούς και τον Άνθρωπο, αποκαλύπτει περίτρανα ότι ΟΛΑ τα κόμματα είναι γρανάζια του νεοταξικού εφιάλτη.

Κλείνουν όλα και σε όλες τις πτώσεις τα «ανθρώπινα δικαιώματα», κραυγάζουν για τα «δικαιώματα» των ποικίλων ΔΙΑΣΤΡΟΦΩΝ (κοινωνικών, πολιτικών και ψυχολογικών), ωρύονται για τα «προσωπικά δεδομένα» και δεν βγάζουν άχνα για την ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ και ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ των «προσωπικών δεδομένων», για αυτό το νέο ΕΦΙΑΛΤΗ του φακελώματος του λαού, της χαφιεδίστικης βαρβαρότητας και των ωμών εκβιασμών και απειλών των ιδιωτικών εταιρειών.


Κράτος, παρακράτος και ιδιωτικές εταιρείες στήνουν και υφαίνουν το πιο αποτρόπαιο μηχανισμό κατάλυσης της ανθρώπινης ύπαρξης!!!

Και με τον κατάλληλο άνθρωπο της ταχυδακτυλουργικής φρίκης: Τον Βενιζέλο!!!

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο, από το «κλασσικοπερίπτωση»
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2011/07/blog-post_3132.html
Και με την άδεια της κυβέρνησης ιδιώτες θα αλωνίζουν στα προσωπικά μας δεδομένα!

Χθές ο υπερυπουργός και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης κ. Βενιζέλος μετά απο την πολυπληθή και πολύωρη σύσκεψη που είχε με στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών, αποφάσισε ότι στα πλαίσια της εφαρμογής ενός προγράμματος "εξυγείανσης" του φοροεισπρακτικού μηχανισμού του κράτους, θα ανατεθεί η διαχείριση αυτού σε ιδιώτες "συμβούλους" οι οποίοι θα αναλάβουν την "βρώμικη δουλειά" του εκτελεστή - φοροεισπράκτορα.

Το πώς ενεργούν αυτές οι "ιδιωτικές εταιρείες είσπραξης" το ξέρουν ακόμα και οι "πέτρες".


Δεν έχει περάσει καιρός από τότε που τα ΜΜΕ δημοσίευαν τις απεγνωσμένες φωνές συμπολιτών μας οι οποίοι για λίγα ευρώ χρέη προς τις τράπεζες, δέχονταν την βίαιη επίθεση αυτών των ιδιωτικών εταιρειών είσπραξης, με την μορφή χυδαίων απειλών και εκβιασμών (και για να μην παρεξηγηθούμε, ως "βίαιη" συμπεριφορά δεν χαρακτηρίζεται μόνο αυτή που στρέφεται απ΄ευθείας στο σώμα του υποκειμένου, αλλά και οι απειλές, οι εκβιασμοί, οι ύβρεις, το δημόσιο ξεφτίλισμα, οι συνεχείς καθημερινές ενοχλήσεις κλπ που έχουν ως στόχο την προσβολή της ψυχικής του ισορροπίας και υγείας).

Οι ιδιωτικές εταιρείες που για χάρη των τραπεζών λειτούργησαν ως "εκτελεστές συμβολαίων", είναι εκείνες που έχοντας πρόσβαση σε απόρρητα προσωπικά δεδομένα τα οποία διέθεταν οι τράπεζες, έπαιρναν δεκάδες φορές την ημέρα τηλέφωνο τους "κακοπληρωτές" και ασχέτως αν είχαν να κάνουν με ανθρώπους που βρίσκονταν σε απελπιστική κατάσταση όχι απο τις επιλογές τους αλλά απο τραγικές συγκυρίες (θάνατοι, ασθένειες, απολύσεις κλπ), χρησιμοποιούσαν κάθε μέσο ,ακόμα και τα προσωπικά τους δεδομένα, για να τους εκβιάσουν, να τους απειλήσουν , να τους προσβάλλουν και τελικά να τους φέρουν βίαια, είτε στην αποπληρωμή , είτε στην απόγνωση και στον θάνατο.

"Λαμπρό το παράδειγμα των τραπεζών" και γι΄αυτό ο κ. Βενιζέλος θα το ακολουθήσει εφαρμόζοντας προφανώς τίς ίδιες τακτικές εξόντωσης.

Η διαφορά είναι πως για να χρυσώσει το χάπι και να ανατροφοδοτήσει το γνωστό απο παλιά βρώμικο παιχνίδι του κοινωνικού αυτοματισμού, μίλησε για κάποιες χιλιάδες μεγαλοοφειλετών .

Για άλλη μια φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο ελληνικός λαός ακούει να του πετούν κατάμουτρα τα χειρότερα ψέματα πασαλειμένα με ένα λεπτό βερνίκι αλήθειας.


Για να διαφημίσουν λοιπόν
την απ΄ευθείας ανάθεση αυτής της φοροεισπρακτικής εργολαβίας, προέβαλλαν μια αλήθεια, ότι δηλαδή.... ελάχιστοι χρωστούν τα περισσότερα στην εφορία και αμέσως μετά ένα τεράστιο ψέμα ,ότι δήθεν αυτοί θα είναι που θα μπουν πρώτοι στο "στόχαστρο".

Προσδοκώντας ίσως, πως ο κακομοίρης έλληνας πολίτης που χρωστά 200- 300 ευρώ στην εφορία, ή ο απολυμένος που δεν έχει να πληρώσει τα 10 - 20 χιλιάρικα του φόρου κληρονομιάς από το σπιτάκι που του άφησε πεθαίνοντας ο γονιός του , θα πεί "δόξα τω Θεώ επιτέλους θα κυνηγήσουν αυτούς που πρέπει και όχι τους φουκαράδες".

Δυστυχώς η πραγματικότητα κρύβει δύο φρικτές αλήθειες:

1) Οι μεγαλοκαρχαρίες για τους οποίους δήθεν γίνεται όλος αυτός ο "ντόρος", έχουν απο νωρίς σχεδιάσει την "έξοδο κινδύνου" και έχουν καλύψει επαρκώς τα νώτα τους, είτε με εικονικές πτωχεύσεις , είτε βγάζοντας τον πλούτο τους στο εξωτερικό, είτε με χίλιους άλλους δόλιους και σκοτεινούς τρόπους τους οποίους γνωρίζουν πολυ καλά οι οικονομικοί τους σύμβουλοί που αύριο θα γίνουν δήθεν οι διώκτες τους.

Συνεπώς αύριο ο στόχος δεν θα είναι αυτοί που χρωστούν το 90% αλλά εμείς που διαμορφώνουμε μόλις το 10% των 41 δις απλήρωτων χρεων προς την εφορία.

Και για να μην μας πουν ότι όλα αυτά είναι προσωπικές εκτιμήσεις θα αναφέρουμε ένα μόνο παράδειγμα μεγαλοοφειλέτη που όχι μόνο δεν δίνει δεκάρα στο ελληνικό κράτος αλλά που γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ακόμα και δικαστικές αποφάσεις εναντίον του.

Μιλάμε για την γερμανική Χόχτιφ αυτήν δηλαδή που "νοίκιασε" με τις γνωστές διαδικασίες την διαχείριση του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος και η οποία χρωστά κατι δισεκατομμυριάκια στο Ελληνικό κράτος.Αυτήν την εταιρεία ποιός λογιστάκος ιδιωτικής εταιρείας θα τολμήσει να την ενοχλήσει;

2)Το σημαντικώτερο και αυτό που δυστυχώς έχει "ξεφύγει" απο τους περισσότερους πολιτικούς σχολιαστές, είναι η παράδοση της διαχείρισης χιλιάδων προσωπικών μας δεδομένων, τα οποία "φυλάσσονται" στα αρχεία αφ΄ενός του συστήματος TAXIS και αφ΄ετέρου στις βάσεις δεδομένων των τραπεζών , στα χερια κάποιων ιδιωτών (ντόπιων ή ξένων ) οι οποίοι θα τα διαχειριστούν όπως θέλουν αρκεί να φέρουν λεφτά στα ταμεία του κράτους και φυσικά στα δικά τους πορτοφόλια.

Όταν με το κακό, διεκπεραιώσουν αυτήν την βρώμικη δουλειά, θα τους έχει μείνει ασφαλώς μια πολύτιμη προίκα γεμάτη με στοιχεία για τον κάθε Έλληνα πολίτη την οποία ασφαλώς θα χρησιμοποιήσουν για να βγάλουν ακόμα περισσότερα λεφτά.

Όμως, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, αυτό είναι το λιγότερο.

Το χειρότερο είναι ότι με την απόφαση αυτή του κ. Βενιζέλου "ξεκλειδώθηκε" επι της ουσίας η "πίσω πόρτα" της ασφάλειας των προσωπικών μας δεδομένων, από την οποία θα μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν περίεργοι ιδιώτες και κάθε είδους μυστικές ή φανερές εταιρείες.

Αν λοιπόν τώρα με υπουργική απόφαση εκχωρούνται κάποια προσωπικά μας δεδομένα σε ιδιωτικές εταιρείες, με ότι κι αν σημαίνει αυτό, φαντασθείτε τι νεοταξικό "πανηγύρι" θα γίνει μεθαύριο, που θα υλοποιηθεί πλήρως και με ολοκληρωτικό τρόπο ,μέσω της Κάρτας του Πολίτη , η "ηλεκτρονική διακυβέρνηση".

Τότε δηλαδή που δεν θα υπάρχει τίποτα κρυφό απο το μάτι του "Μεγάλου Αδελφού".


Τότε που για τον κάθε ένα μας θα υπάρχει ένας γιγάντιος ηλεκτρονικός φάκελος στον οποίο θα είναι καταχωρημένα τα πάντα και στον οποίο θα κυριαρχεί το πλήρες προφίλ μας , που θα διαμορφώνεται διαρκώς απο την επεξεργασία της συνεχούς ροής εκατοντάδων χιλιάδων προσωπικών δεδομένων.

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι λίγες ημέρες πρίν το Συμβούλιο Της Επικρατείας αποφάνθηκε ότι τυχόν αντιρρήσεις θρησκευτικής συνείδησης δεν δικαιολογούν την μη συμμόρφωση με τους νόμους κράτους και δεν στοιχειοθετούν νομική βάση σε προσφυγή παρά μόνο σε νόμους ή διατάξεις που αναφέρονται αυστηρά στην άσκηση των θρησκευτικών καθηκόντων.

Η αράχνη της Νέας Εποχής είναι φανερό ότι πλέκει τα δίχτυα της και τυλίγει με κάθε τρόπο και μέσο την Ελάδα και τους Έλληνες.

Ωστόσο έχουν λογαριάσει χωρίς τον "Ξενοδόχο" που για μάς τους Έλληνες δεν είναι ούτε ο Παπανδρέου , ούτε η Τρόϊκα , ούτε το ΔΝΤ , αλλά ο Ιησούς Χριστός.

Και όπως λέει ο λαός: "Βιάστηκαν να πουλήσουν το τομάρι πρίν ακόμα πεθάνει το ζώο".

Μόνο που εμείς δεν είμαστε ζώα, αλλά ανθρώπινα πρόσωπα πλασμένα κατ΄εικόνα του Θεού και με "προίκα" το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας που καμία ιδωτική ή δημόσια "εταιρεία" δεν μπορεί να μας το πάρει με το ζόρι και θα αγωνιζόμαστε για αυτήν ώστε να μην πεθάνουμε πνευματικά.


 ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5819

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP