Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

"Ελληνάρας ο χασάπης της Νορβηγίας"!!!



Γράφει: Ο Μ. Λεονταρίτης

Ο γνωστός "αντιεθνικιστής" κύριος Τάκης Μίχας, ο οποίος διαθέτει έναν υπέροχο και μοναδικό, νεοφιλελεύθερο τρόπο να συνταιριάζει θατσερισμό και "αλληλεγγύη στους μετανάστες", αποφαίνεται σήμερα ότι ήταν "ελληνάρας" ο χασάπης της Νορβηγίας!

Φυσικά, το άρθρο: http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=8033, φιλοξενείται στο σάιτ του κύριου Σ. Θεοδωράκη, "εκσυγχρονιστή" δημοσιογράφου στη σημιτική ΕΡΤ, το "μεγκαλίσιους" κανάλι κλπ.
Τα "μηνύματα", ως καλοί "αντιεθνικιστές" που πρέπει να λεγόμαστε και να θεωρούμαστε και τα οποία οφείλουμε να λάβουμε είναι πολλά:

1) Ότι το μακελειό στη Νορβηγία, δεν ήταν δουλειά της Αυτοκρατορικής Μαφίας ως αντίποινο στην παρασπονδία να συμμαχήσει με τη Ρωσία για τα πετρέλαια στην Αρκτική. Αλλά ήταν έργο ενός "τρελού", ενός "ρατσιστή" κι "εθνικιστή" (αυτά τα συστατικά έχει το σύγχρονο κυνήγι μαγισσών για να καμουφλάρονται οι αμερικανικές προβοκάτσιες) ο οποίος μόνος του σκότωσε περίπου 100 άτομα, αλλά επειδή τέτοια χολυγουντιανή μυθολογία είναι παρακινδυνευμένη, ύστερα από την δυσπιστία του κόσμου, μειώθηκαν στους 70 περίπου.

2) Ότι πηγή όλων των σύγχρονων δεινών είναι ο "ρατσισμός", ο "εθνικισμός" και ο "φονταμενταλισμός". "Ένοχες", σύμφωνα με το αμερικανικό κατηγορητήριο, είναι οι παραδόσεις και η πολιτισμική και θρησκευτική ταυτότητα των λαών.
Σωτήρας από αυτά τα "δαιμόνια" είναι ο ειρηνόφιλος αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός που μάλλον χρειάζεται να οργανώσει νέες Σταυροφορίες, "αντιεθνικιστικές" και "αντιρατσιστικές", για να εξασφαλίσει την προοδευτικότητα στην Υφήλιο.

3) Μαζί με τον εκφοβισμό της Νορβηγίας (τις προάλλες "τραβήχτηκε το αυτί" της Κύπρου) διεκπεραιώνονται και άλλες παράλληλες μπίζνες που έχει ανοιχτές η Αμερική στον πλανήτη. Στοχοποιείται κι εμπλέκεται άμεσα η Ελλάδα, αυτό το προτεκτοράτο-κλειδί που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται αδιαλείπτως στο μάτι του Κυκλώνα. Είναι ορθόδοξη η Ελλάδα, μεγάλο έγκλημα δηλαδή, την Ορθοδοξία επέλεξε να εμπλέξει ο "μακελάρης" (δηλαδή η CIA) οπότε οι συνειρμοί είναι εύλογοι. Να περιμένουμε εξελίξεις κι εμείς σύντομα;


Το προνομιούχο μέσο άσκησης της επεκτατικής αμερικανικής πολιτικής, η "Τρομοκρατία", θα πρωτοστατήσει τους επόμενους μήνες σε μια προσπάθεια να μεταφερθεί to κέντρο ενδιαφέροντος (και οι τριβές) από το μείζον πρόβλημα που είναι η κατάρρευση της ήδη νεκρής οικονομίας των ΗΠΑ;
Έχουμε να δούμε πολλά.


Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5856

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP