Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Αρκετά με τα προεδρικά «συμπόσια» για τη «Δημοκρατία»


«Φασισμός δεν είναι μόνο η λογική να σκοτώνεις.
Είναι ΚΥΡΙΩΣ να σκοτώνεις τη λογική»( Ρήση από ευρηματικό σκίτσο του Στάθη).
Ο Πρόεδρος κ. Παπούλιας, κάθε χρόνο δολοφονεί τη ΛΟΓΙΚΗ, με τις φιέστες του για τη γιορτή της «Δημοκρατίας».
Κάθε χρόνο στήνει ένα τελετουργικό σκηνικό το οποίο ταυτίζει τη Δημοκρατία όχι μόνο με τους πλαστογράφους της μεταπολιτευτικής, καθεστωτικής αχρειότητα, αλλά με κάτι ακόμα πιο απαίσιο και αποτρόπαιο: Με τη «δημοκρατία» των διεθνών και εγχώριων «μαφιών» του χρήματος, με τη «δημοκρατία» των ΜΜΕ, με τη «δημοκρατία» του δωσιλογισμού και της δικτατορικής κατοχής της Ελλάδας. Δηλαδή με τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟ της Νέας Τάξης…

Εδώ η Ελλάδα βρίσκεται κάτω από την μπότα των διεθνών μηχανισμών του χρήματος (ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ) και ο κ. Παπούλιας συνεχίζει τα «συμπόσια» για τη «δημοκρατία».

Δαντική εικόνα: Ο ελληνικός λαός χρεοκοπημένος και ολότελα στραγγισμένος από αίμα, τώρα τον γδέρνουν και ζωντανό για να σωθούν οι τράπεζες, ο δημόσιος πλούτος να ξεπουλιέται ασύστολα, η Ελλάδα να ζει τις τελευταίες ώρες της πριν μετατραπεί σε καθαρό προτεκτοράτο της διεθνούς μαφίας του χρήματος, τα ΜΑΤ να σπάνε τα κεφάλια των διαδηλωτών με πρωτοφανή αγριότητα και να πνίγουν στα χημικά την Αθήνα ΚΑΙ ο κύριος Παπούλιας απτόητος να οργανώνει τα «Συμπόσια της Κολάσεως», τα οποία αποκαλεί «γιορτή της δημοκρατίας»!!!!

Μας δουλεύει με προσβλητική αναίδεια ο Πρόεδρος…

Επίσης από το θεσμικό ύψος του καθεστώτος συμβάλλει με υπέρμετρο ζήλο στην κατασκευή του «λεξικού» της Νέας Τάξης: Στην ταύτιση της δημοκρατίας με τη ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ των ιμπεριαλιστικών μηχανισμών.

Πιο αναλυτικά για το «λεξικό» του διεθνούς καπιταλιστικού ολοκληρωτισμού ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5835

Διαβάστε, ακόμα, το περσυνό άρθρο μας με τον τίτλο:

«Προεδρικό δούλεμα»
ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4777

Γιατί δεν πρέπει να τρέφουμε αυταπάτες: Ο κ. Παπούλιας είναι το ανώτατο θεσμικό όργανο του καθεστώτος και ως εκ τούτου αποτελεί τον ανώτατο θεσμικό κήρυκα της νεοταξικής δικτατορίας και των ιδεολογημάτων της…


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5858

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP