Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Η «δημοκρατία» των βολιδοσκοπήσεων: Ο σύγχρονος ΦΑΣΙΣΜΟΣΠρέπει πάντα να έχουμε καθαρό τούτο: Η δημοκρατία είναι μια ΜΟΡΦΗ ΑΣΚΗΣΗΣ της ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
Στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία (την έμμεση) η εξουσία ασκείται μέσω των αντιπροσώπων και των οργάνων τους: Εδώ ο λαός δεν είναι ούτε πρωταγωνιστής, ούτε ηθοποιός του πολιτικού δράματος. Είναι απλώς ένας κομπάρσος.


Στον αντίποδα της έμμεσης δημοκρατίας βρίσκεται η Άμεση Δημοκρατία: Η Αυτό-οργάνωση του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

Εδώ ο «πολίτης» δεν περιορίζεται να ρίξει ένα ψηφοδέλτιο στην κάλπη (κάθε τέσσερα χρόνια).
Παίρνει μέρος στη διαδικασία των αποφάσεων, στην εφαρμογή αυτών των αποφάσεων και στην επαλήθευση αυτής της εφαρμογής. Δεν είναι πια ούτε κομπάρσος, ούτε βουβό πρόσωπο, αλλά ολοένα περισσότερο ηθοποιός, πρωταγωνιστής δραστήριος στο πολιτικό δράμα.

Η Άμεση Δημοκρατία και η έμμεση αντιπροσωπευτική δημοκρατία είναι ριζικά ασυμφιλίωτες, όπως το νερό με τη φωτιά.

Πιο αναλυτικά εδώ:
http://www.resaltomag.gr/181.mag

Σήμερα και αυτή η Έμμεση Δημοκρατία αποτελεί επικίνδυνη πολυτέλεια για την εξουσία του χρήματος. Ο σύγχρονος φασισμός (της Νέας Τάξης) απλώς εξακολουθεί να την χρησιμοποιεί σαν τσόφλι δίχως περιεχόμενο, σαν άλλοθι, σαν διακοσμητικό ντεκόρ...

Οι κοινοβουλευτικές συλλογικότητες της αστικής δημοκρατίας έχουν υπονομευτεί και καταστραφεί, η ιστορία και οι προγραμματικές επεξεργασίες των κομμάτων (ιδεολογικά και πολιτικά αποτυπώματα του κοινωνικού γίγνεσθαι) έχουν ακυρωθεί, τα πολιτικά κόμματα έχουν μεταβληθεί σε αθροιστικά σχήματα χωρίς ταυτότητα, σε εμπορικές αθλητικές εταιρείες: Έχουν υποταχθεί ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ στη «δημοκρατία» του χρήματος, της «βολιδοσκόπησης», των ΜΜΕ, στη «δημοκρατία» της τερατώδους και βλακώδους διαφημιστικής προπαγάνδας προς το μέσο εκλογέα.

Σήμερα βρισκόμαστε στην εποχή της «άμεσης δημοκρατίας» των «νταβάδων» και των «μαφιόζων» του χρήματος. Η εξουσία αρχίζει να ασκείται ΑΜΕΣΑ από τις πλανητικές και εγχώριες ελίτ του χρήματος, μέσω των κομματικών και πολιτικών ανδρεικέλων τους και με άλλοθι το τσόφλι της έμμεσης δημοκρατίας.

Οι «αντιπρόσωποι»,
και τα «όργανα», της έμμεσης δημοκρατίας (κόμματα, Βουλή, συνδικάτα κ.λπ) έχουν μεταλλαχτεί, σχεδόν ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, σε υπαλλήλους των «νταβάδων» και «πωλητές» των ΜΜΕ.

Το κυρίαρχο «εργαλείο» αυτής της «δημοκρατίας» (του νέου φασισμού) είναι οι ΒΟΛΙΔΟΣΟΠΗΣΕΙΣ: Η «άμεση δημοκρατία» του χρήματος…


Η «δημοκρατία» της βολιδοσκόπησης δεν έχει απλώς καταστρέψει και υποκαταστήσει κάθε λειτουργία της αστικής αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας (της έμμεσης), αλλά τείνει να εξαλείψει και το τσόφλι της: Γίνεται κι αυτό επικίνδυνο για το φασισμό του 4ου Ράιχ…Στην κατοχική Ελλάδα αυτή η «δημοκρατία» της βολιδοσκόπησης παίρνει παρανοϊκές μορφές. Εδώ ζούμε όλη την βαρβαρότητα και κτηνωδία του σύγχρονου φασισμού (ολοκληρωτική και δολοφονική καταστροφή μας), αλλά και τις μορφές φρενοβλάβειάς του.


Μία από αυτές είναι οι νεροποντές του δημοσκοπικού παραλογισμού, το ΚΙΤΣ των στημένων γκάλοπ και του θεάματος της βολιδοσκοπικής «δημοκρατίας»: Η αγριότητα αυτού του ψεύδους, η τυποποίησή του, καθώς και η ωμή και κυνική αλλοίωση και παραχάραξη της πραγματικότητας, ξεπερνούν σε βαθμό και μοχθηρία, κατά πολύ, τους ΦΑΣΙΣΜΟΥΣ του παρελθόντος…

ΟΛΑ αυτά τα γκάλοπ που μας πυροβολούν, χωρίς οίκτο, για τις Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές είναι η αυθάδεια και η φρενοβλάβεια της αλλοίωσης και παραχάραξης της πραγματικότητας: Ένας μακάβριος χορός των «νταβάδων» και «νονών» του χρήματος. Μια άθλια και κακοστημένη παράσταση των «νταβάδων».

Μέσα στον πανικό τους είναι ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ…

ΟΛΟ το πολιτικό τους οικοδόμημα καταρρέει με πάταγο, είναι σαπισμένοι μέχρι το μεδούλι, ο ελληνικό λαός έχει συσσωρεύσει και συμπιέσει τρομακτικά αποθέματα ΟΡΓΗΣ και ΑΗΔΙΑΣ, κανένας από τα κατοχικά ανδρείκελα δεν τολμά να κυκλοφορήσει στο δρόμο και οι «νταβάδες» κατασκευάζουν δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν, αυτά τα ανδρείκελα για τα οποία ο ελληνικός λαός έχει στήσει κρεμάλες, να πετούν ψηλά…

Εμφανίζουν τον Καμίνη, ένα δήμαρχο που βγήκε με ποσοστό 12-15%, ο οποίος έχει προκαλέσει βαναύσως τη νοημοσύνη των Αθηναίων και διογκώσει την αηδία τους, να …καλπάζει με 20%!!!

Ο Δήμαρχος της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, δύο κομμάτων που ο ελληνικός λαός τα έχει στείλει στον σκουπιδοτενεκέ, αυτός ο Δήμαρχος των καταδικασμένων πατρώνων του …έρχεται πρώτος με ποσοστά υπερδιπλάσια, αν όχι τριπλάσια από ό,τι αθροίζουν οι πάτρωνές του: Τέτοιο ασύστολο και αβυσσαλέο δημοσκοπικό μαγείρεμα…

Το ένα μαγείρεμα ακολουθεί το άλλο. Και οι υποψήφιοι του νεοδημοκρατικού δωσιλογισμού, οι υποψήφιοι της κυβερνητικής κακουργίας που μας εκτελεί χωρίς έλεος, συμπληρώνουν μαζί ένα ποσοστό εκλογικού ρεύματος!!!

Διαβάστε και το σχετικό άρθρο:
Ξεκίνησε η παράνοια των χαλκευμένων δημοσκοπήσεων
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8420


Την Αντιπολίτευση, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, την ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ. Μέσα σε τέτοιες συνθήκες κυβερνητικής αποσύνθεσης και κατάρρευσης, συνθήκες παλλαϊκής ΟΡΓΗΣ, την ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ!!!

Ιδιαίτερα το ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε τα παλιά του εκλογικά ποσοστά δεν του δίνουν…


Αυτές οι δημοσκοπήσεις της «άμεσης» ΕΞΟΥΣΙΑΣ των «νταβάδων» προκαλούν με την αυθάδεια της κατασκευής τους. Δεν είναι μόνο στημένες (κραυγάζουν γοερά), αλλά και μας εμπαίζουν: Προσβάλλουν και περιφρονούν, με πρωτοφανή βαναυσότητα και χωρίς ιστορικό προηγούμενο, τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού…

Ό,τι και να κάνουν δεν σώζονται. Κανένα τέχνασμα δεν μπορεί να σταματήσει την καταβαράθρωσή τους…

Το μόνο που τους απομένει, πριν πεθάνουν είναι να καταργήσουν και το «δημοκρατικό» τσόφλι, επισπεύδοντας έτσι το θάνατό τους. Γιατί μόνο όταν ανοίξει ο Ασκός του Αιόλου (η λαϊκή ΟΡΓΗ στο ΔΡΟΜΟ) θα πεταχτούν εκεί που θέλουν να μας ρίξουν: Στα σκουπίδια…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP