Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Τι κρύβεται πίσω απο τις τελευταίες "συστάσεις" του Soros προς την Γερμανία για ένα "νέο σχέδιο Μαρσαλ";

 "Η Γερμανία τα έκανε μαντάρα σε ότι αφορά τη διάσωση της Ελλάδας"
Όταν τον Δεκέμβρη του 2004 ο Μάικλ Μακφωλ του Iνστιτούτου Hoover, σε μία "κρίση ειλικρίνειας" δήλωνε στην Ουάσιγκτον Ποστ ότι:

"η Ε.E, μεμονωμένα ευρωπαϊκά κράτη, ο κερδοσκόπος-φιλάνθρωπος Τζωρτζ Σόρος,τα "ιδρύματα" U.S. Agency for International Development (USAID), National Endowment for Democracy (NED),Eurasia Foundation, επίσης τα Ιδρύματα των Δημοκρατικών, των Ρεπουμπλικάνων και των Συνδικάτων, το Freedom House και πλήθος Αμερικανών μυστικών πρακτόρων αναμείχθηκαν φανερά και κρυφά στα εσωτερικά της Ουκρανίας, σπονσονάροντας με κάθε τρόπο και μέσο την τότε "βελούδινη επανάσταση" δεν φανταζόταν ότι 10 χρόνια μετά, ο Soros και η "παρέα" του θα ήταν πάλι εκείνοι που θα κινούσαν τα πιόνια στην "παγκόσμια σκακιέρα".


Σήμερα λοιπόν που η "παγκόσμια οικονομική κρίση" δείχνει να κορυφώνεται και ειδικά στην μείζονα περιοχή της Ευρωπαϊκής ηπείρου,οι κατασκευαστές της , είτε δημιουργούν τετελεσμένα όπως π.χ στην Ουκρανία, είτε στέλνουν δια του Soros "τελεσίγραφα" στην Μέρκελ προκειμένου να σταθεροποιηθεί τελικά υπέρ τους η γεωπολιτική μπαλάντζα.

Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο που λίγο πρίν την τελική έκβαση της καθόλου "βελούδινης" αυτή την φορά "επανάστασης" στην Ουκρανία, κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Soros με τίτλο «Στοιχηματίζοντας υπέρ της Ευρώπης», μέσα απο το οποίο αυτός ο κατά τον Παπαχελά "αριστερός φιλόσοφος", στέλνει πολλά και ενδιαφέροντα μηνύματα στην Reichsführer του Δ΄Ράϊχ που για επικοινωνιακούς λόγους ονομάζεται ακόμα Ε.Ε .
(Το βιβλίο του Soros θα κυκλοφορήσει μεσω της γνωστής και μη εξαιρετέας «Handelsblatt» ενώ για την "πρόγευση" του περιεχομένου του φρόντισε ο δημοσιογράφος του περιοδικού «Der Spiegel» Γκρέγκορ-Πέτερ Σμιτς.)

Επί της ουσίας,
ο Soros "μαλώνει" την Μέρκελ διότι
δεν διαχειρίσθηκε δήθεν καλά την κρίση στο "τσιφλίκι" που της εμπιστεύτηκαν και πως ειδικά στο ζήτημα της Ελλάδας "τα έκανε μαντάρα".

Η νέα εντολή της υπερεθνικής ελίτ που διατυπώνεται δια στόματος Soros είναι ότι πρέπει να εφαρμοσθεί εδώ και τώρα ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ χρηματοδοτημένο απο την Γερμανία που όπως τονίζει βρίσκεται σε οικονομική ακμή, ενώ αναφερόμενος στην Μέρκελ την χαρακτηρίζει ως "χαρισματική πολιτικό που όμως δεν έχει αντιληφθεί ότι το ευρώ είναι το μέσο και όχι ο σκοπός» και προσθέτει ότι«η Γερμανία φαίνεται να ενδιαφέρεται περισσότερο για κυρώσεις και ποινές, χωρίς να προσφέρει στην Ευρώπη ένα θετικό όραμα, όπως έκαναν τότε οι Αμερικανοί στην περίπτωση της Γερμανίας».

Τελειώνοντας επισημαίνει πως οι θέσεις του Σόϊμπλε περί
δημοσιονομικής σταθεροποίησης η οποία θα στηρίξει την ανάπτυξη είναι απλώς μία χίμαιρα και πως «η Γερμανία θα έπρεπε να γίνει ένας ευμενής, γενναιόδωρος ηγεμόνας, όπως οι ΗΠΑ μετά τον Β` Παγκόσμιο Πόλεμο» πράγμα που κατά τον Soros δεν θα αλλάξει όσο είναι στην εξουσία η Μέρκελ και ο Σόιμπλε.

Είναι προφανές ότι η ευρωατλαντική λυκοσυμμορία, αναδιαρθρώνεται προκειμένου να διαχειριστεί την επόμενη φάση της ενδοϊμπεριαλιστικής αντιμαχίας της με τις άλλες "μεγάλες δυνάμεις".

Επειδή όμως δεν θέλει να ρισκάρει ανεξέλεγκτες κοινωνικές ταραχές στην Ε.Ε και ειδικά στον χειμαζόμενο Νότο, φοράει ξανά το πανωφόρι του "φιλάνθρωπου" ο οποίος μέσω ενός νέου σχεδίου Μάρσαλ θα "ανακουφίσει" τους λαούς και φυσικά θα εδραιώσει την εξουσία του κατασκευάζοντας τα νέα "τζάκια" που θα έχουν την οικονομική και πολιτική εξουσία.

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ:
http://www.klassikoperiptosi.blogspot.gr/2014/02/soros.html


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8431
  

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP