Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Πώς αντιμετωπίζεις... την τραπεζική αλητεία της Εθνικής; Δικαστές κι εισαγγελείς, τα κόμματα της κλεπτοκρατίας και της μίζας… απλώς υπηρετούν τους τραπεζίτες!

Μεταβαίνει πολίτης στην Εθνική Τράπεζα, υποκατάστημα Καματερού, ώστε να καταθέσει σύμφωνα με τον νόμο 3869/2010 (αυτόν που υποτίθεται ισχύει κι έχουν ψηφίσει στη λεγόμενη βουλή τους) ΑΙΤΗΣΗ χορήγησης αναλυτικής κατάστασης οφειλών.
Ο υπάλληλος ΒΑΛΙΜΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, που έχει μονογράψει την Αίτηση, δεν την παραλαμβάνει και απαιτεί, εκτός από την Ταυτότητα του πολίτη (που την παραδίνει για...
να την φωτοτυπήσει η Τράπεζα):
1.    Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
2.    Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος
3.    Λογαριασμούς ΔΕΗ, ΟΤΕ…
4.    Βεβαίωση εργοδότη
5.    Αντίγραφο τελευταίας μισθοδοσίας…

Ο πολίτης παρακαλεί και λέει: “Κάνω μια αίτηση όπως μου την έδωσε ο δικηγόρος μου. Δεν ζητώ δάνειο, δεν ζητώ να ανοίξω λογαριασμό ή επιχείρηση. Απλώς τι σας οφείλω, όπως επιτάσσει ο νόμος 3869/2010. Σας παρακαλώ να παραλάβετε την αίτηση κι αν κρίνετε ότι δεν είναι σύννομη, την απορρίπτετε, με ενημερώνετε θεσμικά”.
Και τότε επεμβαίνει ο Βεληγκέκας!
Διευθυντής Εθνικής Τράπεζας, Υποκατάστημα Καματερού ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΖΑΝΟΣ!
Πάρτε το και τυπωμένο, όχι μόνον χειρόγραφα. Χωρίς τα απαιτούμενα δεν δεχόμαστε καμία αίτηση!
Κατόπιν, στο «Όνομα του Ελληνικού Λαού» (χρησιμοποιούν τον Ελληνικό λαό χωρίς ντροπή) οι δικαστές εκδίδουν τη Διαταγή Πληρωμής, την απόφαση κατάσχεσης, πλειστηριασμού κ.λπ.
Τους βάζεις φωτιά, τους παίρνεις τη ζωή πριν πάρουν τη δική σου; Μην μου πείτε ο νομικός πολιτισμός, ο κ. Σκορδάς μπορεί να επιληφθεί, η κυβέρνηση, η δικαιοσύνη κι άλλα κουραφέξαλα…
Λ. Κ.
* Στη διάθεση ενός έντιμου εισαγγελέα, αν υπάρχει, τα στοιχεία προς άμεση διευθέτηση του θέματος κι όχι να πληρώσει τη νύφη ο πολίτης!
Από τη Σίβυλλα

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP