Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Η τρομοκρατική σκηνοθεσία εμπλουτίζεται και με «επεισόδια» νονών της νύχτας…


Το τρομοκρατικό σήριαλ ακολουθεί τις συνταγές των τηλεοπτικών κοπράνων: των εμετικών σήριαλ που μας κατακλύζουν…
Τώρα πρέπει να «τεκμηριωθεί» ΣΥΝΔΕΣΗ των «τρομοκρατών» με τους νονούς της νύχτας: Το «απόφθεγμα» της Αντιτρομοκρατικής!!!
Το Μπομπολιστάν, λοιπόν,

παρουσίαση συνέντευξη του «βαρώνου» της νύχτας, από τις φυλακές, που ρίχνει …άπλετο φώς και «δικαιώνει» το παραμύθι της Αντιτρομοκρατικής.
Τη διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://ksipnistere.blogspot.gr/2014/02/blog-post_2184.html
Θαυμάστε:


«Οι μαϊμούδες της Χρυσής Αυγής ψάχνουν γνωστούς στις φυλακές»


Ο Β. Στεφανάκος μιλάει, επίσης, για το φίλο του τον Χριστόδουλο Ξηρό αλλά και για Γιωτόπουλο-Κουφοντίνα«Φίλους» του με τους οποίους χαίρεται να κουβεντιάζει και να κάνει παρέα «στα σοκάκια της... φυλακής» χαρακτηρίζει τα μέλη των «Πυρήνων της Φωτιάς» ο αποκαλούμενος και «βαρώνος της νύχτας» Βασίλης Στεφανάκος που εκτίει κάθειρξη ως αρχηγικό μέλος του συνδικάτου του εγκλήματος.

«Αυτοί οι νέοι άνθρωποι, οι οποίοι ήταν προφανώς πλήρως άσχετοι με την τραχύτητα και τη χυδαιότητα του περιβάλλοντος της φυλακής, με όπλο το θάρρος του επαναστάτη και τον αυτοσεβασμό, στάθηκαν στα πόδια τους αξιοπρεπώς σε πολύ δύσκολα περιβάλλοντα», λέει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος».

«Στον αντίποδα, οι μαϊμούδες της Χρυσής Αυγής ψάχνουν γνωστούς στις φυλακές για να μην τους διακορεύσουν. Διότι είναι άλλο να βαράνε δέκα έναν μετανάστη και άλλο να συναντάει ένας από αυτούς τον μετανάστη στον διάδρομο της φυλακής και να σκύβει το κεφάλι», προσθέτει.

«Φίλο» του αποκαλεί και τον Χριστόδουλο Ξηρό, τον «Μανώλη» της 17 Νοέμβρη. «Εύχομαι να είναι γερός και να ζήσει πολλά χρόνια. Κι επειδή είναι μακρόβιοι αυτοί οι Ικαριώτες, πιστεύω πως θα μας θάψει όλους (μεταφορικά βέβαια). Ο Ξηρός εδικαιούτο άδεια. Η συμπεριφορά του δε ως κρατούμενου ήταν άψογη και τυπική. Ήταν ένας ειδικός κρατούμενος και είχε ειδική μεταχείριση. Αυτό όμως δεν συνιστά προνόμιο, αντιθέτως πολλές φορές προκαλεί αυστηρή μεταχείριση, όπως η τοποθέτησή του στην Ε' Πτέρυγα, όπου αμφιβάλλω αν μπορεί κάποιος να βρει άνθρωπο να μιλά ελληνικά κι αν βρει είναι πολύ δύσκολο να συναναστραφεί.

Για την παραβίαση της άδειας του Ξηρού ο Στεφανάκος λέει: «Ήταν μια προσωπική επιλογή. Μάλλον βαρέθηκε. Δεν είναι εύκολο να αποδράσεις, ιδιαίτερα αν νοιάζεσαι να μην κάνεις κακό στους άλλους».


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ περιττεύουν…

 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8386

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP