Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Λαφαζάνης: Σκωτσέζικο ντους…


Ο Λαφαζάνης έχει χαρακτηριστεί, πολύ εύστοχα, ο Παναγιωτακόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ…
Ο Παναγιωτακόπουλος, χρόνια τώρα ωρύεται εναντίν των ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ, εξαπολύει μύδρους, αλλά πάντα παραμένει «πιστός» στρατιώτης του ΠΑΣΟΚ (και σήμερα που ξεψυχάει)!!!

Την ίδια συνταγή ακολουθεί και ο Λαφαζάνης πολλά χρόνια κι αυτός:

«επαναστατικά» πυροτεχνήματα εναντίον της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ (στην οποία βρίσκεται πάντα και ο ίδιος) και ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ της ηγεσίας και μάλιστα με ανακοινώσεις για να μην παρανοήσει κανείς (δηλαδή χειρότερα και από τον Παναγιωτακόπουλο).

Για όλο αυτό το παιχνίδι του Λαφαζάνη έχουμε γράψει πολλά κείμενα…
Το νέο κρούσμα, από:
http://press-gr.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8331.html


Λαφαζάνης: Δεν είπα πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν διαθέτει πρόγραμμα ούτε επιτέθηκα στον Τσίπρα


Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης χαρακτήρισε ανυπόστατα κάποια δημοσιεύματα που τον ήθελαν να υποστηρίζει πως ο ΣΥΡΙΖΑ...δε διαθέτει πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα και πως επιτέθηκε στην ηγεσία του κόμματος.

Με ανακοίνωσή του ο Παναγιώτης Λαφαζάνης διαψεύδει σχετικά δημοσιεύματα που τον ήθελαν να επιτίθεται στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να λέει πως το κόμμα δε διαθέτει πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα.

Όλη η ανακοίνωση του βουλευτή

"Ορισμένα δημοσιεύματα που ερμηνεύουν τα όσα είπα στην παρέμβασή μου στον Κεραμεικό και με φέρουν να έχω κάνει επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και να ισχυρίζομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν, δεν διαθέτει πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, είναι παντελώς ανυπόστατα.

Αυτό που ανέφερα στην ομιλία μου και ακούστηκε σε εκατοντάδες πολίτες που παρακολουθούσαν την εκδήλωση, είναι ότι χρειάζεται ακόμα βαθύτερη και ουσιαστικότερη επεξεργασία του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ τις επόμενες μέρες, πράγμα άλλωστε που επιχειρεί οργανωμένα το κόμμα μας.

Δεν έκανα, επίσης, καμιά απολύτως επίθεση στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως γράφεται, αντίθετα, τόνισα θετικά ότι πρέπει να συνεχίσουμε τη μάχη χωρίς κανένα εφησυχασμό και καμιά υποχώρηση στους αντιπάλους, ενώ υπογράμμισα για άλλη μια φορά την πάγια Συνεδριακή θέση του ΣΥΡΙΖΑ, πως δεν πρόκειται να συμπράξουμε με μνημονιακά στελέχη του ΠΑΣΟΚ".


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8400
 


  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP