Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Η ανεργία στο 28% και ο Άρης στην αισθητική του

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

- Στο Χάρβαρντ και ο Άδωνις-Σπυρίδωνας; Τι θα διδάσκει; Τηλεπωλήσεις βιβλίων ή ξεχαρβάλωμα δημόσιας υγείας; Μετά από αυτό, αλλάζει ο ορισμός της ξεφτίλας!
- Να αναμένουμε στο Χάρβαρντ και τον Γιάννη το Στουρνάρα; Μήπως και τον Δένδια; Καλά, για τον πρωθυπουργό δεν το συζητάμε. Ο ΣΑΜ θα βαδίσει στα χνάρια του ΓΑΠ.

- Ο Άρης θα ξαναφέρει τη χαμένη αισθητική στην Αθήνα, αν εκλεγεί δήμαρχος.

Ας του πει κάποιος για τα συσσίτια, για τη φτώχια, για τους άστεγους για τους απολυμένους. Τι εννοεί; Θα τους διώξει όλους αυτούς;

- Ο Άρης διαπίστωσε ότι οι άνθρωποι απλώς προσαρμόζονται, όταν μειώνουν τα έξοδά τους, πουλάνε τα σπίτια τους, τα αυτοκίνητά τους, δεν ανάβουν καλοριφέρ κλπ. Όταν αυτοκτονούν, τι ακριβώς κάνουν Άρη μου;

- Ο Άρης δήλωσε «παρών» στο ψάξιμο της αισθητικής της Αθήνας. Το θέμα είναι ότι, τόσα χρόνια, δήλωνε «παρών» και στο χάσιμο της αισθητικής της Αθήνας. Το κόμμα του (ΝΔ-ΠαΣοΚ) δεν κυβερνά εδώ και 40 χρόνια;

- Ο Βουδούρης, υποψήφιος περιφερειάρχης που στηρίζεται από τον ΣυΡιζΑ, πριν δύο χρόνια έλεγα για τον Τσίπρα ότι είναι επικίνδυνος, όχι μόνο για την Αριστερά αλλά και για την ίδια τη χώρα, με τα μυαλά που κουβαλάει.

- Άλλαξε μυαλά ο Τσίπρας; Πολιτικός τυχοδιώκτης ο Βουδούρης;
Μήπως και τα δύο; Λέτε να ξέρει τίποτα ο Τατσόπουλος; Με τη μισή Αθήνα έχει πάει! Αλήθεια, γιατί δεν κατεβαίνει για δήμαρχος με τόσες θαυμάστριες;

- Όπως ανακοίνωσε η ΕΜΥ, αύριο θα βρέχει ψιλά καθώς το νέφος με το πρωτογενές πλεόνασμα, στάθηκε πάνω από τη χώρα μας. Βγάλτε κουβάδες. Ο Αντώνης, ο Γιάννης και ο Σταϊκούρας, δεν αστειεύονται. Είναι μπεσαλήδες!!

- Ο Μιχελάκης ταύτισε το μπακιρένιο μεσημέρι με τον ΣυΡιζΑ, αφού, όπως είπε, τάσσονται κατά του μνημονίου. Καταρχήν, επί της ουσίας, δεν τάσσονται κατά, αφού λένε ναι σε Ε.Ε και ευρώ.

- Δηλαδή, αν ρωτήσεις τον Μιχελάκη, τον Λιακομιχάλη και το Σαμαρά για το πότε έγινε η επανάσταση ενάντια στους Τούρκους, δεν θα πουν και οι τρεις, το 1821; Θα πρέπει να τους ταυτίσουμε; Ο Μιχελάκης λέει «ναι»!

- Δεν ξέρω τι λέτε εσείς πάντως, εμένα μου αρέσει ο στρατηγός άνεμος, ο Βύρων. Θα τους «πάει», λέει, για γενοκτονία τους Γερμανούς και τους άλλους αν δεν μας διευκολύνουν. Για όσους έχουν ψηφίσει τα μνημόνια τι θα κάνει;

- Στο 28% έφτασε η επίσημη ανεργία στη χώρα μας και στο 64,5% στους νέους κάτω των 25 ετών. Για την υπερφορολόγηση δεν το συζητάμε. Κι εκεί πρωταθλητές Ευρώπης.

- Πάντως, η ανεργία και η υπερφορολόγηση είναι, λέει, το κύριο μέλημα του κυρίου Σαμαρά. Μήπως να σταματούσε να είναι; Μια ιδέα λέμε! Όποτε η ανεργία γίνεται μέλημα των κυβερνόντων, ανεβαίνει κατακόρυφα!

- Για «φιλικούς» διακανονισμούς μεταξύ δανειοληπτών και τραπεζών, μιλάνε οι τηλεπαπαγάλοι. Εννοούν, τη φιλική οικονομική ενίσχυση που «ζητάνε» οι τράπεζες από τους δανειολήπτες για να μην χρεοκοπήσουν.

- Μα καλά! Ένα σκασμό λεφτά πήραν οι τράπεζες για να μη χρεοκοπήσουν και τα φόρτωσαν σε όλους τους πολίτες, είτε χρωστούσαν στις τράπεζες είτε όχι. Τελικά, το επιχειρηματικό ρίσκο έχει αξία όταν είναι μηδενικό.

- Μαθαίνουμε από τον πρόεδρο του ΣΕΒ, ότι οι βιομήχανοι θα συνομιλήσουν με χαρά, με όποια κυβέρνηση και αν εκλεγεί στις επόμενες εκλογές. Ο ΣΕΒ, εγκρίνει, και αυτός, την «επόμενη» κυβέρνηση.

- Εθνικό σούρουπο θα λέγεται η εξέλιξη του μπακιρένιου μεσημεριού. Χαμός από νέους κομματικούς σχηματισμούς. Πιστεύουν ότι αν βάλλουν τα ρούχα αλλιώς θα τους πιστέψουμε πως άλλαξε ο Μανολιός.

- Τα πολιτικά ζόμπι ξαναφεύγουν στο πολιτικό στερέωμα για να αποτελειώσουν ότι δεν πρόλαβαν να γκρεμίσουν. Το πολιτικό καλάθι των αχρήστων είναι η μόνιμη θέση που τους αξίζει.

ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8402

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP