Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Ξαφνικά «ανακάλυψαν» άπαντες την …Αμερική (ΜΚΟ)


Χρόνια και χρόνια (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων) οι ΜΚΟ παρέμειναν βιβλίο επτασφράγιστο: Άκρα του τάφου σιωπή…
Ούτε στα «εκσυγχρονιστικά» χρόνια που η νόσος είχε πάρει διαστάσεις επιδημίας και οι ΜΚΟ «όργωναν» όλους τους κοινωνικούς και πολιτικούς τομείς, συχνά ανοικτά και προκλητικά, είχε μιλήσει κανείς.
Όλες οι «πόρνες» του καθεστώτος (πολιτικές, δημοσιογραφικές, ακαδημαϊκές) ΟΧΙ μόνο δεν …διέκριναν ΤΙΠΟΤΑ, αλλά στήριζαν και υστερικά τα «δίκτυα» και τις «εστίες» της ελονοσίας των ΜΚΟ !!!


ΤΩΡΑ, ξαφνικά ο ασκός του Αιόλου άνοιξε. Οι ίδιες αυτές «πόρνες» που είχαν χάσει, ΤΟΤΕ την όρασή τους, την ακοή τους, και τις «ευαισθησίες» τους, οι ίδιες αυτές «πόρνες» του καθεστώτος που έθρεψαν, λίπαναν και πολλές συμμετείχαν στις ΜΚΟ, τώρα …ανακάλυψαν την Αμερική και σκούζουν εναντίον των ΜΚΟ: Καταιγίδα βροντερών …αποκαλύψεων…

Ακόμα και τα κατοχικά κυβερνητικά ανδρείκελα (και τα προπαγανδιστικά τους ιερατεία) που έσπειραν τη νόσο του καρκινώματος ωρύονται για το καρκίνωμα!!!

Μια θεατρική παράσταση αβυσσαλέας ΥΠΟΚΡΙΣΙΑΣ και θηριώδους αποπροσανατολισμού, δίπλα στα άλλα κακόγουστα σήριαλ: Της διαφθοράς, της «τρομοκρατίας», του «πρωτογενούς πλεονάσματος», της χρυσαυγιάδας, της «οργής» κατά της τρόικας, των εκλογικών κοκορομαχιών και CIA…

Η «πορνεία», όμως (πολιτικών, κομμάτων, δημοσιογράφων, ιερατείων) είναι πολυδιάστατη. Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ όλων αυτών είναι χωρίς όρια. Μας δουλεύουν διπλά και τριπλά: Μένουν μόνο στις οικονομικές «μπίζνες» του κακοήθους όγκου των ΜΚΟ…

Οι ιδεολογικές και πολιτικές «μπίζνες» παραμένουν στο απυρόβλητο. Εδώ άκρα του τάφου σιωπή.


Τους γύπες του καθεστώτος και τα «όρνια» της κατοχικής προπαγάνδας τους απασχολεί μόνο το χρήμα, οι οικονομικές «μπίζνες» και ΚΑΘΟΛΟΥ η διάβρωση Ιδεών, Αξιών, της Ιστορίας, του Πολιτισμού, των ίδιων των ανθρώπινων «ψυχών»: Δηλαδή για όλα αυτά που γεννήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν οι ΜΚΟ.

Το χρήμα έρρεε και σπαταλήθηκε για κάποιο σκοπό: Για τη διάβρωση και τη δηλητηρίαση του ελληνικού λαού, για τη μόλυνσή του, την ενσωμάτωσή του και την υποταγή του στις «αξίες» του χρήματος, στις αξίες του νεοταξικού ΦΑΣΙΣΜΟΥ…

Αυτό το τεράστιο ιστορικό, κοινωνικό, ιδεολογικό, πολιτικό και πολιτισμικό ζήτημα (το ουσιώδες) παραμένει στο απυρόβλητο: Ουδείς αναφέρεται σ’ αυτόν το στρατηγικό στόχο και ρόλο (πλην ελαχίστων εξαιρέσων) των ΜΚΟ.

Πιο αναλυτικά εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/02/to.html


Απλώς και εδώ, όπως σε όλα τα ζητήματα, ζούμε ένα θέατρο εκλογικής εμπορίας για την οικονομική διάσταση της νόσου που οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές και κομπάρσοι γέννησαν και ανέπτυξαν τη νόσο σε επιδημία και καρκίνωμα της ελληνικής κοινωνίας.

Το καθεστώς εμπορεύεται και κερδοσκοπεί εκλογικά πάνω στη ΦΡΙΚΗ και τα νοσήματα που σπέρνει.

Γι αυτό το θέατρο δημοσιεύουμε το παρακάτω, πολύ καλό, κείμενο:

Μαυραγορίτες Και Όρνεα

Του Γιάννη Λαζάρου
http://lazarouyiannis.blogspot.gr/2014/02/blog-post_24.html
To διαβάσαμε ΕΔΩ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6140.html
Φρενίτιδα έπιασε τους επικοινωνιολόγους της εξουσίας να ανοίγουν τα συρτάρια σκανδάλων και να βγάζουν προς τέρψη της εκδικητικής μανίας του πεινασμένου λαού τα πανηγύρια εκατομμυρίων. Ξεκίνησαν με τους υπουργούς, πήγαν στις ΜΚΟ, βγάζουν τις λαμογιές μέχρι και της ξεχασμένης από τον χάρο μαμάς του Γιώργου, ενώ οι πολίτες της χώρας το μόνο που ανοίγουν είναι φακέλλους λογαριασμών που θα μείνουν κι αυτοί ανεξόφλητοι και τα συρτάρια...
των ιδεών επιβίωσης που όλο αδειάζουν.

Λες και τα εκατομμύρια των μιζών και των ΜΚΟ θα σώσουν το τομάρι κανενός. Από τα μαύρα ταμεία θα μαζευτούν και σε άλλα μαύρα ταμεία θα πάνε. Κουβέντα να γίνεται, να κυλάει η ειδησεογραφία εκεί που θέλουν να κυλήσει και από κάτω πολίτες να δίνουν μάχες να βγάλουν την σημερινή ημέρα.

Ακόμα και τα πιο τρελά που ακούμε τα περνάμε στα γρήγορα γιατί οι προσωπικές σκοτούρες μας δεν αφήνουν τόπο για να αντιδράσουμε έστω και με μια κουβέντα.

Ετοιμάζουν να γκετοποιήσουν περιοχές της Αθήνας με αφορμή την προεκλογική φιλανθρωπία του Καμίνη και κάτι περίεργων “αλληλέγγυων” που ξαφνικά νοιάστηκαν για την μελλοντικές οικογένειες αστέγων. Διθύραμβοι γράφονται για την αλληλεγγύη τύπων Καμίνη που με ευρωπαϊκά κονδύλια θα στοιβάζουν οικογένειες σε πολυκατοικίες που δόθηκαν εδώ και χρόνια από ευεργέτες. Έφαγαν από την εκμετάλλευση κληροδοτημάτων, τρώνε τώρα και από τον πόνο των αναξιοπαθούντων. Τούς έπιασε ο πόνος για την κατάντια ανθρώπων! Γέμισε η Ελλάδα Βαρδιονιάννηδες και Μαρινάκηδες που θέλουν να μάς σώσουν. Εμβολιάστε τα παιδιά των Ελλήνων με έρανο μέσω ποδοσφαιρικών ομάδων!

Αλίμονο στις χώρες που έχουν ανάγκη φιλάνθρωπους. αλίμονο, γιατί από παλιά ότι έχει μπροστά πρώτο συνθετικό το "φίλος", βρωμάει από παντού, δες για παράδειγμα τους φιλέλληνες παλιούς και νέους, τους φιλόζωους και τελικά τους "φίλους' του ανθρώπου! Φτάσαμε στο σημείο να διαθέτουμε φιλάνθρωπους που έχουν ΜΚΟ με τίτλο "Ανθρώπινοι Άνθρωποι". Μόνο ένας φιδάνθρωπος θα διατυμπάνιζε πως είναι ανθρώπινος φιλάνθρωπος άνθρωπος, για να κρύψει το ότι δεν περπατά ως ανθρώπινο ον στα δυο πόδια, αλλά σέρνεται παραφυλώντας στην γωνία να αρπάξει το ανυποψίαστο θύμα παραγεμισμένο με κλεμμένα εκατομμύρια.

Αν ήταν τόσο αλληλέγγυοι και “ανθρώπινοι άνθρωποι” οι Έλληνες γιατί καταντήσαμε έτσι; Από πότε ο Άνθρωπος χρειάζεται οργανισμούς για να αποδεικνύει ότι είναι άνθρωπος; Κούφιες κουβέντες, κούφια έργα, κούφια κεφάλια με μοναδικό σκοπό το γεμάτο πορτοφόλι. Μαυραγορίτες νέας γενιάς που αντί να σου στάζουν το λάδι στο μπουκάλι αντί χωραφιού, σου στάζουν “ανθρωπιά” αντί αξιοπρέπειας.

Μέσα σε όλον αυτόν τον βόθρο δύο ονόματα μένουν στο τέλος της ημέρας. Δεν είναι ΜΚΟ, ούτε κόμμα, ούτε σωτήρες. Ο Κώστας και η Αθανασία που παντρεύτηκαν και αντί να κάνουν τις γελοιότητες των δεξιώσεων και των γλεντιών τέτοιες εποχές, έστειλαν σε 50 οικογένειες της πόλης τους το φαγητό και την γαμήλια τούρτα για να πάρουν μια ευχή που είναι ειλικρινέστατη.

Το να παραμείνεις άνθρωπος είναι το πιο δύσκολο πράγμα όταν ο πόλεμος μαίνεται μέσα και έξω από το σπίτι σου. Αυτή είναι η πιο δύσκολη μάχη που καλούμαστε να δώσουμε και είναι σίγουρο ότι στο τέλος οι περισσότεροι θα την χάσουμε.
-


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8431
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP