Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Προβοκατόρικη και σκοταδιστική ηλιθιότητα…


Κάποια ιστολόγια ακροδεξιών ριζών και γαλούχησης, με όγκους φαιών (πατριδοκάπηλων) περιττωμάτων στον εγκέφαλό τους και σημαδεμένα με την ανάλογη προβοκατόρικη ΛΟΓΙΚΗ, επιχειρούν να ταυτίσουν το σημερινό εφιάλτη που ζούμε με τη «λενινιστική επανάσταση» και γενικά με τη Σοβιετική Κοινωνία.
Σε αυτά τα ιστολόγια της φρενοβλαβούς καπιταλιστικής ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗΣ απαστράπτουν τα εξής χαρακτηριστικά:

Η διατεταγμένη θεωρητική και πολιτική άγνοια, ο σκοταδισμός, η άθλια παραποίηση της ιστορίας, και η προβοκατόρικη ηλιθιότητα.

Διαβάσαμε, λοιπόν, σε κάποιο που αποτελεί τον «επαγγελματία» κλακαδόρο του Καμμένου, μεταξύ άλλων και το εξής αμίμητο:

«Η λενινιστική επανάσταση στην Ελλάδα, είναι γεγονός.
Τέτοια επίθεση στην αστική τάξη, με παράλληλη ποινικοποίηση της ατομικής ιδιοκτησίας και “απαγόρευση” του επιχειρείν, έχει απαντηθεί μόνο στην αντιαστική λαίλαπα του λενινισμού και στις χώρες της ΚΟΜΕΚΟΝ. Η ληστεία δεν γίνεται για να μπει το χρήμα σε κάποιο κρατικό ταμείο, αλλά για να βγει σε βαλίτσες ώστε να πληρωθούν τα κοράκια του ΔΝΤ οι Σόρος, οι Κλίντον, οι Πώλσον και φυσικά οι Γερμανοί μεγαλοαστοί. Αποικιοκρατική ληστεία».

ΕΔΩ:
http://olympia.gr/2014/02/01/%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%AC%CE%BE%CE%B7%CF%82-%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BD%CE%B9/

Ο αδαής συντάχτης προβοκάτορας αυτού του ψεύδους δεν αντιλαμβάνεται, μέσα στον οίστρο της απολογητικής του καπιταλισμού και του υστερικού αντικομουνισμού του, ότι αυτό-αναιρείται μέσα σε λίγες γραμμές.

Διότι ακόμα και αν δεχτούμε το χοντροκομμένο και προβοκατόρικο ψεύδος του, η «ληστεία» στη Σοβιετική Κοινωνία δεν πήγαινε σε ιδιωτικές τσέπες, αλλά στο «κράτος» για επενδύσεις: Τόση κακοήθης βλακεία…

Και αυτό θα το διαπίστωνε αβίαστα ο άθλιος αυτός απολογητής του καπιταλιστικού συστήματος και ελεεινός προβοκάτορας, αν έριχνε μια ματιά στην οικονομική ιστορία της Σοβιετικής Κοινωνίας.

Θα διαπίστωνε την αλματώδη ανάπτυξη των παραγωγικών δυνάμεων της σοβιετικής οικονομίας, την τεράστια βιομηχανική ανάπτυξη. Συνοπτικά:

Στα 1925: Αύξηση 75%!

Στα 1929: Αύξηση περίπου 200%!!!

Στα 1932: Αύξηση 300%!!!

Ο πίνακας αυτός γίνεται ακόμα καθαρότερος υπό το φως των διεθνών δεικτών:


Από το 1925-1932 η βιομηχανική παραγωγή της Γερμανίας λιγόστεψε περίπου 1 ½ φορά. Στην Αμερική περίπου 2 φορές. Στη Σοβιετική Ένωση ανέβηκε 4 φορές!!!!!

Μια εικόνα της σοβιετικής οικονομίας τη δίνουμε αναλυτικά σε σειρά κειμένων, ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5949


Θα παραθέσουμε, ένα μικρό απόσπασμα, το οποίο αναδείχνει την προβοκατόρικη πλαστογραφία και τη σκοταδιστική αμάθεια των συνταχτών τέτοιων κειμένων:

«Βεβαίως Η εκβιομηχάνιση πραγματοποιήθηκε, κυρίως, σε βάρος της κατανάλωσης των λαϊκών μαζών. Η γρήγορη εκβιομηχάνιση στην ΕΣΣΔ, πήρε τη μορφή της «πρωταρχικής συσσώρευσης» που πραγματοποιείται με μια αναγκαστική αφαίρεση από την κατανάλωση.

Πολλοί εξομοίωσαν αυτή την «πρωταρχική συσσώρευση» στην ΕΣΣΔ με την «πρωταρχική συσσώρευση»» του καπιταλισμού που είχε θεμελιωθεί πάνω στη γιγάντια αύξηση της λαϊκής εξαθλίωσης.

Μια τέτοια εξομοίωση είναι εντελώς επιφανειακή, αν όχι και «πονηρή»…

Η καπιταλιστική συσσώρευση είναι μια συσσώρευση ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, δηλαδή μια κεφαλαιοποίηση της υπεραξίας που αποσκοπεί στη δημιουργία περισσότερης υπεραξίας από το ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

Εδώ το ΚΕΡΔΟΣ είναι ο σκοπός και το κίνητρο της καπιταλιστικής παραγωγής.

Η σοβιετική συσσώρευση είναι μια συσσώρευση παραγωγικών μέσων σαν ΑΞΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ και όχι σαν εμπορευματικών αξιών.

Εδώ το κέρδος δεν είναι ούτε ο σκοπός, ούτε η κινητήρια δύναμη της παραγωγής. Αντιπροσωπεύει ένα απλό βοηθητικό όργανο στα χέρια του κράτους για την διευκόλυνση, εκτέλεση και επαλήθευση του Σχεδίου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σήμερα ο παγκοσμιοποιημένος καπιταλισμός στη σηπτική του κατάρρευση οδηγεί τη λαϊκή εξαθλίωση, τη χρεοκοπία και των ίδιων των κρατών, καθώς και τη διάλυση των εθνών σε μορφές κτηνώδους παράκρουσης.

Η γιγάντια αυτή καταστροφή της κατανάλωσης και των εθνικών κοινωνιών δεν αποτελεί «πρωταρχική συσσώρευση», δηλαδή συσσώρευση για την παραγωγική ανάπτυξη.

Είναι «συσσώρευση» χρηματιστηριακή: Καταστροφή της κατανάλωσης, λαϊκή αθλιότητα σε μορφές φρενοβλάβειας και ολοκληρωτική απομύζηση του εθνικού πλούτου κάθε χώρας για τα θησαυροφυλάκια του χρηματιστηριακού και τραπεζικού κεφαλαίου.

Αυτό φαίνεται καθαρά στον εφιάλτη που ζούμε στην Ελλάδα. Τα ανδρείκελα, σαν αιμοβόρες ύαινες, κατασπαράζουν, ληστεύουν και δολοφονούν κτηνωδώς τον ελληνικό λαό και τη χώρα για τη σωτηρία και την παρασιτική απληστία των μαφιών του χρήματος…».


Το να ταυτίζεις, συνεπώς, τη σημερινή κατάσταση της καπιταλιστικής κτηνωδίας και ληστείας, την αρπαγή της ατομικής ιδιοκτησίας από τα αρπακτικά της ιμπεριαλιστικής αναισχυντίας, με τη λενινιστική επανάσταση, ΕΙΝΑΙ βλακώδες, προβοκατόρικο παραλήρημα ψεύδους και άγνοιας, με στόχο: Την αθώωση του καπιταλιστικού συστήματος που έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο γεροντικής κατάπτωσης που καταληστεύει και αρπάζει τα ΠΑΝΤΑ, για τις τσέπες εκείνων που αποτελούν την ηγεσία και εξουσία αυτού του συστήματος…

ΑΞΙΟΣ ο ΜΙΣΘΟΣ σας κύριοι «αναλυτές» των υπονόμων και «κλακαδόροι» καπιταλιστικών αγυρτών και φαιών ουσιών…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP