Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

«Επαναστατικές» …ονειρώξεις!!!


Κάποιοι, στο όνομα δήθεν του επαναστατικού μαρξισμού, αγνοούν το αλφάβητο των Επαναστάσεων:
α). Ότι η διαλεκτική διαδικασία (προτσές) Επανάστασης-Αντεπανάστασης είναι ενιαία, δεν τεμαχίζεται.

Δηλαδή ακόμα και αν δεχτούμε την ύπαρξη εκρηκτικών λαϊκών εξάρσεων και εξεγέρσεων (το αντικειμενικό της ιστορικής κίνησης) αυτό μπορεί να οδηγήσει ΟΧΙ μόνο στην Επανάσταση, αλλά και στην Αντεπανάσταση: Η κατεύθυνση καθορίζεται από τη ΔΥΝΑΜΙΚΗ του συνειδητού παράγοντα, από τους συσχετισμούς των πολιτικών υποκειμένων…

β). Μια Επανάσταση αποτυπώνεται από τα πολιτικά της υποκείμενα και από τις μορφές της δικής της εξουσίας που συγκρούονται ασυμφιλίωτα με τις δομές του συστήματος και ΟΧΙ απλώς με την κυβέρνηση: Γι αυτό μια Επανάσταση έχει απέναντί της το ΣΥΝΟΛΟ των καθεστωτικών δυνάμεων.

γ). Ακόμα και αν μια επαναστατική διαδικασία είναι σε εμβρυακό στάδιο, θα αποτυπωθεί σε κάποιες επαναστατικές πολιτικές δυνάμεις, σε κάποια στρατηγικά και προγραμματικά κείμενα.

ΤΙΠΟΤΑ απ’ όλα αυτά δεν συναντάμε στην Ουκρανία:

Σε ένα μέρος της Ουκρανίας το αντιρωσικό
και όταν η κυβέρνηση αρνήθηκε να υπογράψει τη συμφωνία σύνδεσης της χώρας με την ΕΕ, η δυτικόφιλη αντιπολίτευση οργανώνει κινητοποιήσεις εναντίον αυτής της απόφασης.

ΣΕ αυτές τις κινητοποιήσεις οι ένοπλες ακροδεξιές ομάδες του ιμπεριαλιστικού παρακράτους δίνουν το πολιτικό στίγμα. Υλοποιείται η γνωστή συνταγή της αιματηρής κλιμάκωσης, όπως ακριβώς την περιγράφει ο Τιερή Μεϊσάν στο άρθρο: «Μπορεί η Ουάσιγκτον να ανατρέψει τρεις κυβερνήσεις ταυτόχρονα;», καθώς και ο Φωτόπουλος και άλλα σοβαρά κείμενα.

Διαβάστε τα συγκεντρωμένα ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8339


Έχουμε δηλαδή μια κινητοποίηση των πολιτικών ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ, πλαισιωμένη από τις ένοπλες (από το ΝΑΤΟ) ακροδεξιές ομάδες κρούσης του 4ου Ράιχ.

Το πολιτικό, συνεπώς, ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ αυτής της «επανάστασης» ήταν τα ανδρείκελα του 4ου Ράιχ και τα ένοπλα, ακροδεξιά σκυλιά του.


ΠΟΥΘΕΝΑ, δεν πρόβαλλε, ούτε αποτυπώθηκε μια άλλη Πολιτική, ένα άλλο πολιτικό υποκείμενο, έστω σε εμβρυακή μορφή, με επαναστατικό χαρακτήρα, κόντρα σ’ αυτήν την «επανάσταση» της Νέας Τάξης. Ούτε ένα γραφτό που να μας δείχνει ότι σ’ αυτήν την Αντεπανάσταση υπήρξαν και δρούσαν και κάποιες άλλες δυνάμεις πραγματικά επαναστατικές.

Μια Επανάσταση είναι ιστορικά, θεωρητικά και πολιτικά ασύλληπτη αν δεν αποτυπώνεται, στο ελάχιστο, στις ηγετικές της μορφές, στις πολιτικές της ομάδες, σε κάποια επαναστατικά σύμβολα, σε κάποια παραγωγή ιδεών και κειμένων…

ΕΔΩ το μόνο που έχουμε, σε μορφή ΑΠΟΛΥΤΗΣ κυριαρχίας, είναι τα πολιτικά υποκείμενα των ανδρεικέλων του 4ου Ράιχ, οι ακροδεξιές και ναζιστικές ομάδες κρούσης και τα σύμβολά τους, οι κοκκινόμαυρες σημαίες τους που κάποιοι τις είδαν …κομμουνιστικές: Αυτοί που βάπτισαν και τη Χρυσή Αυγή σαν «επαναστατική» …αντίσταση!!!

ΣΗΜΕΡΑ η …νικηφόρα έκβαση αυτής της «επανάστασης» ηρωοποίησε και θεοποίησε το πλέον δουλικό και διεφθαρμένο ανδρείκελο της Νέας Τάξης: Την Τιμοσένκο!!!

Μόνο το mega
να έβλεπε κανείς χθες θα διέκρινε καθαρά τις υστερικές ιαχές θριαμβολογίας για αυτήν την «επαναστατική» εξέλιξη...

Η ληξιαρχική πράξη αυτής της «επανάστασης» που θα επισφραγίζει και τη μεγάλη της νίκη θα είναι η ένταξη της Ουκρανίας στο ΔΝΤ!!!
Διαβάστε εδώ:
http://www.enikos.gr/international/216338,Lioy:_H_Oykrania_na_xekinhsei_syzhthseis.html


Αυτός ήταν ο στρατηγικός στόχος…

Και αυτόν τον αντεπαναστατικό στόχο της Νέας Τάξης τον βάπτισαν και εξακολουθούν να τον βαπτίζουν κάποιοι σαν Επανάσταση…


Ο ρόλος της «πόντιας π…» (το καλύτερο που μπορούμε να σκεφτούμε) πάει γάντι εδώ…

Υ.Γ. Αν αυτό που συνέβη στην Ουκρανία είχε και στο ελάχιστο ανατρεπτική, επαναστατική δυναμική θα είχε πνιγεί στο αίμα και δεν θα καθόταν ο άλλος διεφθαρμένος της ρωσικής ολιγαρχίας (Γιανουκόβιτς) με σταυρωμένα τα χέρια…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP