Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η Κύπρος εάλω!!!

ΛΟΓΙΑ και ΣΚΕΨΕΙΣΣχέδιο Αναν για την Κύπρο, κομμένο και ραμμένο στα μέτρα των Τούρκων και των συμφερόντων της νέας τάξης.
Η πολιτική απάτη του Αναστασιάδη, οδηγεί στην πλήρη αποδοχή των τουρκικών απαιτήσεων, η προδοσία της Κύπρου ολοκληρώνεται και το νησί παραδίδεται με υπογραφή Αναστασιάδη αλλά και την ανοχή του ΑΚΕΛ.


Όταν οι πολιτικές φιλοδοξίες είναι μεγάλες και οι πολιτικοί άνδρες μικροί τα αποτελέσματα είναι πάντα κατά των πολιτών.Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα και στην Κύπρο είναι δυστυχώς και κατά της ίδιας της πατρίδας.

Το κοινό ανακοινωθέν που υπέγραψαν οι Αναστασιάδης-Ερογλου νομιμοποιεί την εισβολή του Αττίλα και μιλά για "δύο συνιστώντα κράτη ίσου στάτους".

Όλα αυτά τα χρόνια μετά την εισβολή, είχαμε την Κυπριακή Δημοκρατία, αναγνωρισμένη από όλα τα κράτη και το ψευδοκράτος, που αναγνώριζαν μόνο οι εισβολείς.

Ο Εφιάλτης- Αναστασιάδης αναγνωρίζει με την υπογραφή του πως υπάρχουν δύο κράτη στο νησί και όσο και αν προσπαθεί μεταφράζοντας το state(κράτος) πολιτεία, οι αντιδράσεις από την πλευρά όλων των πολιτικών κομμ'ατων του νησιού-πλην του ΑΚΕΛ- αντέδρασαν άμεσα με ανακοινώσεις.

Το ΔΗΚΟ το οποίο συμμετέχει στην κυβέρνηση Αναστασιάδη ετοιμάζεται να αποχωρήσει, ενώ η ΕΔΕΚ καταγγέλλει διολίσθηση προς τις τουρκικές απαιτήσεις.

Διαβάστε την πολύ καλή ανάλυση του Γ.Δελαστίκ, ΕΔΩ:
http://prin.gr/?p=2940

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP