Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Χρυσή Αυγή: Οξύνεται το εμφυλιοπολεμικό κλίμα…


Από την πρώτη στιγμή είχαμε επισημάνει ότι το παιχνίδι της «εξάρθρωσης» που παίζεται με τη Χρυσή Αυγή αποσκοπεί στην αναπαλαίωσή της και στον «εκσυγχρονισμών» της!!!
Είχαμε τονίσει ιδιαίτερα:

«Το καθεστώς δεν δολοφονεί τα τέκνα του: Καίει κάποια για να αναπαλαιώσει, «εκσυγχρονίσει» και προβάλλει άλλα… Δεν εξηγείται διαφορετικά αυτή η σκανδαλώδης επιλεκτικότητα και «μεροληπτικότητα» υπέρ του Κασιδιάρη και CIA…»

Όλα αυτά άρχισαν να αποτυπώνονται σε μια υποβόσκουσα κατάσταση «εμφύλιου» στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής. Τώρα αυτός ο «εμφύλιος» αρχίζει να εκδηλώνεται ανοικτά. Πολλά ιστολόγια μιλούν ανοικτά για «Εμφύλιο στη Χρυσή Αυγή».

Χαρακτηρστικό είναι το κείμενο που κυκλοφορεί ευρέως και διαβάσαμε εδώ:
http://odofragma-skas.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6178.html


ΤΩΡΑ με τις Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση…

Μόνο σε κάποιους αστείους τύπους θα παραμείνουν θολά τα πράγματα. Ανακύκλωσαν είδηση του 2009 για τα παιδιά του Νιώτη στο Κερατσίνι, για «αβάντα» στις «παρελάσεις» της Χρυσής Αυγής στην περιοχή και τώρα που πιάστηκαν στα «πράσα», αντί να το βουλώσουν αρχίζουν να εφευρίσκουν άλλα τεχνάσματα ταχυδακτυλουργίας…
Σχετικά γράφουμε εδώ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/01/blog-post_30.html


ΔΕΝ έχουμε ασχοληθεί ούτε θα ασχοληθούμε μαζί τους: Όταν παίρνεις στα σοβαρά τους αστείους θιασώτες της Χρυσής Αυγής γίνεσαι και εσύ καταγέλαστος…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP