Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τα ανδρείκελα προωθούν την ΑΠΟΧΗ για να διασωθούν…


Ένα σωσίβιο σχετικής διάσωσης των δωσίλογων ανδρεικέλων είναι η ΑΠΟΧΗ.
Προσπαθούν, λοιπόν, με διάφορα ταχυδακτυλουργικά τεχνάσματα να την αυξήσουν, ποντάροντας και πάνω στη ΓΕΝΙΚΗ αηδία του κόσμου για το σύνολο του πολιτικού κόσμου.
Έτσι η αποχή από «κοντέρ» καταγραφής της απόρριψης, ΓΕΝΙΚΑ, του καθεστώτος, μετατρέπεται σε «όπλο» διάσωσης της καταρρέουσας κυβέρνησης.


ΣΗΜΕΡΑ, τα επιτελεία της παγκοσμιοποιημένης κακουργίας του 4ου Ράιχ αξιοποιούν, προς όφελός τους, όχι μόνο τα κοινοβούλια- «γλάστρες», ΟΧΙ μόνο τις εκλογικές αυταπάτες, αλλά και τις εκλογικές απορρίψεις του καθεστώτος: ΑΠΟΧΗ.

Η κυβέρνηση, λοιπόν, «μαγειρεύει» διάφορα τεχνάσματα για τη διόγκωση της αποχής: Από εκλογικές αλχημείες μετάθεσης των ευρω-εκλογών τη δεύτερη Κυριακή των Δημοτικών εκλογών, μέχρι τη «φίμωση» των ετεροδημοτών (να μην μπορούν να ψηφίσουν στον τόπο διαμονής τους).

Διαβάστε ένα κατατοπιστικό ρεπορτάζ, εδώ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/02/blog-post_8819.html


Η ΑΠΟΧΗ, συνεπώς, συμφέρει το καθεστώς και την καταρρέουσα, κακουργηματική και δωσίλογη κυβέρνησή του.

Το ΡΕΣΑΛΤΟ, στις προηγούμενες ευρω-εκλογές και Αυτό-δικοικητικές εκλογές πρότεινε αποχή.

Η θέση μας αυτή ήταν ΛΑΘΟΣ. Η πολιτική πραγματικότητα έδειξε ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν κατάφερε η ΑΠΟΧΗ, παρ’ όλα τα μεγάλα ποσοστά της.

Το αντίθετο: Βγήκαν δημοτικοί άρχοντες, περιφερειάρχες και Δήμαρχοι, με ποσοστά 10-15%, συνεχίζοντας το καταστροφικό τους έργο και δίνοντας εκλογικό άλλοθι στις κατοχικές κυβερνήσεις.

Το λάθος μας αυτό υπαγορεύτηκε από την υπερτίμηση των προϋποθέσεων μιας λαϊκής εξέγερσης. Κάναμε τις επιθυμίας μας πραγματικότητα: Πιστεύαμε ότι βρισκόμασταν στα πρόθυρα λαϊκών εκρήξεων.

Η ΑΠΟΧΗ είναι σωστή πολιτική θέση, ΜΟΝΟ όταν η λαϊκές μάζες βρίσκονται σε επαναστατικό αναβρασμό στο δρόμο και με την προϋπόθεση ότι υπάρχει ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ πολιτικό κίνημα. Δηλαδή αυθεντική Αριστερή ηγεσία.

ΟΥΤΕ αυτά που δεν υπάρχουν, υπολογίσαμε: Διπλό πολιτικό σφάλμα…


Σήμερα, αντίθετα υπάρχει και ένας επιπρόσθετος πολιτικός λόγος που καθιστά την αποχή ΛΑΘΟΣ: Η αξιοποίηση της αποχής από τα κυβερνητικά ανδρείκελα και η προώθησή της από αυτά.

Σημείωση: Και τα τεκταινόμενα στο ΣΥΡΙΖΑ απογοητεύουν και οδηγούν πολλούς στην αποχή…

Ασφαλώς δεν πρέπει να έχουμε ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΥΤΑΠΑΤΗ για τις εκλογές: ΚΑΜΙΑ λύση εναλλακτικής πολιτικής μπορεί να δώσουν, ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα δεν μπορεί να λύσουν (αν μπορούσαν θα είχαν καταργηθεί).

Μπορεί, όμως, να δρομολογήσουν συνθήκες που θα παρέχουν τις δυνατότητες πυροδότησης και ανάπτυξης του λαϊκού ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ: Το ΜΟΝΟ που μπορεί να φέρει ανατροπές και αλλαγές…

Η ψήφος, λοιπόν, σε αυτήν την κατάσταση (από πλευράς κινήματος) που βρισκόμαστε είναι ένα «όπλο» που εν δυνάμει μπορεί να γεννήσει προϋποθέσεις λαϊκής κινητικότητας.

Ο πρώτος και καθοριστικός στόχος: Να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ τελεσίδικα και να γκρεμιστεί καταλυτικά αυτή η κυβέρνηση.

Το Βατερλό των κομματικών συνεταίρων-ανδρείκελων αυτής της κυβέρνησης αποτελεί καθήκον πρώτης προτεραιότητας.

Και αυτό το Βατερλό και ο αφανισμός, αν είναι δυνατόν, δεν θα επιτευχθούν με την εκλογική αποχή…

Με την αποχή ο ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ της ΝΔ και το τελεσίδικο θάψιμο του ΠΑΣΟΚ, δεν θα συντελεστεί σε τέτοιο βαθμό που να πυροδοτήσει εξελίξεις και εκρηκτικές πολιτικές ζυμώσεις…

ΟΧΙ, συνεπώς, στην ΑΠΟΧΗ.

ΑΓΩΝΑΣ για να περιοριστεί στο ελάχιστο…

Ψήφος που να αποτελεί συντριπτική ήττα των δωσίλογων ανδρεικέλων, ήττα που να δρομολογεί την πολιτική αποσταθεροποίηση του κατοχικού καθεστώτος και να πυροδοτεί λαϊκές ζυμώσεις και ΚΙΝΗΣΕΙΣ…

Πιο συγκεκριμένα θα τα αναλύσουμε όταν θα ολοκληρωθεί ο «χάρτης» των εκλογών…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP