Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η «αριστερά» του…


Έχουμε δείξει αναλυτικά πολλές φορές ότι Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο «μεταμφιεσμένο» ΠΑΣΟΚ, πολύ χειρότερο από το παλιό ΠΑΣΟΚ, διότι αποτελεί τη «χωματερή» των ακαθαρσιών του νεοταξικού ΠΑΣΟΚ: Του ΠΑΣΟΚ της νέας ύπουλης και μοχθηρής «δεξιάς»…

Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ, παλιές καραβάνες και νεότερα του πασοκικού κομματισμού, τα οποία ΟΛΑ νομιμοποίησαν τις πολιτικές του ΠΑΣΟΚ και τα «συμβόλαια θανάτου» του Γιωργάκη, ψήφισαν και το πρώτο Μνημόνιο, όλα αυτά τα στελέχη της πασοκικής αχρειότητας, σήμερα «πολεμούν» από τις γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ για τη …σωτηρία μας.

Αφού νομιμοποίησαν τη σφαγή μας και το θάνατό μας σε ΟΛΗ την ιστορική τους διαδρομή, τώρα θέλουν να μας …σώσουν, μέσω ΣΥΡΙΖΑ!!!

Πολλά από αυτά τα στελέχη τα καταγράφουμε σε ένα παλιότερο άρθρο μας με τον τίτλο: «Το «ρεύμα»-ΣΥΡΙΖΑ: Η κολυμπήθρα του Σιλωάμ…» (Μάιος 2012).
http://resaltomag.blogspot.gr/2012/05/blog-post_1141.html


Διαβάστε ακόμα ένα αποκαλυπτικό κείμενο, ΕΔΩ:
http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/2014/02/blog-post_5011.html


Σημείωση: Και ο Γιάννης Μηλιός, υψηλόβαθμο, σήμερα, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, στα «μετόπισθεν» του Άκη και του Αρσένη …δρούσε!

Γνωστά επίσης και τα παλληκάρια της πασοκικής ελονοσίας που προκάλεσαν την …επικαιρότητα:
Γιώργος Σταθάκης, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Γιάννης Μιχελογιαννάκης και πάρα πολλοί άλλοι που, αθρόως και εσπευσμένως, «συνωστίστηκαν» στο ΣΥΡΙΖΑ…

Ο Βουδούρης αποτελεί ένα από τα πλέον σκανδαλώδη αποστήματα του πασοκικού αμοραλισμού και του δωσίλογου τυχοδιωκτισμού: Απόστημα της μετάστασης του πασοκικού καρκίνου στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ένα ιστορικό αυτού του «αποστήματος» διαβάστε εδώ:
http://fadomduck2.blogspot.gr/2014/02/blog-post_1466.html

Και για τα κροκοδείλια δάκρυα του «Αριστερού Ρεύματος», διαβάστε ΕΔΩ:
http://resaltomag.blogspot.gr/2014/02/blog-post_7063.html


Σαν τη στρουθοκάμηλο βλέπουν το «απόστημα» και όχι τον «καρκίνο» που έχει απλωθεί σε όλο το σώμα του ΣΥΡΙΖΑ…

Και το χειρότερο: Θορυβούν για την πυώδη φουσκάλα και συμβάλουν στην καρατόμηση του Καρυπίδη, καρατόμηση που διατάχθηκε από το κατοχικό καθεστώς και τους διεθνείς πάτρωνες…

Αυτοί οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ μας εμπαίζουν χειρότερα από τους βουδούρηδες: Αυτοί διαλαλούν ανοικτά τις «ιδέες» τους


 Διαβάστε και ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8400

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP