Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Η «αριστερά» νομιμοποίησε την πολεμική διαλεκτική του 4ου Ράιχ…


Στην Ουκρανία το έγκλημα του ΥΠΕΡ-εθνικού ιμπεριαλισμού αποτελεί έναν κρίκο, πιο σφυρηλατημένο (τελειοποιημένο), στην αλυσίδα των μεγάλων εγκλημάτων, κατά της ανθρωπότητας: Δεν μπορεί, συνεπώς, να αποσπάσεις αυτό το έγκλημα από τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ των εγκλημάτων του πλανητικού φασισμού (Νέα Τάξη)
Στο προηγούμενο κείμενό μας, «Ουκρανία και αριστερά», επισημαίναμε τούτο:

Πολλοί σήμερα, από το χώρο της «αριστεράς» που ταρακουνήθηκαν από το πραξικόπημα στην Ουκρανία και διακρίνουν το μακάβριο πρόσωπο του ιμπεριαλισμού εκεί, αφήνουν στο απυρόβλητο τη «ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ» της αλυσίδας των εγκλημάτων της Νέας Τάξης.

Το σπουδαιότερο: Κλείνουν τα μάτια στο γεγονός ότι είναι η ίδια «αριστερά» (στις σοσιαλδημοκρατικές, ευρω-κομμουνιστικές, σταλινογενείς και «ακροαριστερές» αποχρώσεις της) που ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕ αυτή τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ της πλανητικής, φασιστικής κακουργίας.

Δεν μπορεί, όμως, η Επαναστατική Σκέψη να κάνει ούτε ένα βήμα μπροστά εάν δεν αποκαλύψει αυτή τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ του σύγχρονου, ΥΠΕΡ-εθνικού ιμπεριαλισμού και το συνακόλουθα «αριστερό δράμα: Την Επικύρωση αυτής της «διαλεκτικής» του πλανητικού φασισμού (Νέα Τάξη) από την «αριστερά».

Δεν μπορεί να αναγεννηθεί και να ΥΠΑΡΞΕΙ Αριστερά, αν δεν βγούνε στην επιφάνεια τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ αυτής της «αριστεράς»…

Αν δεν ξετυλίξουμε το μίτο της Αριάδνης από την αρχή…Και η αρχή, η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΜΗ, της νεοταξικής διαλεκτικής του ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, αλλά και της «αριστερής» ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ είναι τα Βαλκάνια και η αποτέφρωση της Γιουγκοσλαβίας.

Αυτήν την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΤΟΜΗ, αλλά και τη διαλεκτική της συνέχεια ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ η «αριστερά»: Νομιμοποίησε, συμμετέχοντας μάλιστα και ενεργά (αναπαράγοντας όλα τα νέα ιδεολογήματα της Νέας Τάξης), στο ΕΓΚΛΗΜΑ και στις νέες φασιστικές και πολεμικές μεθόδους του πλανητικού ιμπεριαλισμού.

Το ΣΥΝΟΛΟ, σχεδόν, της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας, του ευρω-κομμουνισμού και των «υπέρ-αριστερών», είχε ταχθεί, άμεσα ή έμμεσα, στο πλευρό του ΝΑΤΟ.

Το ΣΥΝΟΛΟ αυτών των δυνάμεων ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ το διαμελισμό των Βαλκανίων, την αλλαγή συνόρων, την αποτέφρωση της Γιουγκοσλαβίας: Τις μοχθηρές αυτές στρατηγικές («Διαλεκτική») του ΥΠΕΡ-εθνικού ιμπεριαλισμού (Νέα Τάξη).

Τα ιδεολογικά και πολιτικά λάβαρα αυτής της νέας ιμπεριαλιστικής θηριωδίας ήταν: Τα «ανθρώπινα δικαιώματα», τα «δικαιώματα των μειονοτήτων», «η εθνική αυτοδιάθεση», ο «αντιεθνικισμός», ο «αντιρατσισμός» και CIA…

Στην πρώτη γραμμή η «αριστερά» κρατούσε αυτά τα λάβαρα…

Στην Ελλάδα επειδή ήταν δύσκολο να συνταχθεί κανείς απροκάλυπτα υπέρ του ΝΑΤΟ, η πλειονότητα της ροζ «αριστεράς» και των «αριστεριστών» κατέφυγε στο δόλιο τέχνασμα των «ίσων αποστάσεων»: «Ούτε με τους λύκους, ούτε με τα αρνιά».

Βεβαίως και εδώ
οι εραστές των «ίσων αποστάσεων» (οι «αμερόληπτοι»), μεροληπτούσαν σκανδαλωδώς υπέρ του ΝΑΤΟϊκού εφιάλτη, πάλι δολίως: Μιλούσαν μόνο για τα εγκλήματα του Μιλόσεβιτς.

Πρακτικά καθαγίαζαν το τερατώδες ΕΓΚΛΗΜΑ του πλανητικού φασισμού. Με γενικόλογες και υποκριτικές ηθικές αφαιρέσεις μιλούσαν κατά του πολέμου (ΓΕΝΙΚΑ) και υπέρ της «αλήθειας», μεταθέτοντας την πολεμική ΝΑΤΟϊκή ΦΡΙΚΗ στις «αποκαλύψεις» και την «απανθρωπιά» του «αιμοσταγούς» Μιλόσεβιτς…

Και όλα τα μετέπειτα μεγάλα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ της πλανητικής θηριωδίας, η «αριστερά» τα νομιμοποίησε και επικύρωσε με τις ίδιες συνταγές.

Στο Αφγανιστάν το ίδιο…

Το ίδιο και στη διπλή ισοπέδωση του Ιράκ…

Η ίδια συνταγή και στην πολεμική κακουργία του Ισραήλ εναντίον των Παλαιστινίων…

Και στο Σχέδιο Ανάν πάλι αυτή η «αριστερά» στο πλευρό της Νέας Τάξης ήταν…

Πολλά τα παραδείγματα…


Το σημερινό πραξικοπηματικό έγκλημα στην Ουκρανία αποτελεί τη ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ μετεξέλιξη αυτής της νεοταξικής βαρβαρότητας που νομιμοποίησε και επικύρωσε η «αριστερά»: Δεν μπορούμε να κλείνουμε τα μάτια σ’ αυτή την αλυσίδα, να περάσουμε πάνω από όλα αυτά και να περιορίζουμε τον προβληματισμό μας μόνο στον τωρινό κρίκο…

Αλλά και εδώ οι προβληματισμοί που αναπτύσσονται (ιδιαίτερα από αγωνιστές ΕΝΤΟΣ του ΣΥΡΙΖΑ) είναι λειψοί: Αφήνουν στο απυρόβλητο την ίδια επίσημη εκδοχή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να κινείται μέσα στα ίδια καλούπια του πλανητικού ιμπεριαλισμού. Συνεχίζει να αναπαράγει τους μύθους της Δύσης για την Ουκρανία.

Έγραφε η «Αυγή» πριν από λίγες μέρες (5/3):

«Η ουκρανική επανάσταση αποτελεί τομή τόσο για την ίδια τη χώρα όσο και για τον υπόλοιπο μετακομμουνιστικό κόσμο. Μέχρι σήμερα, οι μόνες μαζικές αντιδράσεις στα διεφθαρμένα και ολιγαρχικά καθεστώτα της περιοχής ήταν οι "χρωματιστές" επαναστάσεις - δηλαδή, οι ειρηνικές κινητοποιήσεις υπέρ μιας σταδιακής μετάβασης προς ένα κράτος δικαίου. Η ουκρανική επανάσταση είναι λοιπόν η πρώτη που ανατρέπει βίαια ένα καθεστώς - προέκταση της πρώην ΕΣΣΔ».

Τα ίδια δεν λένε η Τιμοσένκο, η αμερικανική αυτοκρατορία, οι αξιωματούχοι της ΕΕ και όλο το σκυλολόι του διεθνούς ιμπεριαλισμού;;;


Και ποιο είναι το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ; «διακρατικές ενώσεις» οι οποίες θα προωθήσουν στην Ουκρανία «μια βιώσιμη δημοκρατική, πολιτική λύση στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου»!!!

Δηλαδή, η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ,
καταπίνει το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ και ζητά από τα όργανα του διεθνούς ιμπεριαλισμού («διακρατικές ενώσεις») μια λύση του «διεθνούς Δικαίου» (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΕΕ): Αυτό είναι το «διεθνές Δίκαιο» της ιμπεριαλιστικής «νομιμότητας» και «δημοκρατίας»!!!

Κάποιοι εξεγείρονται από τα εφιαλτικά γεγονότα στην Ουκρανία, αλλά η «επανάστασή» τους μένει στη μέση. Δεν τολμούν να βάλουν το μαχαίρι την πληγή…

Έτσι, όμως, δεν πάμε ΠΟΥΘΕΝΑ…


 Διαβάστε και εδω:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8502

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP