Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Το «παρακράτος» των ακαδημαϊκών παραχαρακτών


Πάντα στην ιστορία τα ακαδημαϊκά κατεστημένα ήταν φανατικά προσκολλημένα στους ισχυρούς του χρήματος και αποτελούσαν τους ιδεολογικούς ροπαλοφόρους του.
Τα σημερινά πανεπιστημιακά ιερατεία ξεπερνούν κατά πολύ, σε μοχθηρία και σε απάτη, κάθε ιστορικό προηγούμενο. Είναι πιο μακάβρια και από την «Ιερά Εξέταση» του Μεσαίωνα. Και τούτο γιατί φοράνε «προοδευτικές» και «αριστερές» προβιές:

Λιποτάκτες και εξαγορασμένοι «αριστεροί» που ανέλαβαν εργολαβικά να συκοφαντήσουν την Αριστερά, να ξεθεμελιώσουν κάθε αγωνιστική ιδέα και μνήμη, κάθε ιστορική δημιουργία και παράδοση, να ρίξουν στον καιάδα το ελληνικό έθνος και το λαό του.

Όλα αυτά τα ιερατεία αποτελούν τα πλέον αποκρουστικά στίγματα γενιτσάρων της ελληνικής ιστορίας. Έγιναν ένα με τα δημοσιογραφικά ιερατεία και αποτελούν, από κοινού, την πιο μοχθηρή μορφή του ιδεολογικού παραχαράκτη και τρομοκράτη της Νέας Τάξης…

Φυσικά γιγαντώθηκαν και παγιώθηκαν επί «εκσυγχρονισμού» (σημιτισμού): Η πλέον επιθετική και αυθάδης έκφραση του χρηματιστηριακού ολοκληρωτισμού.

Μέσα από αυτό το «παρακράτος»
των ιερατείων της παρασιτικής Πανούκλας «ξεφύτρωσαν» όλες οι επιδοτούμενες εστίες που ανέλαβαν εργολαβικά: Να εξαρθρώσουν και να βρωμίσουν τα πάντα, να λεηλατήσουν την Ιστορία, τον πολιτισμό, την κοινωνία, κάθε ιδέα και ηθική, κάθε αγωνιστική κατάκτηση και κύτταρο συλλογικής συνείδησης…Μέσα από αυτό το «παρακράτος» γεννήθηκαν οι επιδοτούμενοι «επιστήμονες», «ιστορικοί» και λοιποί «ακαδημαϊκοί» των «νέων ιδεολογημάτων» του εθνομηδενισμού, «αντιρατσισμού και CIA με κύριο στόχο την παραχάραξη της Ιστορίας και των Ιδεών, σύμφωνα με τις επιταγές του χρήματος…

Γνωστοί, πλέον, είναι οι άθλοι των μεταμοντέρνων θατσερικών (Λιάκος κ.λπ), όπως και των διαβόητων γυναικών: Κουλούρη, Ρεπούση, Δραγώνα (αποκτούν και επικαιρότητα λόγω και 25ης Μαρτίου).ΤΩΡΑ βρισκόμαστε μπροστά και σε αποκρουστικά τεχνάσματα πολιτικής παραχάραξης και επιβολής πολιτικών εκτρωμάτων, μέσω της βολιδοσκοπικής «Τέχνης»: Τα γκάλοπ…

Το «εκσυγχρονιστικό παρακράτος» δίνει τα ρέστα του. Ανεβάζει τον πήχη σε πιο άμεσες και αποτρόπαιες μορφές παραχάραξης…

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο από το «Ολυμπία»


http://olympia.gr/2014/03/15/%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%8D-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%B3%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%B4%CE%B7/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebookΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΜΟΣ! Ιδού πως γίνονται οι δημοσκοπήσεις της διαπλοκής, για να γλιτώσουν την παπανδρεϊκή συμμορία από την φυλακή!

Από το λεφτά υπάρχουν, στο να ξεβρωμίσει ο τόπος και τέλος… να το πάρει το ποτάμι! Παίζουν τα ρέστα τους για να γλιτώσουν την τιμωρία.

Κατευθύνουν τους ραγιάδες στα “βολικά σχήματα” με την δικαιοσύνη απλώς να παρατηρεί.


Χθες λοιπόν αναρωτηθήκαμε για την “δημοσκόπηση” του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που έδινε στο Ποτάμι το ιλιγγιώδες ποσοστό του 13%!


Ρωτήσαμε ευθέως γιατί αυτή η δημοσκόπηση είναι ανυπόγραφη, γιατί δεν έχει αναρτηθεί καν στην... ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου αλλά δεν έχει καν ανακοινωθεί!

Την απάντηση
την έδωσε το “Μακελειό” με μία αποκάλυψη που πρέπει να απασχολήσει πλέον την δικαιοσύνη.


Ο Νίκος Μαραντζίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, είναι το πρόσωπο που εμφανίζεται συχνά-πυκνά στα τηλεοπτικά πάνελ ως ένα από τα βασικά στελέχη του πολιτικού φορέα “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη.

Αυτό που διαπιστώσαμε-μετά από ρεπορτάζ και διασταύρωση πληροφοριών- είναι ότι ο προαναφερόμενος “σύντροφος” του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τους καθηγητές που συντονίζουν και οργανώνουν...
τις έρευνες-δημοσκοπήσεις του Πανεπιστημίου Μακεδονίας!


Συγκυρία ή σύμπτωση η Δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας-που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου- που δίνει 13% στο “Ποτάμι”; Την συγκεκριμένη δημοσκόπηση συντόνισε ο Επίκουρος καθηγητής κ. Ιωάννης Κωνσταντινίδης, ο οποίος φέρεται να είναι βοηθός του κ. Μαραντζίδη.Δείτε τώρα τι ακριβώς κάνει ο κύριος Μαραντζίδης. Από προγενέστερη έρευνα του Βήματος για την Χρυσή Αυγή. Από το πανεπιστήμιο Μακεδονίας βεβαίως – βεβαίως…


 Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=8557

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP