Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Δείτε στις ΣαΤυΡόΠρΟκΕς τα μέλη της μελλοντικής κυβέρνησης

Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο

Σημείωση ΡΕΣΑΛΤΟ: Είναι γραμμένο παλιά (31/12/2012), αλλά πολύ εύστοχο. Σήμερα φυσικά θα είχαν περίοπτη θέση στο κυβερνητικό σχήμα ο Άδωνις, ο Δένδιας, ο Καψής, ο Θεοδωράκης και κάποιοι άλλοι…
- Εξασφαλίσαμε κατ’ αποκλειστικότητα τα ονόματα των περισσότερων μελών του υπουργικού συμβουλίου όταν, με το καλό, γίνουν εκλογές και κληθεί ο ΣυΡιζΑ να κυβερνήσει χωρίς να έχει αυτοδυναμία.


 
- Πρωθυπουργός ο Γιωργάκης. Ξέρει από αεροπλάνα δεν θα δυσκολευτεί αν χρειαστεί να μπει και σε ελικόπτερο.

- Υπουργός πράξης και αλμάτων ο κύριος Τατσόπουλος. Είναι άνθρωπος της πράξης και των αλμάτων. Το ξέρει η μισή Αθήνα άλλωστε.

- Υπουργός εξωτερικών ο κύριος Τσίπρας. Έχει αποδείξει ότι κατέχει τέλεια τις ξένες γλώσσες και άμα σκάσει καμιά «βόμβα» θα βρίσκεται ασφαλής εκτός συνόρων.

- Υπουργός καταπολέμησης του ρουσφετιού ο κύριος Σαμαράς. Το πέρασμά του από το υπουργείο πολιτισμού, όπου έδωσε αμέτρητες μάχες για να καταπολεμήσει το ρουσφέτι, τον καθιστά ιδανικό για τη θέση αυτή.

- Υπουργός δημόσιας τάξης ο κύριος Σημίτης. Η ενασχόληση σε νεαρή ηλικία με στρακαστρούκες τον καθιστά ιδανικό στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας. Τρέμετε τραπεζίτες!

- Υπουργός εργασίας η κυρία Παπαρήγα. Για να γίνει επιτέλους νόμος το δίκιο του εργάτη.

- Υπουργός εσωτερικών και εσωτερικής αντιπολίτευσης ο κύριος Λαφαζάνης. Δεν μπορεί από μια τέτοια κυβέρνηση να λείπει η εωτερική αντιπολίτευση.

- Υπουργός περιβάλλοντος η κυρία Μπιρμπίλη. Μετά χαράς θα άφηνε τη βαρετή θέση που απέκτησε στον ΟΟΣΑ για να συνεχίσει το έργο που είχε αφήσει στη μέση στον τομέα του περιβάλλοντος.

- Υπουργός αλιείας και αλιευμάτων η κυρία Δαμανάκη. Κατέχει το αντικείμενο και σίγουρα μπορεί να προσφέρει και από αυτό το πόστο. Αξία διαχρονική.

- Υπουργός περισυλλογής ο κύριος Ανδρουλάκης. Είναι ο άνθρωπος που σκέφτεται πολύ, μιλάει που και που αλλά ψηφίζει πάντα σωστά.

- Υπουργός υπεύθυνης στάσης και υπευθυνότητας γενικώς ο κύριος Κουβέλης. Αν η κυβέρνηση θέλει να είναι υπεύθυνη δεν μπορεί να λείπει από αυτή ο Θείος Φώτης.

- Υπουργός εσωτερικών και εξωτερικών, νομιμότητας και ηθικής ο κύριος Βουλγαράκης. Χωρίς σχόλια.

- Υπουργός υγιεινής διατροφής ο κύριος Καραμανλής. Το δικαιούται αξιωματικά.

- Υπουργός παιδείας, φυσικά, η κυρία Διαμαντοπούλου. Άφησε μερικά σχολεία ανοιχτά και θέλει να κλείσει τους λογαριασμούς της.

- Υπουργός υγείας, φυσικά, ο κύριος Λοβέρδος. Άφησε μερικά νοσοκομεία ανοιχτά και θέλει να κλείσει τους λογαριασμούς του.

- Υπουργός τύπου ο κύριος Ρουσόπουλος. Πρώην δημοσιογράφος, υπουργός τύπου και νυν καθηγητής σε ξένο πανεπιστήμιο είναι ο πλέον κατάλληλος για το υπουργείο. Είναι και ευσεβής.

- Υπουργός καταπολέμησης του καπνίσματος η κυρία Κανέλλη. Δεν χρειάζονται διευκρινήσεις.

- Υπουργός επικοινωνίας κυβέρνησης και λαού ο κύριος Παπαδημούλης. Έχει αποδείξει ότι είναι ικανός να παρουσιάζεται σε 4 τηλεοπτικά κανάλια ταυτόχρονα.

- Υπουργός γεωργίας η κυρία Καραβασίλη. Λόγω καταγωγής γνωρίζει πολύ καλά τις νέες καλλιέργειες και ειδικά την καλλιέργεια της νερατζιάς.

- Υπουργός ενόπλων δυνάμεων ο κύριος Τσοχατζόπουλος. Μπορεί και ξεχωρίζει το σκάρτο υποβρύχιο.

- Υπουργός οικονομικών ή ο κύριος Βενιζέλος ή ο κύριος Παπακωνσταντίνου ή ο κύριος Στουρνάρας. Η επιλογή είναι δύσκολη γιατί και οι τρεις έχουν προσφέρει τα πάντα, στην κυριολεξία. Το πού τα πρόσφεραν το ξέρουν όλες οι τράπεζες.

- Υπουργός μακροζωίας…ξέρετε ποιος.

- Υπουργός συντονισμού της κυβέρνησης…το πνεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου.
Απορούν οι τελωνειακοί στην Αμερική βλέποντας την ταυτότητα του κυρίου Γιώργου Παπανδρέου που έχει ως καθηγητής στο Χάρβαρντ.
Απορεί και ο ίδιος που απορούν. Καλά, αυτοί έχουν λόγο να απορούν, ο κύριος Παπανδρέου γιατί απορεί;
 


 ΠΗΓΗ:
http://kyrgiakischristos.wordpress.com/

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP