Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Το τέλος ενός αποβράσματος...

Από αναγνώστες


ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: ΚΑΛΑ ΝΕΑ
Το τέλος που του άξιζε είχε το ακροδεξιό απόβρασμα, ο ξετραχηλωμένος τραμπούκος του Δεξιού Τομέα Αλεξάντρ Μουζίκο που το έπαιζε θαρραλέος με τις πλάτες του Αμέρικα και των παρακρατικών συμμοριών του και τον οποίο αρκετά σιχάματα είχαν το θράσος να αποκαλούν "επαναστάτη".


Ο "ένδοξος" βίος του νεοναζιστικού σκουπιδιού τερματίστηκε ήρεμα κι απλά με δύο σφαίρες στην καρδιά κι αφού πρώτα λιντσαρίστηκε κατάλληλα.

Τα θερμά συλληπητήρια στους απανταχού υποστηρικτές του.
Προφανώς έπονται και τα υπόλοιπα φασιστικά κόπρανα της ουκρανικής "επανάστασης"...

************************
 Αυτό το σκουληκόμορφο καλοθερμένο κάθαρμα με την αποκτηνωμένη φάτσα αποτελεί τυπική περίπτωση αυτού που λέμε "κόψε φάτσα και βγάλε συμπέρασμα".
Εδώ κι αν γελάνε: Το κατακάθι αυτό ηγήθηκε "ενάντια στη διαφθορά"...

Μόνο οι αθεράπευτα ηλίθιοι καθώς κι οι κραγμένες αμερικανοπρακτοράντζες δεν θα είχαν κανένα δισταγμό να τον αποκαλέσουν "επαναστάτη".

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, ότι ακόμη κι ο Συνασπισμός (αλλά κι η Χ.Α.) που είναι από τους πιο προωθημένους ιδεολογικούς βραχίονες των ΗΠΑ, φρόντισε [παρόλο τον παραδοσιακό αμερικανισμό του- να κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις για να μην καεί.

Τέλος, είναι άξιο απορίας αν ο συγκερασμός του κρετίνου και του πράκτορα, ταυτόχρονα, είναι εφικτός κι αξιοποιήσιμος.


 Βίος και Πολιτεία της "επαναστατικής" αλητείας


Το νεοναζιστικό σκουπίδι Αλεξάντρ Μουζίτσκο στο επάγγελμα που ήξερε να κάνει προκειμένου να βιοπορίζεται: μισθοφόρος δίπλα σε τσετσένους εγκληματίες (οι αντίστοιχοι ουτσεκάδες του Καυκάσου)Το ίδιο παρακρατικό απόβρασμα σε μεταγενέστερη εποχή όταν επιδίδετο σε λαθρεμπόριο αλκοόλ και εκβιασμούς.Το παχύδερμο σκουλήκι την εποχή που το έπιασε η πρεμούρα να "επαναστατήσει" τάχαμου ενάντια στη διαφθορά. Διακρίνονται οι νεοναζιστικές σημαίες που μόνο καταγέλαστοι πράκτορες, αβυσσαλέας φαυλοηλιθιότητας, θα τις διέκριναν μέσα στην τύφλωση και την αυτοϊκανοποιητική πώρωσή τους ως "κομμουνιστικές"...Άγαλμα του Λένιν κατεστραμμένο την περίοδο της "επαναστατικής" Ουκρανίας από το νεοναζιστικά τάγματα στα οποία ηγούντο σιχάματα όπως ο μακαρίτης.Ο ακροδεξιός τραμπούκος πιάνει από το λαιμό τον Εισαγγελέα του Κιέβου και τον χτυπάει σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα. Η παρακρατική λίγδα που είναι βουτηγμένη μέχρι το γουρουνίσιο της σβέρκο μέσα στα σκατά "ξεκαθαρίζει το χώρο της βρώμικης δικαιοσύνης"!!!
Ή τουλάχιστον έτσι θα θριαμβολογίσουν μερικοί καταγέλαστοι...
Η φασιστική σαπιοκοιλιά, το καμάρι της ουκρανικής "επανάστασης" σε ύπτια θέση. Ακόμη και ψόφιο το φαιό έμεσμα ένα διαρκές βάρος για τη γη.

Καλή συνέχεια με τους υπολοίπους.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP