Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Και την Τζάκρη ξεπλένει η Εφημερίδα των Συντακτών
ΡΕΣΑΛΤΟ: Η «Εφημερίδα των Συνταχτών» είναι γνωστό πλυντήριο, από αυτά της ροζ «αριστεράς» ή τύπου Σόρος…
Την Τζάκρη την έχει πρώτα …ξεπλύνει η «Αυγή». Διαβάστε
ΕΔΩ  

 
Σε ένα από τα πρώτα φύλα της η υποτιθέμενη προοδευτική εφημερίδα δημοσίευσε στο κεντρικό της δισέλιδο άρθρο του Κώστα Σημίτη - χωρίς αντίλογο!
Στην ιστοσελίδα της φιγουράρει από χτες κείμενο της Θεοδώρας Τζάκρη,

ένα από τα φιλόδοξα ποντίκια που πήδηξαν από το πλοίο του ΠΑΣΟΚ μόνο τη στιγμή που ήταν πια βέβαιο οτι βυθίζεται για τα καλά.

Και αν κρίνουμε από τα γραφόμενά της, ετοιμάζει τη διακριτική είσοδό της πού αλλού, εκεί που θα βρουν εκ νέου καρέκλες και καλές κυβερνητικές θέσεις όλα τα πρώην πασοκόσκυλα.

Είναι αυτό το είδους ανθρώπου που μυρίζεται από μακριά την εξουσία και τον ισχυρό και πάει με τα νερά του για να εξασφαλίσει την συνέχεια της πολυτελούς διαβίωσής του δι αυτής της ασφαλούς οδού.

Και δεν αμφιβάλλω καθόλου, αφού...
τους συναντώ γύρω μου καθημερινά, οτι αυτό το είδος ανθρώπου ανθεί και εντός του ανώνυμου πλήθους και θα βρει σε τέτοια πρόσωπα τους άξιους αντιπροσώπους του.


Τι σχέση έχει η αριστερή ιδεολογία με όλα αυτά; Καμιά. Τι σχέση έχει το στοιχειώδες, ελληνορθόδοξης προέλευσης ήθος με όλα αυτά; Καμιά.

Αυτά τα πρόσωπα και όσοι τους δίνουν βήμα και χώρο,
δεν ντρέπονται να παριστάνουν τις παρθένες που όμως δεν κάθονται απλώς στα αβγά τους και να μας αφήσουν ήσυχους, παρά, γρήγορα γρήγορα, ξαναβγαίνουν στη γύρα για εξουσία και το συνεπακόλουθο χρήμα.

Δείτε τι έλεγε το Νοέμβριο του 2012, δηλαδή μετά από δυο ολόκληρα χρόνια μνημόνιο και στη συνέχεια ψήφισε ΝΑΙ στο μεσοπρόθεσμο!
http://www.youtube.com/watch?v=JqXhYozwbn8


Οι ίδιοι βουλευτές που τότε τη γιουχάιζαν, άραγε σήμερα τι σκοπεύουν να κάνουν; Ή με άλλα λόγια, πόσο κοντή ή και ανύπαρκτη μνήμη διαθέτει αυτός ο τόπος;

Το διαβάσαμε εδώ:
http://greki-gr.blogspot.gr/2014/03/blog-post_4465.html

ΠΗΓΗ:
http://kerasiakrinoi.blogspot.gr/2014/03/blog-post_2770.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP