Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Ο μέγας θόρυβος γύρω από το βιβλίο του Κουφοντίνα…Η ΝΔ πρέπει να έχει περιέλθει σε μεγάλο πανικό. Αυτό σηματοδοτεί το αστείο παραλήρημά της εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, το εδραιωμένο σε μια «τρομοκρατική» απάτη: Στην ένταξη του Νίκου Γιαννόπουλου (που προλόγισε το βιβλίο του Κουφοντίνα) στο ΣΥΡΙΖΑ.
Και ακόμα πιο αστείος ήταν ο Βορίδης που παραληρούσε, με υστερική δολιότητα, στη Βουλή κατηγορώντας το ΣΥΡΙΖΑ για …υπόθαλψη της «τρομοκρατίας».


Ποιος ο Βορίδης!!!

Υστερική δολιότητα; Ο Βορίδης γνώριζε πολύ καλά το διαβόητο Γιαννόπουλο από τότε που ήταν στον ΛΑ.Ο.Σ και επανειλημμένα (στα πρώτα στάδια της ιστορίας του ΛΑ.Ο.Σ), είχαν καταγγείλει το …αντιρατσιστικό «Δίκτυο» του Γιαννόπουλου και άλλους των Εξαρχείων ως επιδοτούμενους από το κράτος, Σόρος και…

Μετά ο ΛΑ.Ο.Σ, όταν πλέον έπρεπε να παίξει το ρόλο για τον οποίο τον είχαν κατασκευάσει, ξέχασε τα πάντα: Και τα επιδοτούμενα «δίκτυα», και το Σόρος και κάτι ακόμα που ο ίδιος ο Καρατζαφέρης έλεγε για τους «τρομοκράτες» και τα Εξάρχεια: Ότι ήταν προβοκάτορες ΓΝΩΣΤΟΙ στο Κράτους και τις μυστικές υπηρεσίες, δηλαδή δικά τους παιδιά…

Άκρως υποκριτικά, συνεπώς, τα παραληρήματα του Βορίδη και της ΝΔ γιατί γνώριζαν και γνωρίζουν τα ΠΑΝΤΑ: Και για τα «δίκτυα» και για τους «θύλακες» και «νονούς» των Εξαρχείων και για τις επιδοτήσεις και για τον Γιαννόπουλο…

Βεβαίως αυτά τα παραληρήματα ψεύδους δεν προέρχονται μόνο από τις προεκλογικές ανάγκες των φτηνών εντυπωσιασμών και του πανικού της ΝΔ.

Είναι ενταγμένα σ’ ένα γενικότερο στρατηγικό σχέδιο: Στην αναβάπτιση και επαναβεβαίωση του μύθου της «αριστερής τρομοκρατίας».

Σε αυτό το σχέδιο είναι ενταγμένη και η έκδοση του βιβλίου του Κουφοντίνα, ο μεγάλος θόρυβος και οι τηλεοπτικές παραστάσεις γύρω από αυτό.

Αυτό που επιχειρείται σήμερα από το κατοχικό καθεστώς του 4ου Ράιχ είναι:

α). Το ξέπλυμα των χορηγών, κατασκευαστών και σκηνοθετών της τρομοκρατίας. Το ξέπλυμα δηλαδή του παρακράτους και των μυστικών υπηρεσιών.

Ο κόσμος πλέον έχει αντιληφτεί ότι η «τρομοκρατία» είναι κατασκευασμένη και σκηνοθετημένη από τις μυστικές υπηρεσίες και τους προβοκατόρικους μηχανισμούς του κράτους και παρακράτους, ΚΑΙ εξυπηρετεί τις ποικίλες επιδιώξεις και πολιτικά παιχνίδια των «βαρόνων» της εξουσίας (ξένων και ντόπιων).

Αυτή η αντίληψη που είναι διάχυτη μέσα στην ελληνική κοινωνία πρέπει να «ξεριζωθεί» και ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ή τουλάχιστον να γίνει διάτρητη από αμφιβολίες.

Πρέπει ο ελληνικός λαός να πιστέψει ή να μισοπιστέψει ότι η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ (αυτή δηλαδή των μυστικών υπηρεσιών) είναι «Αριστερή τρομοκρατία». Προέρχεται από «επαναστάτες», από «αντιεξουσιαστές», από ποικίλους «αριστερούς ριζοσπάστες» που βρίσκουν παχνί εκκόλαψης στο ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί υπάρχουν και εκεί …

β). Δεύτερος στόχος: Η παραπέρα προλείανση του εδάφους για τα μεγάλα τρομοκρατικά κτυπήματα που ετοιμάζουν, στο άμεσο ή απώτερο μέλλον, οι μηχανισμοί του πλανητικού φασισμού με υπογραφές «αριστερές», κτυπήματα που θα τα χρεώσουν στην Αριστερά και στους λαϊκούς αγώνες.

Μέσα σ’ αυτό το στρατηγικό τρομοκρατικό και πραξικοπηματικό πλαίσιο του κατοχικού καθεστώτος εντάσσεται: Η έκδοση του Βιβλίου του Κουφοντίνα (του δικού τους πράκτορα), ο μεγάλος θόρυβος για το βιβλίο (υστερική διαφήμιση), οι δόλιες παραληρηματικές επιθέσεις εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ο πρόλογος του Νίκου Γιαννόπουλου: Ο «ακροαριστερός» που τεκμηριώνει την άποψη των μυστικών υπηρεσιών, της αντιτρομοκρατικής και του καθεστώτος συνολικά (ότι οι «τρομοκράτες» είναι «αριστεροί επαναστάτες»)….

Ο Γιαννόπουλος και πολλοί άλλοι του «αντιρατσιστικού», αλλά και του ευρύτερου «αριστερού» χώρου πήγαν μάρτυρες στη Δίκη της «17Ν», σ’ αυτό το φιάσκο, για να «τεκμηριώσουν» την άποψη της «αντιτρομοκρατικής»: Ότι η «17Ν» ήταν «αριστερή επαναστατική οργάνωση»!!!

Η στημένη Δίκη (γι αυτό έγινε κεκλεισμένων των τηλεοπτικών θυρών) κατέληξε σε φιάσκο. Όσοι την παρακολούθησαν διαπίστωσαν το κακόγουστο αυτό θέατρο…

Σήμερα με τους ίδιους πρωταγωνιστές (τα πιόνια), με τηλεοπτικό θόρυβο και σκηνικά, αλλά και δεξιά παραληρήματα, επιχειρούν να ξαναστήσουν στα πόδια του το μύθο της «αριστερής τρομοκρατίας».

Το βιβλίο του Κουφοντίνα είναι μια συνέχεια του θεάτρου της «δραπέτευσης» του Ξηρού, και των λοιπών επεισοδίων του τρομοκρατικού σήριαλ που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό, μια συνέχεια που επιχειρεί να μας μπολιάσει με το μύθο της «αριστερής τρομοκρατίας» και να προετοιμάσει, μεθοδικά, συστηματικά και κλιμακούμενα, τα αυριανά, «αριστερά» δήθεν τρομοκρατικά κτυπήματα…

Τέτοιες μεθοδεύσεις και τόσα πολλά τρομοκρατικά σήριαλ, μάλλον αποτελούν τα προμηνύματα μεγάλων τρομοκρατικών συμφορών…

Και προμηνύματα ΠΑΝΙΚΟΥ, διότι η λαϊκή ΟΡΓΗ θα βρει σύντομα το φυτίλι να εκραγεί…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP