Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Η αυθαιρεσία του Ποινικού Κώδικα ανάγεται σε ρυθμιστής των ιδεών


Η κυβέρνηση η οποία εκτελεί τα «συμβόλαια θανάτου» της ελληνικής κοινωνίας, με το προτεινόμενο σχέδιο νόμου κατά του «ρατσισμού και της ξενοφοβίας», επιχειρεί να θωρακίσει παραπέρα το ετοιμόρροπο, εγκληματικό (οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά) και εξαχρειωμένο καθεστώς της «ελεύθερης αγοράς» με ένα νομοθέτημα ποινικής αυθαιρεσίας.
Με ένα νομοθέτημα που θα εμφανίζει τα θύματα αυτού του καθεστώτος ως εγκληματίες («ρατσιστές») και θα ποινικοποιεί κάθε αντίδραση και εκδήλωση διαμαρτυρίας των θυμάτων εναντίον του εφιάλτη που ζούνε, αλλά και κάθε άποψη και προβληματισμό που θα διατυπώνεται πάνω στην πολυπολιτισμική ζούγκλα και τη μακάβρια κόλαση που έχουν ρίξει την ελληνική κοινωνία.

Η κυβέρνηση των μαφιών του χρήματος δεν βρήκε άλλο μέσο άμυνας απέναντι στην κοχλάζουσα κοινωνική οργή η οποία απορρέει από την ολοκληρωτική κατεδάφιση της χώρας και την άλωσή της από την αλλοδαπή εισβολή και κατοχή, από το εδώλιο και τη φίμωση: Την ποινικοποίηση δηλαδή της κοινωνικής οργής, την ποινικοποίηση κάθε εκδήλωσης και σκέψης πάνω στο υπ’ αριθμόν ένα κοινωνικό, και πολιτικό πρόβλημα της εποχής μας, το οποίο είναι η διάλυση της εθνικής μας υπόστασης.

Γι’ αυτό θέλει να αναθέσει, με το νέο «αντιρατσιστικό» τρομονόμο, τη διαχείριση των πολιτικών προβλημάτων στις διωκτικές αρχές. Με το κυβερνητικό τρομοθέτημα του Καστανίδη ανατίθεται επίσημα και θεσμοθετημένα στις διωκτικές αρχές να κάνουν πολιτική.

Όταν ο ποινικός κώδικας γίνεται ρυθμιστής των κοινωνικών και πολιτικών μας πραγμάτων, τότε καταργείται η Πολιτική, μπαίνουν στο γύψο οι κοινωνικές διεργασίες, φιμώνεται η σκέψη, εντοιχίζεται η σύγκρουση των ιδεών, ρίχνονται στην πυρά η επιστημονική έρευνα, η θεωρητική εργασία, τα συγγράμματα και τα βιβλία…

Όλη η μακάβρια φιλοσοφία του νέου νομοθετήματος που προωθεί η κυβέρνηση συμπυκνώνεται στο κατωτέρω εδάφιο:

«Με τις ρυθμίσεις του παρόντος σχεδίου νόμου δημιουργείται ένα σύγχρονο και αποτελεσματικό θεσμικό πλαίσιο για την καταπολέμηση των εκδηλώσεων ρατσισμού και της ξενοφοβίας, καθώς και των εγκλημάτων που τελούνται με τέτοια κίνητρα».

Εδώ, όπως και σε όλο το σχέδιο νόμου καθορίζεται ο «εχθρός»: Ο «ρατσισμός και η ξενοφοβία»!!!

Στο όνομα, λοιπόν, της υπεράσπισης δήθεν της κοινωνίας από το «έγκλημα» του «ρατσισμού» θωρακίζει την εγκληματικότητα και το ρατσισμό της εξουσίας επιχειρώντας να βάλει την κοινωνία στο «γύψο» και να επιβάλει τον τρόμο και την καταστολή στιγματίζοντας ως «εγκληματικές» (δηλαδή «ρατσιστικές) όχι μόνο τις λαϊκές διαμαρτυρίες εναντίον της ισοπέδωσης της Ελλάδας, αλλά και τις «εκδηλώσεις» του Λόγου και της Σκέψης εναντίον του νεοταξικού εφιάλτη: Θεσμοθετεί με πρόσχημα το «έγκλημα» του «ρατσισμού και της ξενοφοβίας» την πολιτική αυθάδεια του ποινικού κώδικα και την ποινική ασυδοσία της ΦΙΜΩΣΗΣ…

Φυσικά όλο το σχέδιο νόμου του Καστανίδη ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΕΙ το μύθο του «ρατσισμού», τον εμφανίζει σαν «θανάσιμη απειλή» εναντίον της κοινωνίας!!!


Η απειλή που νιώθει το νεοταξικό καθεστώς και οι πολυπολιτισμικές του μοχθηρίες από το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας, από τη συσσωρευμένη λαϊκή οργή και το γιγάντιο κύμα των προβληματισμών που συνεχώς διογκώνεται, η απειλή αυτή αναποδογυρίζεται και στιγματίζεται σαν «ρατσιστική απειλή» κατά της κοινωνίας!!!!

Αυτή η αναστροφή της πραγματικότητας και η δαιμονοποίση του νεοταξικού ιδεολογήματος του «ρατσισμού» φτάνει ακόμα μέχρι την ποινική «εξιχνίαση» των «κινήτρων»: «καθώς και των εγκλημάτων που τελούνται με τέτοια κίνητρα».



Είναι τέτοια η δαιμονοποίηση του ρατσιστικού μύθου που ΠΟΥΘΕΝΑ το σχέδιο αυτού του νέου τρομονόμου δεν προσδιορίζει τους όρους και τα στοιχεία του «εγκλήματος»: Του «ρατσισμού»!!!

Αυτή η αοριστία και απροσδιοριστία αποτυπώνει το συνειδητό δόλο της κυβέρνησης και αποκαλύπτει τις επιδιώξεις της. Στόχος αυτού του τρομοθετήματος είναι να καλύψει πίσω από το απροσδιόριστο και αφηρημένο «τέρας» του «ρατσισμού και της ξενοφοβίας» τις μακάβριες πολιτικές επιδιώξεις της Νέας Τάξης και των καθεστωτικών της ανδρεικέλων.

Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ και η φρίκη αυτού του τρομοθετήματος γίνονται αμέσως αντιληπτά από τα κάτωθι ενδεικτικά παραδείγματα:

α). Κάθε λαϊκή εκδήλωση εναντίον όχι μόνο της αλλοδαπής κατοχής και εγκληματικότητας, αλλά και εναντίον των ιμπεριαλιστικών ιερατείων του χρήματος, πολύ εύκολα θα μπορεί να χαρακτηριστεί από την αυθάδεια του ποινικού κώδικα σαν «ρατσιστική»…

Και οι αποκαλύψεις για τις αντιρατσιστικές επιδοτήσεις του Σόρος, των τραπεζιτών και άλλων ιμπεριαλιστικών ιδρυμάτων πολύ εύκολα θα μπορεί να διωχτούν ποινικά!!!!

β). Κάθε γραπτό κείμενο (θεωρητικό, πολιτικό, ενημερωτικό ή καταγγελίας) που θα περιγράφει ή θα αναφέρεται στο μέγα κοινωνικό και πολιτικό πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, στα «γκέτο» και τις αλλοδαπές συμμορίες, στην κόλαση που ζει η Αθήνα και η Ελλάδα και σε μύρια σχετικά θέματα εθνικά, εύκολα θα ποινικοποιείται σαν «ρατσιστικό», σαν «εκδήλωση» που υποθάλπει το «ρατσισμό», σαν «ρατσιστικό κίνητρο»!!!

γ). Στην ποινική πυρά του «ρατσισμού» θα ριχτεί και η ρήση του Μαρξ: «Η εισαγωγή ξένων εργατών είναι διαιώνιση της σκλαβιάς»!!!

Στην Πυρά, σαν «ρατσιστικό», και το «θεώρημα» του Λένιν: «Κάτω από τον καπιταλισμό τα ανοικτά σύνορα είναι μια αντιδραστική ουτοπία»!!!!

Και μόνο αυτά τα τρία παραδείγματα δείχνουν περίτρανα τη φασιστική Πανούκλα του νέου τρομοθετήματος κατά του «ρατσισμού».

Η κυβέρνηση κατασκευάζει τρομοθετήματα και ιδιώνυμα κατά πολύ χειρότερα και από αυτά του 509!!!

Η επίκληση στα «ανθρώπινα δικαιώματα» είναι ογκόλιθος απάτης. Τα «δικαιώματα» ΟΛΩΝ είναι κατοχυρωμένα από το Σύνταγμα και δεν χρειάζονται ειδικοί τρομονόμοι που ανάγουν τον ποινικό κώδικα σε ρυθμιστή της κοινωνικής και πολιτικής μας ζωής

Και κάτι τελευταίο.
Ο Καστανίδης προτείνει το νέο αυτό τρομοθέτημα για «διαβούλευση»: Τι υποκρισία αμοραλισμού και απάτης, αντάξιας της πασοκικής ψυχολογίας!!!

Η πιο δημοκρατική ενημέρωση και η πλέον δημοκρατική «διαβούλευση» είναι να τεθεί αυτό το σχέδιο νόμου στο λαό με δημοψήφισμα: Αυτός και μόνο αυτός πρέπει να απαντήσει και να αποφασίσει πάνω σε τέτοια ζητήματα ζωής και θανάτου του…

Και είναι εκπληκτικό, αλλά και πολύ αποκαλυπτικό ότι ΚΑΝΕΝΑ κόμμα και απόκομμα δεν βγάζει άχνα πάνω σε αυτό το κυβερνητικό τρομοθέτημα που βάζει την ελληνική κοινωνία στο γύψο…

Το ίδιο ύποπτη είναι και η ΣΙΩΠΗ πολλών ιστολογίων που το παίζουν «πατριωτικά» και «μαντρόσκυλα» της ελεύθερης έκφρασης!!!

Εδώ προωθείται η ΦΙΜΩΣΗ των πάντων και σκανδαλωδώς σιωπούν…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5422

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP