Σάββατο, 12 Φεβρουαρίου 2011

Κάτω και οι «μπράβοι» των ΜΜΕ


Στο σύνθημα «κάτω η κυβέρνηση των ανδρεικέλων» θα πρέπει να προστεθεί και το σύνθημα: «Κάτω οι τηλεοπτικοί και δημοσιογραφικοί μπράβοι του δωσιλογισμού».

Ο θίασος του mega (Τρέμη, Πρετεντέρης, Τσίμας και CIA) αποτελεί την πιο κραυγαλέα και μοχθηρή «εμπροσθοφυλακή» των «νταβάδων» και της δωσίλογης καθεστωτικής φιλοσοφίας.

Τώρα θεατρινίζουν δήθεν κατά των δικτατορικών απαιτήσεων της τρόικας, με τον ίδιο πρόστυχο και ύπουλο τρόπο που μέχρι χθες αυθαδίαζαν υμνολογικά υπέρ της τρόικας και των ανδρεικέλων της.

Τα έμμισθα τσιράκια της δωσίλογης μοχθηρίας και υμνολογίας των μαφιών του χρήματος, τα οποία με φασιστικό τραμπουκισμό λιθοβολούν, συκοφαντούν και βρίζουν καθημερινά κάθε αντίσταση κατά του κατοχικού καθεστώτος, καμώνονται ότι θίχτηκαν για τις ωμές και «άκομψες» γκριμάτσες του καθεστώτος που υπηρετούν με υπερβάλλοντα «έμμισθο» ζήλο…

Παίζουν ένα άθλιο και παραπλανητικό θέατρο αντάξιο της φασιστικής, αυθάδους φιλοσοφίας τους…

Δεν αποκαλύπτουν τίποτα, απλώς «θίγονται» σαν τις «πόρνες» από το «ύφος» των διεθνών «νταβάδων» τους!!!

Ούτε για το νέο πακέτο που προωθεί η κυβέρνηση κρατικής ενίσχυσης των τραπεζών ύψους 30 δισ. ευρώ, βγάζουν άχνα.

Οι τράπεζες έχουν ενισχυθεί, από το 2009, με πάνω από 108 δισ. και οι λακέδες των καναλιών και της «ενημέρωσης» το καταπίνουν αμάσητο!!!

Αυτοί εκτελούν τα «συμβόλαια» των «νταβάδων» τους: Να συκοφαντούν, να πελεκίζουν και να βρίζουν, ακούραστα και με τον πωρωμένο ηδονισμό του διεστραμμένου καθεστωτικού «μπράβου», τους κολασμένους: τον τσαλαπατημένο και λεηλατημένο ελληνικό λαό…

Κάτω, λοιπόν και οι «μπράβοι» των ΜΜΕ


Πρέπει να ζωντανέψει ξανά το σύνθημα του Κολοκοτρώνη: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»

Παραθέτουμε, ενδεικτικά, ένα από τα πάρα πολλά κείμενά μας, που έχουμε γράψει στο παρελθόν γι αυτούς τους γενίτσαρους του δωσιλογισμού.Οι «ήρωες» των ΜΜΕ: Ο μακάβριος μορφασμός των δυναστών

Έχουμε αναλύσει διεξοδικά, σε σειρά άρθρων μας, το ρόλο και τη λειτουργία των ΜΜΕ: Βιομηχανίες παραγωγής και αναπαραγωγής των «ιδεών» των οικονομικών ελίτ εξουσίας και όλων των εκκριμάτων και των σκουπιδιών της πλανητικής βαρβαρότητας.
Έχουμε, επίσης, υπογραμμίσει, ότι τα ελληνικά ΜΜΕ αποτελούν τους αυλοκόλακες και μεταπράτες των πλανητικών αφεντικών και είναι κατεχόμενα από τους διεθνείς μηχανισμούς του καπιταλιστικού συστήματος και τις υπηρεσίες του νεοταξικού κράτους.
ΟΙ «ήρωες» των ΜΜΕ και οι τηλεοπτικοί σταρ, ως σύνολο, αποτελούν ένα τσίρκο καταγέλαστο μαζί και τραγικό, έναν κόσμο απάτης και δωσιλογισμού…
Σε αυτό το τσίρκο εξέχοντα ρόλο έχουν τα αριστερά ναυάγια. Όλοι αυτοί οι ήρωες των σαλονιών με το αριστερό, προοδευτικό και αριστερίστικο προσωπείο σκέφτονται και ξεγελιούνται έμμισθα. Ακόμα χειρότερα: έχουν αναλάβει και το «βαρύ φορτίο» να εμφανίσουν και να προβάλλουν την καθεστωτική αθλιότητα και βαρβαρότητα σαν «πρόοδο» και μονόδρομο. Μέσα σε μια κοινωνία θεμελιωμένη πάνω στην αθλιότητα, τα πιο άθλια προϊόντα είναι οι λακέδες της αθλιότητας: Το καταγέλαστο αυτό τσίρκο των «ηρώων» και των «σταρ» των ΜΜΕ.
Ο Πρετεντέρης και οι λοιποί φαιδροί των ΜΜΕ ανήκουν σε αυτό το τσίρκο. Το τραγικό γι’ αυτόν τον καταγέλαστο «θίασο» της απάτης είναι ότι τα μέλη του προσλαμβάνουν την κομπάζουσα ημιμάθειά τους για ευφυΐα και το θράσος της δουλικής υμνολογίας του κατεστημένου ως «ανεξάρτητη» και «γενναία» άποψη!!!
Βγήκε, λοιπόν, ο Πρετεντέρης, αυτό το φερέφωνο του σημιτισμού και του Λαμπρακιστάν να υβρίσει σκαιότατα ολόκληρο τον ελληνικό λαό, ο οποίος δεν συμφωνεί με τις ταχυδακτυλουργίες του Νίμιτς.
Αποκάλεσε όσους αντιδρούν στην αμερικανική κακουργία, δηλαδή το 95% των Ελλήνων, «βαρεμένους», «ανόητους», «καραγκιόζηδες» και άλλα τέτοια «ευγενή» κοσμητικά επίθετα.
Για να μην είμαστε «βαρεμένοι» και «κουνημένοι» πρέπει να σκύβουμε τον τράχηλο στους Αμερικανούς.
Για να μην είμαστε «καθυστερημένοι» και «ανόητοι» πρέπει να είμαστε προσκυνημένοι και δωσίλογοι και να ξεπουλάμε την ιστορία μας, την εθνική μας υπόσταση, τις αξίες μας και όλα τα υπάρχοντά μας…
Αυτή είναι η φιλοσοφία αυτού του καταγέλαστου ιερατείου των ΜΜΕ: Ο δωσιλογισμός και το ξεπούλημα της ιστορίας μας, των αγώνων μας και των εαυτών μας. Αυτό δηλαδή που κάνει καθημερινά το τσίρκο των ΜΜΕ, το ανάγει σε φιλοσοφία ζωής, σε ιδεολογία και ευαγγέλιο των ανθρώπινων αξιών: Το «ευαγγέλιο» της αμερικανικής αυτοκρατορίας…
Δεν έχουν αντιληφθεί όλοι αυτοί οι Πρετεντέρηδες ούτε τούτο το απλό: Στη ζωή και μέσα στις κοινωνίες υπάρχουν δύο ειδών ζωντανά όντα: Εκείνα που έχουν μια σπονδυλική στήλη και συνεπώς μπορούν να βαδίζουν και καμιά φορά να τρέχουν και εκείνα που δεν έχουν και συνεπώς δεν μπορούν παρά να έρπουν ή να κολλάνε σαν παράσιτα σε άλλους.
Ο Πρετεντέρης και οι όμοιοί τους ανήκουν στο δεύτερο είδος. Έχουν θυσιάσει και το έσχατο μόριο της ελεύθερης θέλησής τους για κάποιο υλικό ή κοινωνικό όφελος, για αναρρίχηση και εξουσία. Και ζητούν αυτό να το κάνει και ο ελληνικός λαός. Να γίνει δηλαδή όμοιός τους: Να μην έχει σπονδυλική στήλη, να μεταλλαχτεί σε ερπετό που να μυρίζει και να γλείφει την Πλανητική εξουσία και τους ιπποκόμους της, σε μια μάζα πειθαρχημένη, άβουλη και αποκτηνωμένη.
Τότε θα αποκτήσει και ο λαός την ευφυΐα του Πρετεντέρη και των λοιπών λακέδων της εξουσίας.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5387

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP