Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

Στο έλεος των αλλοδαπών συμμοριών


Οι συμμορίες των λαθρομεταναστών δεν κάνουν διακρίσεις: ξυλοκοπούν, βιοπραγούν και σπέρνουν τον τρόμο προς πάσα κατεύθυνση…
Δεν την γλυτώνουν, ούτε θα τη γλυτώσουν και αυτοί που επί χρόνια υποθάλπουν τη λαθρομεταναστευτική εισβολή και κατοχή της χώρας μας, στο όνομα των νόθων και δόλιων «αξιωμάτων» περί «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»: Οι επιδοτούμενοι «αντιρατσιστές ή οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»!!!
Πριν από λίγο καιρό είχε πέσει θύμα ληστείας ο «αντιρατσιστής» Κούνδουρος: Ένας ένεθερμος υποστηρικτής της αλλοδαπής εισβολής και ασυδοσίας…
Τώρα ξυλοκοπήθηκε αγρίως ένας έτερος «ευαίσθητος» των λαθρομεταναστευτικών «δικαιωμάτων»: Ο Ηθοποιός Στέλιος Μάινας…

Η πραγματικότητα εκδικείται σκληρά. Το κακό και το άδικο είναι ότι εκδικείται σκληρά το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας για τα εγκλήματα άλλων: Του κεφαλαίου και των πολιτικών του υπηρετών που εισάγουν τις αλλοδαπές στρατιές δούλων, των επιδοτούμενων «αντιρατσιστικών» δικτύων του καθεστώτος και των «χρήσιμων ηλιθίων» του καθεστώτος και των επιδοτούμενων «ανθρωπίνων δικαιωμάτων»…

Διαβάστε από τον «Κόκκινο Ουρανό»:
http://redskywarning.blogspot.com/2011/02/blog-post_13.html


Λαθρομετανάστες ξυλοκόπησαν αλύπητα τον ηθοποιό Στέλιο Μάινα, που πριν λίγες ημέρες είχε συμμετάσχει σε συναυλία συμπαράστασης για τους αλλοδαπούς!Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο γνωστός ηθοποιός Στέλιος Μάινας από αλλοδαπούς στο κέντρο της Αθήνας πριν από λίγες μέρες. Μια ομάδα αλλοδαπών τον συνάντησε στον Άγιο Παντελεήμονα (κοντά στην πλ.Βικτωρίας) την ώρα που ο ηθοποιός περπατούσε μόνος του. Δύο άτομα από την παρέα, τον πλησίασαν και προσπάθησαν να του κλείσουν τον δρόμο.

Μόλις ο ηθοποιός συνειδητοποίησε ότι κινδύνευε προσπάθησε να διαφύγει, αλλά δεν τα κατάφερε. Αμέσως οι υπόλοιποι νεαροί αλλοδαποί, της παρέας έτρεξαν καταπάνω του και άρχισαν να τον χτυπούν. Ο ηθοποιός προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια των βίαιων νεαρών, χωρίς επιτυχία. Οι αλλοδαποί τον χτύπησαν τόσο πολύ που τον γέμισαν μώλωπες και τον άφησαν αιμόφυρτο και ανήμπορο στο δρόμο.

Ο Στέλιος Μάινας πριν από λίγες μέρες είχε τραγουδήσει σε συναυλία για τους μετανάστες και τους αλλοδαπούς που βρίσκονται στη χώρα μας.
Ο ηθοποιός ακόμη δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη από τον ξυλοδαρμό του.

«Μου φαίνεται απίστευτο αυτό που έζησα. Παραλίγο να με σκοτώσουν. Με χτυπούσαν αλύπητα γι αρκετή ώρα. Δε μπορούσα να πάρω ανάσα. Ήταν τραγικό το συναίσθημα της απόγνωσης που ένιωθα εκείνη την ώρα. Δε θα 'θελα να συμβεί σε κανέναν αυτό που συνέβη σε μένα . Το κέντρο της Αθήνας έχει γίνει τρομερά επικίνδυνο».

- Ο Μάινας μένει στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα.- Ενόψει της «συναυλίας αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας» (9/2/1011), ο Στέλιος Μάινας είχε κάνει δήλωση, μεταξύ των οποίων, είχε πει: «Ο πνευματικός κόσμος δεν σιωπά. Τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε ποιοι βοήθησαν να ετοιμαστεί η Αθήνα των Ολυμπιακών, ποιους καταπλάκωσαν τα χώματα κι οι πέτρες απ το Μετρό μας, τώρα είναι η ώρα να θυμηθούμε ποιοι βοηθούσαν και βοηθούν στα χτήματά μας, ποιοι μαζεύουν τις ελιές μας, ποιοι ποτίζουν τις φράουλές μας, ποιοι μαζεύουν τα δίχτυα απ΄ τις τράτες και τα καΐκια μας, ποιοι φρόντιζαν και φροντίζουν τους ανήμπορους ηλικιωμένους μας, ποιοι καθαρίζουν τα σπίτια μας».

(«Και ποιοι σε αφήνουν αιμόφυρτο και ανήμπορο στον δρόμο, σε μία Αθήνα που έχει γίνει τρομερά επικίνδυνη», θα μπορούσε να προστεθεί).


ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5391

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP