Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

Ο σύγχρονος ναζιστικός στρατόςΤου Β.Σ.

 Στην Ελλάδα η νεοταξική αλητεία και οι υπηρέτες της έχουν καταφέρει το εξής εκπληκτικό:
Έχουν επιβάλλει στρατιωτικό νόμο αδίστακτης Χούντας κατά τρόπο εντελώς "δημοκρατικό" και δίχως πολιτικές επιπτώσεις για τα πολιτικά καθάρματα. Αν το έκανε ο Παπαδόπουλος, που μπροστά στην σημερινή Χούντα εκείνος ολοένα τείνει να φαντάζει απλή οδοντόκρεμα, θα είχε ξεσηκωθεί το Σύμπαν.
Σήμερα δεν μιλάει κανείς.
Κι όμως, από τις εφτά-οχτώ και μετά, οι δρόμοι, οι πλατείες, τα πάρκα, στενά και λεωφόροι είναι έρημοι από απλούς έλληνες, δεν κυκλοφορεί ψυχή.
Το ομολογεί και ο αντιρατσισταράς κύριος Μάινας, εδώ:
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4618940
στην συνέντευξη που έδωσε στα "πολυπολιτισμικά" ΝΕΑ και στον "εκσυγχρονιστή" κο Θεοδωράκη που παλιότερα ήταν και στην ΕΡΤ.

Για να φτάνει το Λαμπρακιστάν και να αφήνει μια αμυδρή χαραμάδα φως από την υπόλοιπη κρυμμένη πραγματικότητα, σαν την ελάχιστη κορυφή του παγόβουνου όταν το υπόλοιπο τεράστιο τμήμα είναι βυθισμένο στην θάλασσα, ο πλεόν αφελής ή ηλίθιος αντιλαμβάνεται τί χούντα έχει επιβληθεί στην πράξη.
Και η επιτυχία αυτής της Χούντας έγκειται στο μακιγιάζ που της προσφέρει το "αριστερό" κατεστημένο καμουφλάροντας ελεεινά και ασύδοτα την στρατιωτική απαγόρευση στο όνομα του "αντιρατσισμού"...


Η τρομοκρατία συμπληρώνεται με τον νεοφασιστικό ζόφο της τάχαμου "πατριωτικής" πρεμούρας για την διάσωση του τόπου, όταν ο κάθε φουκαράς καλείται να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας και να πηγαίνει μέσα αν αποδειχτεί "σκάρτος" και φοροφυγάς για ένα ευρώ.
Την ίδια ώρα τα παχύδερμα και γλιστερά καθάρματα απολαμβάνουν την γλυκειά και σύντομη ζωή με πενήντα μασέλες.


Στον οργουελικό εφιάλτη της κατατρομοκράτησης, είτε με τον νεοναζιστικό στρατό από τα αλλοδαπά εγκληματικά κατακάθια που στρατολογούνται από τα πέρατα του κόσμου στην υπηρεσία της νεοταξικής προστυχιάς, είτε με το αδιάλλειπτο μαρτύριο της οικονομικής συντριβής και εξαθλίωσης και το αβάστακτο άγχος μην δώσεις κανένα δικαίωμα στους αρχισάπιους ληστές τους διαβρωμένους μέχρι το μεδούλι, το πλανητικό καρκίνωμα που λέγεται Νέα Τάξη έχει επενδύσει τις ελπίδες του ότι έτσι θα κρατήσει τις κοινωνίες σε μόνιμη καταστολή εδραιωμένη στην απόγνωση και την τρέλα.

Ο παλιός φασισμός, μπροστά στον καινούριο, βελτιωμένο και με "προοδευτικό" προσωπείο, μοιάζει ακίνδυνος σαν ένα νηπιαγωγείο...


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5412

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP