Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΦΗΜΕΣ Η ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ"

Ορθόδοξο Παρατηρητήριο
 
ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ , ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ.
Όπως ήταν αναμενόμενο οι εντεταλμένοι μηχανισμοί της παραπληροφόρησης, ενεργοποιήθηκαν πάλι με σκοπό να αποθαρρύνουν ή να παραπλανήσουν τους δεκάδες χιλιάδες των συμπολιτών μας που εχουν αποφασίσει να διαμαρτυρηθούν ΕΙΡΗΝΙΚΑ εναντίον της δικτατορίας της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης" και των χρήσιμων "εργαλείων" της, δηλαδή της "Κάρτας του πολίτη" και κάθε άλλης πλαστικής χειροπέδας "εξυπηρέτησης".

Πολλοί θα προσπαθήσουν να εμφανιστούν ώς μέλη της "Συντονιστικής Επιτροπής κατά τηςκάρτας του πολίτη" και ήδη μερικοί εμφανίζονται ως δήθεν εκπρόσωποί μας, ανακατεύοντας τις οργανώσεις τις οποίες επι της ουσίας εκπροσωπούν, με την δική μας ανεξάρτητη και ακαθοδήγητη πρωτοβουλία.


ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!

Η πρωτοβουλία μας δεν είχε , δεν έχει και ούτε πρόκειται να έχει σχέση, με κανένα κόμμα, με καμία οργάνωση και με κανένα "κίνημα" ή "μέτωπο".

Είμαστε αυτό που λέμε και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!

Η ΠΡ.Α.Ο.Σ (Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης" και οι δεκάδες χιλιάδες των Ελλήνων Ορθοδοξων πολιτών που συμμετέχουν σε αυτήν δεν είναι ούτε κόμμα , ούτε οργάνωση , ούτε το "φυτώριο" απο το οποίο θα βλαστήσουν "αντάρτες" , "καταληψίες" , "σπίθες" , "φλόγες" , ή φανατισμένοι "οπαδοί".


Θα το πούμε για άλλη μιά φορά για να το βάλουν καλά μέσα στο μυαλό τους όλοι όσοι θέλουν να μας φορέσουν μαύρο, κόκκινο, μπλέ ή πράσινο "καπέλo":

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ Η ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ "ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ".

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP