Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ, Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ, Η ΠΙΣΤΗ

Κυπριανός Χριστοδουλίδης


 Φωτογραφίες από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση του Λαού των Αθηνών κατά της νεοταξικής αθεΐας, του ηλεκτρονικού φακελλώματος και της κάρτας του εξαπατημένου πολίτη.





Η παγκόσμια σημερινή πολιτική, που έχει έμβλημα τον ανθρωπισμό και διασαλπίζει την αιρετική αγαπολογία δια των θρησκευτικών ταγών, είναι η πολιτική της απάτης και της απάνθρωπης θρησκευτικότητας.





Ενδιαφέρονται δήθεν για τον άνθρωπο. Τον πετάνε όμως άνεργο στο δρόμο, οξύνουν τις εσωτερικές αντιθέσεις που υποβόσκουν εντός των κοινωνιών και άλλοτε του διεγείρουν τους άρπαγες γείτονες. Καλλιεργούν το μίσος μεταξύ των ανθρώπων για να προκύψει έπειτα ο επιδιωκόμενος στόχος : Εξαρτήσεις και δάνεια, οικονομικές ενισχύσεις, ανοικοδομήσεις των δικών τους καταστροφών και πολλά άλλα, που δεν θα αποπληρωθούν ποτέ από εκείνους που θα αναλάβουν το ρόλο του εκσυγχρονιστή. Μόνο όταν η χρεωκοπημένη χώρα γίνει τραπουλόχαρτο στα εγκληματικά τους σχέδια - τα προτείνουν οι εγκάθετοι αχυράνθρωποι - θα φτιάξουν τα πράγματα.



Η αντίδραση που επίσημα έκανε την εμφάνισή της γεμίζοντας με περισσότερους από 15.000 ανθρώπους την Πλατεία Συντάγματος στις 6/2/2011, δεν πρέπει να μείνει μόνο εντός των συνόρων. Είναι μήνυμα αφυπνιστικό προς όλους. Μας χαλκεύουν δεσμά με τον ψεύτικο ανθρωπισμό τους, με την απατηλή αγάπη που μας υπόσχονται, με την ειρηνική τους συνύπαρξη και άλλες όμορφες κουβέντες. Έχουν το θράσος να μιλούν για σεβασμό, όντας ξεδιάντροποι και ασύδοτοι.



Όλα όσα κάνουν, σκοπό έχουν να εγκαθιδρύσουν την κοινωνία των ονείρων τους, την κοινωνία του ελεγχόμενου παγκόσμιου πληθυσμού από μια σπείρα συνομωτών και αδίστακτων δολοφόνων, όπου ο κάθε διαφωνών δεν θα έχει λόγο ύπαρξης. Θα υπάρχουν μόνο όσοι δέχονται τα ψεύτικα ανθρωπιστικά τους οράματα, από τα οποία δεν θα απουσιάζει η ευγονική : Οι ελεγχόμενες γεννήσεις, ο αξιοπρεπής θάνατος, οι μεταμοσχεύσεις και πλήθος άλλων, είναι μερικά δείγματα του τι μας ετοιμάζουν. Χρόνια η έμμισθη και εγκάθετη πνευματική τους διανόηση, προσκολλημένη στα οράματα των υποβολέων, φρόντισε να μας τα καταστήσει προσφιλή, οικεία και αναπόφευκτα.




Αλλά ματαιοπονούν. Η αφύπνιση από τον επιβεβλημένο λήθαργο είναι ορατή και αυτό τους τρομάζει. Μη έχοντας άλλο να πουν, προαναγγέλλουν πολέμους. Άλλο δεν τους απέμεινε. Το έκαναν πάντα, θα το κάνουν και τώρα. Υπάρχει όμως η πείρα του παρελθόντος και άλλο να μας κοροϊδέψουν δεν μπορούν. Η αλήθεια δεν κρύβεται, τα καταχθόνια έργα τους τα βλέπουμε, τα δείχνουμε, τα φωνάζουμε : Η Θρησκεία θα τους τσακίσει, η Εκκλησία θα νικήσει, η Πίστη θα θριαμβεύσει.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5375
  
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP