Κυριακή, 6 Φεβρουαρίου 2011

Έλληνες Ορθόδοξοι πολίτες είναι «πρόσωπα ανεπιθύμητα»!!!

 Ορθόδοξο Παρατηρητήριο
 ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ

Η ΠΡ.Α.Ο.Σ και η συντονιστική επιτροπή σας ευχαριστούν για την σημερινή συγκινητική παρουσία σας σε αυτήν την μεγαλειώδη απο κάθε άποψη συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον του αντίχριστου συστήματος επεξεργασίας και ελέγχου της ελευθερίας μας που βάφτισαν "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" και της κάθε είδους "πλαστικής χειροπέδας" που θέλει να μας περάσει στα χέρια και την ψυχή το σημερινό καθεστώς μασκαρεύοντάς την με ονόματα όπως "κάρτα του πολίτη" , "κάρτα εργασίας" , "φοροκάρτα", "καρτα του πολίτη" κλπ.

Απο τα ξημερώματα καταλάβαμε ότι οι "παγίδες" και τα εμποδια είχαν στηθεί επιμελώς και έως την τελευταία στιγμή αγωνιζόμαστε να τα ξεπεράσουμε με ειρηνικό και δημοκρατικό τρόπο.

Με την βοήθεια του Θεού, στις 09.00 π.μ δόθηκε τελικά απο την διοίκηση της Αστυνομικής διεύθυνσης Αθηνών η εντολή να μας αφήσουν να στήσουμε την εξέδρα και τις μικροφωνικές - μεγαφωνικές εγκαταστάσεις μας στο πεζοδρόμιο απέναντι απο τον 'Άγνωστο στρατιώτη", ενώ ταυτοχρόνως υπήρχε σαφής και αυστηρή εντολή να μην υπάρχει κανείς στον χώρο μπροστά απο την Βουλή.

Οι Έλληνες Ορθόδοξοι έπρεπε να "στριμωχτούν" μόνο στον χώρο εντός της πλατείας του Συντάγματος.

Το ενδεχόμενο της σύλληψης των διοργανωτών σε περίπτωση "μη συμμόρφωσης" κόντεψε κάποιες στιγμές να γίνει πραγματικότητα ενώ μια πιθανή προβοκάτσια θα προκαλούσε την άμεση αντίδραση των παρατεταγμένων μονάδων αντιμετώπισης ταραχών.

Η πολιτεία έδειξε και με αυτόν τον τρόπο ότι οι Έλληνες Ορθοδοξοι πολίτες είναι "πρόσωπα ανεπιθύμητα " και δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με εκείνα των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που μπορούν να καταλαμβάνουν όποτε θέλουν δρόμους και πλατείες για να τελέσουν δημόσια τις θρησκευτικές τους τελετές ή πανεπιστήμια για να εκβιάσουν την κυβέρνηση.


Τέλος πάντων αυτά θα τα πούμε σε άλλη ανάρτηση .

Παρ΄όλες τις εμφανείς και "αφανείς" δυσκολίες, με την βοήθεια του Θεού η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε και μάλιστα η προσέλευση του κόσμου ήταν πρωτοφανής και μεγαλειώδης.

Στην επόμενη συγκέντρωση που θ α γίνει στις 27 Μαρτίου και ώρα 15.00 στο Πεδίον του Άρεως θα είμαστε οι δεκαπλάσιοι και τότε να δούμε πως θα κρύψουν το πλήθος που θα πραγματοποιήσει μετά πορεία.

Δόξα τω Θεώ αυτά που απέκρυψαν επιμελώς τα μισθωμένα και επιχορηγούμενα απο την "Νέα Τάξη Πραγμάτων" ΜΜΕ , φρόντισαν να αποκαλύψουν δεκάδες Ορθόδοξα ιστολόγια και ιστοσελίδες.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5375
 

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP