Τετάρτη, 9 Φεβρουαρίου 2011

Δυστυχώς δικαιωνόμαστε

  ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
 
 


Μόνο το "Ρεσάλτο" και η "Κλασσικοπερίπτωση" δεν έτρεξαν σαν τους λιμασμένους να φάνε το "γλυκό του κουταλιού" που προσέφεραν οι όψιμοι της ανυπακοής και της "ανεξαρτησίας".
Κάποιοι μας κατηγόρησαν για πολιτικό "γεροντοκορισμό", άλλοι πάλι έσκιζαν σαν τους φαρισαίους τα ρούχα τους επειδή τάχα αμφισβητήσαμε το ιερό τοτέμ τους.
Συγχαρητήρια κύριοι.

Τόσο οι "δημοκρατικές" ενδοπαραταξιακές σας διαδικασίες, όσο και η επιλογή των "στελεχών" σας, δεν αφήνουν πλέον και πολλά περιθώρια στον σκεπτόμενο πολίτη προκειμένου να αντιληφθεί τι πραγματικά εννοείτε όταν λέτε ότι είστε ένα "κίνημα ανεξαρτήτων πολιτών".

Έχετε κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιείτε ως προμετωπίδα της κίβηλης ανυπακοής σας το "δεν πληρώνω - δεν πληρώνω" και έχουμε κάθε δικαίωμα να απαντούμε με το σλόγκαν "δεν μασάω - δεν μασάω".

Για τον πατριωτισμό μπορείνα βάλετε να μας μιλήσει π.χ ο κ. Κούνδουρος, αυτός δηλαδή που έλεγε ότι δεν τον πειράζει να καίνε κάποιοι την Ελληνική σημαία.

Τον Δημητροκάλλη για ποιό θέμα θα τον βάλετε να μας μιλήσει;

Μήπως για την Μητσοτακική μορφή του "νέου πατριωτισμού" ή για το πως ο πολίτης θα γίνει ακόμα πιο "ανεξάρτητος" ακολουθώντας την σωτήρια πλεύση του νεο-φιλελευθερισμού.

Στο "οργανωτικό " που τον τοποθετήσατε, έχει βέβαια πολύ καλές συστάσεις ήδη από τον καιρό που συνεισέφερε τα μέγιστα στην εδραίωση του Μητσοτάκη στη ΝΔ

Αν θέλουμε όμως να φάμε "πράσινο' ή "μπλέ" κουτόχορτο, δεν είναι ανάγκη να πάρουμε από τον υπαίθριο πάγκο του Θεοδωράκη το παίρνουμε κατ΄ευθείαν απο τον παραγωγό και σε καλύτερη μάλιστα συσκευασία.


Άντε παιδιά ευχόμαστε και εις ...ανώτερα.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=5378

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP