Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Η ΚΤΗΝΩΔΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΙΜΙΑΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΣΕΒ ΣΤΗ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΓΡΑΒΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ
Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/blog-post_9864.html




Ότι και να γράψουμε, ότι και να πούμε για τα έργα και τις ημέρες των περιστασιακών ή μονίμων εκπροσώπων της άρχουσας τάξης, θα είναι απλώς μια επανάληψη χιλιοειπωμένων διαπιστώσεων.

Στην αρχή μας είπαν ότι έφταιγε η προηγούμενη κυβέρνηση για την οικονομική κατάρρευση της χώρας, μετά άρχισαν να αφορίζουν και το δικό τους κυβερνητικό παρελθόν σε μια προσπάθεια να θολώσουν τα νερά και να μας πείσουν ότι το "Νέο ΠΑΣΟΚ" είναι "το κάτι άλλο" και ας έχει για αρχηγό του αυτόν που στήριζε και ως υπουργός το παλιό και διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ.

Αφού πέταξαν τον παλιό και λερωμένο πράσινο μανδύα
και ντύθηκαν με άσπρα και καθαρά ρούχα, άρχισαν το ηθικίστικο κήρυγμα εναντίον του λαού ο οποίος, κατ΄αυτούς, ήταν συνυπεύθυνος για την εξάπλωση της διαφθοράς και συνένοχος στις απάτες και στις λαμογιές.

Σαν γνησια τέκνα του Γκαίμπελς και άριστοι μαθητές των σχολείων της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, σε αυτή την πρόστυχη κατασκευή συνενόχων, φανέρωναν πολλές μικρές αλήθειες μόνο και μόνο για να μην φανερωθεί εκείνη η μεγάλη αλήθεια που περιγράφει την φρίκη που υπηρετούσαν ανέκαθεν.

Αν μερίδα του λαού εκπορνεύτηκε και διεφθάρη, οι τελευταίοι που θα βάλουν στο ζύγι τις ευθύνες είναι οι μαστρωποί και οι νταβατζήδες που φρόντισαν με χίλιους τρόπους να κάνουν τον ακατήχητο πολίτη σαν τα μούτρα τους.

Έπρεπε δυστυχώς να μας τραβήξουν απότομα την κουβέρτα για να καταλάβουμε ότι δεν ήταν απλώς ανίκανοι και τυχοδιώκτες, αλλά χυδαίοι βιαστές και δεσμοφύλακες που εκτελούν τις εντολές της προσωρινής διοίκησης της "Νέας Τάξης Πραγμάτων".

Τέλειωσαν το πρώτο μέρος της αποστολής τους,
δηλαδή την άνευ όρων παράδοση της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας στην κυριαρχία του ΔΝΤ της Ε.Ε και της ΕΚΤ, και τώρα ετοιμάζονται να εκτελέσουν το δεύτερο μέρος, δηλαδή την παράδοση των εθνικών μας δικαιωμάτων στη διαχείριση του Τούρκου χωροφύλακα της Pax Americana.

Η πολιτική τους ιδιοσύσταση ήταν θνησιγενής όπως θνησιγενές ήταν και το πολιτικό σύστημα που εξέφραζαν ανεξάρτητα απο το χρώμα του σεντονιού με το οποίο το κάλυπταν επιμελώς.

Ο ρόλος του "χρήσιμου ηλίθιου" τελειώνει και μαζί με αυτόν τελειώνει και ο λόγος ύπαρξης των σημερινών κομματικών εκφράσεων της "Νέας Εποχής".

Η "οικοδομή" τέλειωσε και ήρθε η ώρα να φύγουν οι "εργολάβοι" που την έκτιζαν για να μπούν μέσα οι επιστάτες του κατασκευαστή.


Εμπρός σε αυτή τη διαπίστωση του επερχόμενου τέλους αυτού του άθλιου μεταπολιτευτικού πολιτικού μορφώματος, τα επονομαζόμενα "κόμματα εξουσίας "κυρίως, τρέχουν πανικόβλητα αρπάζοντας με βουλιμία ότι βρεθεί στα δεξιά ή στα αριστερά της επιθανάτιας πορείας τους.

Απο την άλλη, οι μέχρι χθες θεσμικοί και μη εκπρόσωποι της "οικονομικής ολιγαρχίας" ("οικονομικής ελίτ" που θα λεγε ο υπάλληλός τους Πρετεντέρης), βλέποντας αφ΄ενός να κινδυνεύει η οικονομική τους μακροζωία, αφ΄ετέρου θέλοντας να εισέλθουν ως επιστάτες εντός της τελειωμένης πια οικοδομής, που ο Παπανδρεου και το συνάφι του ονομάζουν "Νέα Ελλάδα", άρχισαν το μεσσιανικό κήρυγμα αναπτύσσοντας εντέχνως το προφίλ της "καινούργιας και αδιάφθορης" πολιτικής δύναμης.


Φυσικά ο εκπρόσωπος του ΣΕΒ κ. Δασκαλόπουλος και μέχρι χθες ένθερμος χειροκροτητής της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ, ούτε καινούργιος είναι ούτε αδιάφθορος. Αυτός και η πολιτικο-οικονομική του παρέα δεν μπορούν και δεν έχουν την κοινωνική νομιμοποίηση να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την παρακμή του πολιτικού συστήματος το οποίο υπηρέτησαν με κάθε μέσο και τρόπο.

Το να μιλούν για "πνεύμα και ηθική" αυτοί που δέχτηκαν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο τα κέρδη των μαυραγοριτών πατεράδων τους και τα αυγάτισαν πατώντας πάνω σε ανθρώπινες δυστυχίες, στην καλύτερη περίπτωση αποτελεί ύβρη.

Ζούμε πράγματι ιστορικές στιγμές. Μπροστά στα μάτια μας μετασχηματίζονται οι δούλοι και οι υπηρέτες της "Νέας Εποχής" σε βουλιμικά κτήνη που θέλουν γρήγορα, εδώ και τώρα να καταπιούν ότι έχει απομείνει όρθιο σε αυτόν τον τόπο.

Αξίες, ιδέες, όνειρα τα αντιμετωπίζουν όπως ο Πάγκαλος μια μακαρονάδα. Αν δεν αντισταθούμε τώρα, αυτή η χυδαία εκδήλωση "κοινωνικού ενδιαφέροντος" και "εθνικής ευαισθησίας" θα παραγκωνίσει ότι καλό και ηθικό έμεινε μέσα μας και θα γίνει το σύστημα αναφοράς στο νέο "αξιακό" σύστημα που "ευαγγελίζονται" οι διάδοχοι των σημερινών επικυρίαρχων.

Αφού λοιπόν μας καταδίκασαν σε εξοντωτική "δίαιτα" ας καταδικάσουμε και μεις σε απόλυτη ασιτία αυτήν τη χυδαία πολιτική βουλιμία είτε εκφράζεται με αισθητικές "τύπου Πάγκαλου" είτε με το τάκτ εξευγενισμένων μαυραγοριτών .
Ανοίξτε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4531

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP