Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΤΙΖΕΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΗΝ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ

Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΤΙΖΕΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΗΝ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ....ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/blog-post_267.html
κ...πιλάλα που λέει κι ο λαός να τελειώσουν αυτό που τους ανέθεσαν τα αφεντικά τους στα νεο-ταξικά επιτελεία.

Δεν είναι αρκετό να καταργήσεις εν τοις πράγμασι τον θεσμό του κοινοβουλίου έστω και με την προσχηματικά "δημοκρατικό" τρόπο που λειτουργούσε μέχρι χθές. Δεν φτάνει να παραδώσεις αμαχητί την πατρίδα σου στις εξουσίες των υπηρεσιών του "Καίσαρα" (ΕΕ-ΕΚΤ_ΔΝΤ).


Η εικόνα ενός περήφανου λαού που ρίχτηκε στη γωνιά διαπομπευμένος και πτωχευμένος δεν ικανοποιεί το "περι εξουσίας αίσθημα" της σκιώδους προς το παρόν παγκόσμιας κυβέρνησης.

Για να συμπληρωθεί το "παζλ" πρέπει όλοι οι στριμωγμένοι και τρομαγμένοι από τις απανωτές επιθέσεις Έλληνες να δεθούν πισθάγγωνα ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον μια αιφνίδια μαζική εξέγερση σαν κι αυτές που ιστορικά συνηθίζουν να κάνουν όταν ξένοι αποπειρώνται να τους πάρουν εκτός από την πατρίδα και τη ψυχή.

Μέσα σε αυτόν τον κουρνιαχτό η εντολή από την "κομαντατούρα" ήταν να απoκτήσουμε σύντομα ΟΛΟΙ έναν Barcode ώστε κάθε μας συναλλαγή να καταγράφεται αυτόματα. Να το πούμε με απλά λόγια, αντί να σου πουν π.χ ότι από αύριο θα είσαι κρατούμενος στην "ανοικτού τύπου" φυλακή της Ελλάδας και για να εξασφαλίσουμε πως δεν θα το σκάσεις θα σου περάσουμε ένα RFID βραχιολάκι ( συνήθης πρακτική στις ξένες φυλακές),σου λένε ότι επειδή έχει φτάσει ο κόμπος στο κτένι με την φοροδιαφυγή και τους φοροφυγάδες και επειδή δεν θέλουμε να σε ...βασανίζουμε να μαζεύεις χιλιάδες αποδείξεις ,θα σου δώσουμε ένα Barcode που αναγκαστικά θα το χρησιμοποιείς για κάθε σου συναλλαγή.

Προσέξτε αυτό το μέτρο έρχεται γρήγορα γιατί όπως φαίνεται δεν προλαβαίνουν να φτιάξουν και να μοιράσουν την προαναγγελθείσα «καρτα του πολίτη» που έτσι κι αλλιώς θα είναι το απόλυτο εργαλείο παρακολουθησης και φακελώματος και το μοναδικό μέσο για να επιβιώσεις νομίμως.

Διαβάσαμε στο "Ορθόδοξο Παρατηρητήριο" (ένα ιστολόγιο που ασχολείται εδώ και καιρό με το ηλεκτρονικό φακέλωμα τον ΑΜΚΑ και τις κάρτες) ένα κατατοπιστικό άρθρο που αναφέρεται σε αυτό το θέμα και το αναδημοσιεύουμε με την ελπίδα να συμβάλλουμε και εμείς απο αυτό το μετερίζι στην ενημέρωση και αφύπνιση των συμπολιτών μας:

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ -ΠΡΟΒΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΟΣ

Κανένα ολοκληρωτικό καθεστώς δεν ήλθε αιφνιδίως και σε καιρούς κοινωνικής ηρεμίας και ομαλότητας.

Ίσως αυτός ήταν και ο λόγος
της προγραμματισμένης έκρηξης της παγκόσμιας προκατασκευασμένης οικονομικής φούσκας με τις γνωστές σε όλους μας πια τραγικές συνέπειες.

Η "Νέα Τάξη Πραγμάτων"
δηλαδή το πολιτικο-οικονομικό αλλά και στρατιωτικό επιτελείο της "Νέας Εποχής", εδώ και χρόνια συνεργαζόμενη ευθέως και απροσχημάτιστα με κάθε είδους οργάνωση τύπου Bilderberg, Scientology κλπ ,φρόντισε να ισχυροποιήσει τους κλάδους του αποκτώντας χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερη επιρροή στις εθνικές κυβερνήσεις και κόμματα.

Η παιδαγωγία στην κακουργία της "Νέας Εποχής", δηλαδή...
ο πρώτος στόχος,
σχεδόν ολοκληρώθηκε μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ και των διαπλεκομένων κομμάτων που είτε βρίσκονταν στην εξουσία είτε προσδοκούσαν να βρεθούν. Τα τελευταία χρόνια όλα έδειχναν ότι ήδη είχε ξεκινήσει και στην Ελλάδα η εφαρμογή του δεύτερου στόχου των νεο-ταξικών επιτελείων που ήταν η κατασκευή εκείνων των λειτουργικών υποδομών που θα εξασφάλιζαν την ασφαλή πραγματοποίηση του τρίτου στόχου ο οποίος κατά την εκδηλωθείσα επιθυμία μάλιστα του Έλληνα πρωθυπουργού αλλά και άλλων Ευρωπαίων ηγετών είναι η ανάδυση μιας "Παγκόσμιας Κυβέρνησης".

Στο δεύτερο σχέδιο είδαμε την προηγούμενη κυβέρνηση να θεσμοθετεί το πιό απαραίτητο εργαλείο για την μελλοντική ασφάλεια του "νέου ολοκληρωτισμού" δηλαδή την υποχρεωτική αριθμοποίηση ΟΛΩΝ των πολιτών μέ τον ΑΜΚΑ .

Ταυτοχρόνως -όχι τυχαία- παρουσιάστηκε μια σοβαρή επιτάχυνση σε κάθε τι που θα έφερνε την πατρίδα μας στο χείλος της χρεοκοπίας. Και αναφερόμαστε σε επιτάχυνση διότι οι μηχανισμοί της διαφθοράς και της διασπάθισης του εθνικού πλούτου ήδη λειτουργούσαν .Παράλληλα σε πνευματικό επίπεδο μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων ή μεταρρυθμίσεων ,των ΜΜΕ , της "νεας" ρητορικής των πολιτικών κομμάτων και των ΜΚΟ εντατικοποιήθηκε η κατήχηση του λαού στα νεο-εποχήτικα δόγματα όπως :απαξίωση της εθνικής υπόστασης των κρατών, "πολυπολιτισμικές" κοινωνίες, πανθρησκεία, ευδαιμονισμός,ατομικισμός, αποδυνάμωση του θεσμού της οικογένειας, "εκσυγχρονισμός" της πολιτικής και της Εκκλησίας ,. πανσεξουαλισμός ,πανηδονισμός,ομοφυλοφιλία κλπ.

Αφού λοιπόν στην Ελλάδα η "οικοδομή" είχε σχεδόν τελειώσει, έπρεπε να μπουν οι "πόρτες" και τα "κάγκελα" ,μια δουλειά που ανέλαβε να εκπληρώσει ο νέος εργολάβος ( σημερινή κυβέρνηση ) έχοντας την αμέριστη βοήθεια όλων των θεσμικών μηχανισμών του νεο-ταξικού επιτελείου (Ε.Ε-ΕΚΤ-ΔΝΤ κλπ).

Έχοντας λοιπόν εξασφαλίσει ότι μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού κατηχήθηκε σε αυτά τα νέα δόγματα και ότι έχει απωλέσει κάθε είδους αγωνιστικό και ομολογιακό φρόνημα ,τον στρίμωξαν σε μια γωνιά φοβισμένο και αδρανή να περιμένει απλώς τη "σωτηρία" απο οποιον άρχοντα του την προσφέρει.Το "διαβατήριο" για τη "γη της επαγγελίας" που προτείνεται απο τους σημερινούς άρχοντες είναι η αποδοχή των εφαρμογών της προηγηθείσης αριθμοποίησης μέσω του ΑΜΚΑ.

Για να εξασφαλιστεί η επιτυχία του στόχου , η κυβέρνηση υποχρεώνει τον πολίτη να λάβει μέρος σε αυτή την "τελική πρόβα του σφραγίσματος" παίρνοντας εναν bar code τον οποίο θα κουβαλά συνεχώς ώστε να μπορεί να πραγματοποιεί κάθε είδους συναλλαγή μέ ή χωρίς χρήματα. Το πρόσχημα αυτή τη φορά είναι η απλοποίηση του συστήματος φορολογικού ελέγχου μέσω αποδείξεων.

Αφού πριν απο λίγους μήνες μας διέταξαν να μαζεύουμε ΟΛΕΣ τις αποδείξεις διότι αλλιώς θα χάσουμε το αφορολόγητο ποσό που μας δικαιολογούν στη δήλωση, έρχονται σήμερα να μας ...διευκολύνουν λέγοντας ότι απο εδώ και πέρα δεν θα χρειάζεται να μαζεύετε αποδείξεις και να πονοκεφαλιάζετε αφου με τον προσωπικό σας bar code θα γίνονται όλα αυτά αυτόματα.

Αληθινά αναρωτιέμαι τι άλλο πρέπει να δούμε για πεισθούμε ότι αυτό που θα μας επιβάλλουν δεν ειναι μια απλή πρόβα ή αν θέλετε μια αναγκαστική άσκηση εξοικείωσης με το οριστικό και αμετάκλητο για την σωτηρία των ψυχών μας σφράγισμα.

Πιο κάτω ένα χρήσιμο άρθρο από την "Ημερησία":..

Oι φορολογούμενοι αποκτούν barcode για τις αγορές τους Θα αναγνωρίζονται ως συναλλασσόμενοι από τα ηλεκτρονικά συστήματα του υπουργείου και θα απαλλάσσονται από την υποχρέωση να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα στοιχεία των αποδείξεων


Η συνέχεια εδώ:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/blog-post_267.html

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP