Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Απόσπασε και την «υπογραφή» του Μίκη!




Οφείλουμε να βγάλουμε το καπέλο μας στον Τούρκο ηγέτη Ερντογάν. Είναι ηγέτης μεγάλης πνοής: Με σαφείς στρατηγικούς προσανατολισμούς για την οικοδόμηση ενός ισχυρού «νέο-οθωμανικού», ιμπεριαλιστικού κράτους και με μεγαλοφυείς τακτικούς ελιγμούς.

Ο Τούρκος ηγέτης αξιοποίησε, με την απαράμιλλη εκείνη μαεστρία που χαρακτηρίζει τους ηγέτες μιας ανερχόμενης δύναμης, την κρίση του πλανητικού ιμπεριαλισμού και τον ανταγωνισμό των ισχυρών δυνάμεων για να:

α). Έρθει στην Ελλάδα σαν κυρίαρχος Σουλτάνος.

β). Βάλει την τελική σφραγίδα στην κατοχή του μισού Αιγαίου και την οικονομική συνδιαχείριση των πετρελαίων του Αιγαίου υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ.

Δηλαδή ήρθε σε ένα ΝΑΤΟϊκό προτεκτοράτο, σε μια κατεχόμενη Ελλάδα από το ΔΝΤ, ως ανεξάρτητη και ισχυρή ιμπεριαλιστική δύναμη και ΟΧΙ ως κατεχόμενη από τους Αμερικανούς, όπως η Ελλάδα!!!

γ). Ανοίξει, καταλυτικά, το δρόμο για τη μελλοντική «τουρκοποίηση» και «αρπαγή» της Θράκης!!!


δ). Υπογράψει στρατηγικές παραγωγικές επενδύσεις με τη μεγάλη δύναμη της Ρωσίας, εκμεταλλευόμενος, κατά τον καλύτερο τρόπο τους διεθνείς ανταγωνισμούς, αδιαφορώντας για δυσαρέσκειες και τις αντίθετες βουλές των Αμερικανών.

Η κατασκευή πυρηνικού εργοστασίου με τους Ρώσους είναι ιστορικό γεγονός καταλυτικής σημασίας που δείχνει το πόσο δυναμισμό κρύβει μέσα της η ιμπεριαλιστική Τουρκία και πόσο ισχυρό πολιτικό ηγέτη έχει αυτός ο ιμπεριαλισμός…

Και μόνο αυτά δείχνουν το ιστορικό βεληνεκές του Ερντογάν, το τεράστιο ηγετικό του μέγεθος, καθώς και το μικρό μέγεθος των σάπιων και ιστορικά χρεοκοπημένων αστικών ηγετίσκων της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης.

Φυσικά, οι μεγάλοι ηγέτες γνωρίζουν να σφετερίζονται και να εμπορεύονται τα πάντα: [b]Ακόμα και τα ιστορικά σου σύμβολα, τις λαϊκές, αγωνιστικές περγαμηνές, στο όνομα πάντα της «φιλίας» και της «ειρήνης» (χιλιάδες τα παραδείγματα).[/b]

Αυτό έκανε ο Ερντογάν και με το Μίκη. Ζήτησε να αποσπάσει τη συμβολική υπογραφή του στην επέλασή του στη χώρα μας ΚΑΙ το πέτυχε.

Στήθηκε και το ανάλογο συμβολικό τελετουργικό:

Φωτογραφίες και όλα τα ΜΜΕ για να αποθανατίσουν το Μίκη μεταξύ του Σουλτάνου και του πρωθυπουργού της κατοχής μας!!!

Αυτός ο θεαματικός, τελετουργικός συμβολισμός είναι τεράστιας ιστορικής σημασίας.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ο Μίκης νομιμοποιεί και επικυρώνει στην πράξη το ΕΓΚΛΗΜΑ που διαπράχτηκε εναντίον της Ελλάδας, στο όνομα μια μεγάλης απάτης: Της «ελληνοτουρκικής φιλίας» και της «ειρήνης στο Αιγαίο»!!!

Απάτη πολλαπλή:

ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΤΗ:

  Η φιλία μεταξύ του ελληνικού και τούρκικου λαού δεν περνάει ΠΟΤΕ μέσα από το ΝΑΤΟ και από τα καπιταλιστικά κατεστημένα της Τουρκίας και της Ελλάδας: Αυτά τα κατεστημένα δολοφονούν τους λαούς, τους αφιονίζουν με εθνικιστικά μίση αλληλοσπαραγμού τους, τους εξαπατούν, τους εξοντώνουν οικονομικά και κοινωνικά, τους εξαθλιώνουν κακουργηματικά για να τους χρησιμοποιούν, όταν κρίνουν, τον ένα λαό εναντίον του άλλου.

Αν είναι δυνατόν να μη το γνωρίζει αυτό ο Μίκης και να ζητεί τη φιλία των λαών από τα χέρια του θηριώδους εκφραστή του τούρκικου ιμπεριαλισμού, Ερντογαν, καθώς και από το «πιόνι» των Αμερικανών, τον Πρωθυπουργό που οδήγησε συνειδητά την Ελλάδα στη δικτατορία του ΔΝΤ…

Αν είναι δυνατόν να ευλογεί ο Μίκης την κατοχή της Ελλάδας και το ΝΑΤΟϊκό προτεκτοράτο, στο όνομα της «φιλίας των λαών»: ΤΟ ΝΑΤΟ σπέρνει παντού σφαγές, αλληλοσφαγές, πτώματα και στάχτες…

ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ:

«Ειρηνικό Αιγαίο» δεν μπορεί ποτέ να υπάρξει, κάτω από την μπότα του ΝΑΤΟ, όταν η Ελλάδα έχει παραχωρήσει τα εθνικά της κυριαρχικά δικαιώματα συνολικά στο ΝΑΤΟ και κατά το ήμισυ στην Τουρκία.

Όταν μιλάει ο Ερντογάν και ο δικός μας δούλος για «ειρηνικό Αιγαίο» εννοούν, ως «ειρήνη», την απρόσκοπτη εκμετάλλευση του Αιγαίου, εννοούν, την καταστροφή του Αιγαίου: Την «ειρήνη» εξόρυξης και εκμετάλλευσης, από τους διεθνείς ληστές, του Πετρελαίου…

Ο Μίκης παγιδεύτηκε (ο παμπόνηρος Ερντογάν τον παγίδευσε) και έγινε «σκηνικό» στη σκηνοθεσία της μεγάλης απάτης και των ιστορικών εγκλημάτων κατά της Ελλάδας.

Πριν από λίγες ημέρες, έγραφε, μεταξύ άλλων, ο Μίκης εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4437



«Παρ’ ό,τι υπήρξα και παραμένω οπαδός της ελληνοτουρκικής φιλίας, εν τούτοις πρέπει να πω ότι με φοβίζει αυτή η αιφνίδια σύσφιξη των κυβερνητικών σχέσεων, οι επαφές υπουργών και άλλων παραγόντων, οι επισκέψεις στην Κύπρο και η έλευση του Ερντογκάν. Υποψιάζομαι ότι πίσω απ’ αυτά κρύβεται η αμερικανική πολιτική με τα ύποπτα σχέδιά της, που αφορούν τον γεωγραφικό μας χώρο, την ύπαρξη υποθαλάσσιων κοιτασμάτων, το καθεστώς της Κύπρου, το Αιγαίο, τους βόρειους γείτονές μας και την αλαζονική στάση της Τουρκίας, με μόνο εμπόδιο την καχυποψία και την εναντίωση του ελληνικού λαού…»

Άλλαξε τίποτα από όλα αυτά και ευλόγησε ο Μίκης την «ελληνοτουρκική φιλία» του Ερντογάν, του Γιωργάκη και των Αμερικανών;

Και γιατί, αφού δέχτηκε την πρόσκληση Ερντογάν, δεν τα κατάγγειλε μπροστά του, όλα αυτά που έγραψε πριν από λίγες ημέρες;

Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ είναι μεγάλη…

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP