Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Οι "ηθικοί κώδικες" της παχυδερμίας...

ΠΑΝΤΑ ΧΟΝΤΡΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ SAVOIR VIVRE
Πηγή:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/savoir-vivre.html
Ευτυχώς που η κατοχική κυβέρνηση φροντίζει να μας διασκεδάζει που και που, βάζοντας πότε τον Λοβέρδο να κάνει σαν το σκυλί που κυνηγά την ουρά του, πότε τη Διαμαντοπούλου να μας περιγράφει ένα "νέο σχολείο" γεμάτο υπολογιστές και άλλα ψηφιακά μπιχλιμπίδια ή ακόμη τον Πεταλωτή να μας λέει ότι δεν θα διστάσουν να "ματώσουν".

Το μεγαλύτερο όμως αστείο μας το προσέφερε βάζοντας τον Πάγκαλο να ανακοινώσει ότι θα εφαρμοστεί το πολύ σε ένα μήνα ο "κώδικας καλής συμεριφοράς των υπουργών" που συνέταξε ο ίδιος παρέα με τον "αόρατο" κ. Παμπούκη (προσοχή! Δεν είπαμε Ζαμπούνη αλλά Παμπούκη).Μάλιστα απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους είπε ότι περιμένει και από αυτούς να του αποστείλουν τον δικό τους κώδικα καλής συμπεριφοράς.

Βέβαια μεταξύ των χαζοαστείων ο μεταμφιεσμένος σε Γάλλο αριστοκράτη ευτραφής αντιπρόεδρος της κατοχικής κυβέρνησης είπε και μια αλήθεια που μάλλον του ξέφυγε μπροστά στις κάμερες:

"...Οι δημοσιογράφοι δουλεύουν σε μια επιχείρηση που δεν πουλάει ένα οποιοδήποτε προϊόν αλλά διαμορφώνουν την αντίληψη της πραγματικότητας..."

Αυτός λοιπόν που την μια μέρα αναφερόμενος στους απεργούς καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης τους έλεγε "απλυτους και αξύριστους" και την άλλη μέρα καλεσμένος σε γεύμα τοπικής οργάνωσης έκανε τη γραβάτα του περήφανη για τη συλλογή σάλτσας, είναι ο συγγραφέας του κώδικα καλής συμπεριφοράς που θέλουν δεν θέλουν θα πρέπει να τηρήσουν εφεξής οι υπουργοί -γκαρσόνια του προέδρου.

Επιμύθιον: " Σ' αγαπώ κυρά να κλάνεις, αλλά μην το παρακάνεις."


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4584

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP