Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Πρετεντέρης: Ο … πολέμιος των «κατακαθιών»!!!

Χρειάζεται προστυχιά και ηλιθιότητα ασυνήθιστη για να είσαι Πρετεντέρης.Ο Πρετεντέτης, αυτός ο επιτήδειος γραφειοκράτης της δημοσιογραφίας, είναι ένα τέτοιο ιδεολογικό φερέφωνο, που διαλαλεί ανενδοίαστα ότι το μόνο που ξέρει καλά να κάνει είναι να υπηρετεί την κάστα των άπληστων νεόπλουτων του «εκσυγχρονισμού» και τις «αξίες» του αυτοκρατορικού λόγου.
Η «επιτηδειότητα» του Πρετεντέρη συνίσταται στο αναποδογύρισμα των πραγμάτων.

Γι’ αυτό αποκαλεί «κατακάθια» τις πιο αυθεντικές μορφές της ελεύθερης έκφρασης, που είναι τα ιστολόγια: η φωνή και το πάθος της κοινωνίας. Για όλους αυτούς τους μανδαρίνους «Ελευθερία έκφρασης» είναι το δικό τους «ατομικό δικαίωμα». «δικαίωμα» του παπαγάλου της εξουσίας και το «δικαίωμα» να εξοβελίζουν και να φιμώνουν την κοινωνία, στο όνομα πάντα της «ελευθερίας της έκφρασης»…
Το «δικαίωμα» να κατασκευάζουν ψεύτικα ρεπορτάζ (θυμάστε τον ερχομό του Ερντογάν από τη «σοβαρή» εφημερίδα του Πρετεντέρη), δίχως να έχει κανείς άλλος δικαίωμα να αποκαλύπτει την απάτη τους…
Διαβάστε από το «Κλασσικοπερίπτωση»:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/bloggers_22.html


ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ :" ΟΙ BLOGGERS ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ"

Δεν πέρασαν παρά λίγες ώρες που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τα έβαλε με τα blogs και ήλθε ο διακυβερνητικά επιχορηγούμενος παλιάτσος να εμέσει στα μούτρα της ελληνικής κοινωνίας την ... άποψή του:

"...εκχωρούμε στο κάθε άθλιο κατακάθι της κοινωνίας το δικαίωμα να διαμορφώνει το..."


Αντιλαμβανόμαστε ότι προσπαθεί με αγωνία να διατηρήσει τη θέση του στον "αφρό" της ελληνικής κοινωνίας μαζί με τα άλλα σκ...ά και τους φελλούς που επιπλέουν εδώκαι χρόνια.

Καταλαβαίνουμε ότι θέλει να πιαστεί έστω και από το μπατζάκι του κάθε κυβερνητικού εκπροσώπου μπας και καταφέρει να γλυτώσει μερικά χιλιάρικα από το μηνιαίο του εισόδημα.

Τώρα που η μισθωμένη δημοσιογραφία βρίσκεται στο τέλος της και οι εφημερίδες δεν πουλάνε ούτε ακόμα και με το δόλωμα των DVD'S , θα περίμενε κανείς να προσποιηθεί τουλάχιστον τον δημοσιογράφο. Πες κι άλλα τέτοια κ. Γκαουλάϊτερ του ΔΟΛ και σε λίγες Κυριακές θα πουλάτε το "ΒΗΜΑ" μόνο σε ψαράδικα για να τυλίγουν σαρδέλες.

Κύριε Πρετεντέρη οι Έλληνες που προτιμούν τα ιστολόγια από τις φυλλάδες και τα πορνοκάναλα δεν "αποτελούν το άθλιο κατακάθι" διότι απλώς δεν ζούν στην χαβούζα που εσείς και οι όμοιοί σας αγωνίζονται να επιπλεύσουν.


Ευτυχώς για μας ζούμε πολύ μακρυά και η δυσοσμία του χώρου σας φτάνει στα ρουθούνια μας μόνο όταν φυσάει νοτιάς. Επιλέξαμε να ζούμε έτσι και νοιώθουμε περήφανοι που χρησιμοποιούμε τα πόδια μας για να περπατάμε κι όχι για να επιπλέουμε σε ένα βορβορώδες "αριστοκρατικό" μαυροζούμι.


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4564

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP