Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Θλίβεται ο Σημίτης και το παίζει μωρή παρθένα!!!

Ο Σημίτης βγήκε από το λαγούμι του…Μόλις αναρτήθηκε ο "Συνασπισμός της σαπίλας" διαβάσαμε τη δήλωση Σημίτη!
Αυτόματη επιβεβαίωση των όσων γράφτηκαν…
«θλίβεται» μας λέει ο «αρχάγγελος» του τζόγου και της γενικευμένης διαφθοράς.
Επί των ημερών του όλα τα νοσήματα πήραν τερατώδεις διαστάσεις: Από τη ληστεία του Χρηματιστηρίου, την υπερχρέωση και τις «μπίζνες» των Ολυμπιακών Αγώνων, την ασυδοσία των ποικίλων αρπακτικών, μέχρι το πολυκέφαλο σύστημα της μίζας της διφθοράς και της εξαγοράς των πάντων που έγινε καθεστώς.

Θλίβεται ο Σημίτης

και το παίζει μωρή παρθένα!!!

Τέτοια αυθάδεια θράσους και βλακείας δύσκολα συναντάς…
Και όμως κανείς δεν μιλά. Μένει στο απυρόβλητο και τον βγαζουν ξανά από τον …τάφο.


Θα επανέλθουμε με ανάλυση διεξοδική του κοινωνικού και πολιτικού πορτρέτου αυτού του αχυράνθρωπου της ανοησίας που κυριάρχισε στην πολιτική μας ζωή επί χρόνια, ελέω των «νταβάδων.


Παραθέτουμε τη δήλωσή του από:
http://citypress-gr.blogspot.com/2010/05/1996-2004.html#more


Σημίτης: θλίβομαι για την περίοδο 1996-2004 που κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ

Θλίψη και οργή για όσα εξελίχθηκαν χθες στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για την υπόθεση της Siemens, εκφράζει με δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης.

Η δήλωση του:

«Η Βουλή ανταποκρίθηκε με την σύσταση των εξεταστικών επιτροπών στην αυτονόητη απαίτηση της ελληνικής κοινωνίας για διαλεύκανση σειράς υποθέσεων που δηλητηρίασαν την πολιτική ζωή του τόπου, έβλαψαν την λειτουργία της δημοκρατίας, ζημίωσαν δημόσια περιουσία και σκίασαν πρόσωπα.
Η πρόοδος των εργασιών των εξεταστικών επιτροπών φέρνει στο φως παρανομίες και αθλιότητες για το επιβαλλόμενο ήθος σε μια ευνομούμενη πολιτεία.
Θλίβομαι και εξοργίζομαι επειδή...τέτοιες πράξεις εκκολάφθηκαν και κατά την διάρκεια της κυβερνητικής θητείας του ΠΑΣΟΚ 1996-2004. Πράξεις που προσβάλλουν το αίσθημα δικαίου της κοινωνίας, αμαυρώνουν το έργο της τότε κυβέρνησης και τις προσπάθειες όλων όσων εργάσθηκαν και προσέφεραν για μια καλύτερη Ελλάδα. Πράξεις ασυμβίβαστες με τους αγώνες μας και την ηθική μας.
Συγκαλύπτουν ότι τα χρόνια αυτά έγινε ένα σημαντικό έργο τόσο για την ανόρθωση της οικονομίας, όπως το δείχνει η ένταξη στην ΟΝΕ, τα μεγάλα δημόσια έργα, οι επιδόσεις σε πολλούς άλλους τομείς και για το κύρος της Ελλάδας στην Ευρώπη και στον κόσμο.
Όλη η Ελλάδα δεν είναι μια διεφθαρμένη χώρα. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Με θάρρος και επιμονή πρέπει να αποκαταστήσουμε την ποιότητα μιας κοινωνίας που επιδιώκει ο ελληνικός λαός και κάθε πολίτης που σέβεται τον εαυτό του.
Θέλω να πιστεύω ότι η διαδικασία των Εξεταστικών Επιτροπών θα ενισχύσει το δημοκρατικό πολιτικό σύστημα και το κράτος δικαίου και δεν θα αφήσει περιθώρια για αντιπαραθέσεις εντυπώσεων και συμψηφισμούς σκοπιμοτήτων».

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP