Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Η πανικόβλητη θρασύτητα ενός οικότροφου ισοβίτη του καθεστώτος
Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προβοκάτορα είναι η κομπάζουσα αυθάδεια. Έχουν τέτοιες πλάτες και διασυνδέσεις στους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς που μεθάνε οι άμοιροι και συμπεριφέρονται με πρωτοφανή αλαζονεία, τραμπουκισμό και συκοφαντική κακουργία.
Τα χαρακτηριστικά αυτά της προβοκατόρικης αυθάδειας και καθεστωτικής κακουργίας, ο Σπύρος Χατζάρας, τα έχει σε ψυχωτικές μορφές.
Μετά τις αποκαλύψεις για την οικοτροφεία του από τους μηχανισμούς προπαγάνδας του καθεστώτος τα έχασε και πανικοβλήθηκε γιατί πίστευε ο άμοιρος ότι ήταν «άτρωτος», λόγω ισχυρών, προφανώς, πλατών…
Θαυμάστε το πανικόβλητο θράσος του:

«Στην παλιά ΓΓΤΠ μετατάχθηκα το 1990, από την ΕΡΤ με εντολή της Οικογένειας Μητσοτάκη. Εργάζομαι εκεί, εδώ και 20 χρόνια, με σύμβαση αορίστου χρόνου, και αμείβομαι με την συλλογική σύμβαση της ΕΣΗΕΑ».

Με «εντολή», λοιπόν, της οικογένειας Μητσοτάκη μετατάχθηκε στο σκοτεινό (αφανές) πόστο του καθεστωτικού προπαγανδιστή!!!

Η «δίωξή» του από το Μητσοτάκη ήταν η αναβάθμισή του και η τοποθέτησή του στην «αργομισθία» της «κρυφής» καθεστωτικής προπαγάνδας και πρακτικής, όταν οι απλώς διαφωνούντες με το καθεστώς Μητσοτάκη ξηλωνόντουσαν από παντού.

Και εκεί παρέμεινε, ο άνθρωπος που κατηγορεί τους πάντες για κρατικές χορηγίες και αργομισθίες, 20 χρόνια επί όλων των κυβερνήσεων, και παραμένει και μέχρι σήμερα.

Ο κάθε ένας μπορεί να αντιληφθεί τούτο το απλό και ιστορικά γνωστό: Ότι πρέπει να έχεις «μπάρμπα στην Κορώνη», ισχυρότατες και «αόρατες» πλάτες για να παραμένεις αμετακίνητος σε καθεστωτικό κέντρο προπαγάνδας και να εκτοξεύεις και μύδρους ξύλινων φράσεων κατά του Μητσοτάκη, του Σημίτη, του σημερινού ΠΑΣΟΚ και κατά των πάντων!!!!

Διαβάστε και εδώ:
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/05/blog-post_8879.htmlΤο ιστορικό του Χατζάρα

Είναι εξαιρετικά αποκαλυπτική, για εκείνους που θέλουν να σκέφτονται, η ιστορική διαδρομή αυτού του οψίμως υπέρ-πατριώτη:

α). Το 1978 διαγράφεται από το ΚΚΕ. Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι διαγράφτηκε επειδή δεν πλήρωνε τις συνδρομές του!!!


β). Στα πρώτα χρόνια του ΠΑΣΟΚ, ήταν ο βασικός παρουσιαστής ειδήσεων του κρατικού καναλιού και προπαγανδιστής τραμπούκος της πολιτικής ΠΑΣΟΚ, καθώς και υστερικός προσωπικός υπερασπιστής του Αντρέα (ειδικά από το Χέρφιλντ και μετά).
Εκείνη την περίοδο τον βρίσκουμε στην «Αυριανή» και στο κανάλι 5 του Κουρή.

γ). Το 1990 από το Μητσοτάκη Στην παλιά ΓΓΤΠ!!!

δ) Μόλις ο Σημίτης έγινε κυρίαρχος, ο Χατζάρας έγινε, το 1994 προϊστάμενος στο γραφείο τύπου του Βελιγραδίου.

Σε εκείνη την πολεμική περίοδο και της διάλυσης των Βαλκανίων, ο Χατζάρας έγινε από το σημιτικό κράτος προϊστάμενος του Γραφείου Ενημέρωσης και προπαγάνδας στο Βελιγράδι!!!

ε). Από το 1999 υπηρετεί στην ελλ. πρεσβεία στη Μόσχα (επικεφαλής του γραφείου Τύπου). Δημοσίευμα της Ελευθεροτυπίας τον εμφανίζει αναμιγμένο στην έκδοση της εφημερίδας των Ελλήνων της Μόσχας, της οποίας το πρώτο φύλλο κυκλοφόρησε με δική του πρωτοβουλία:

«ΓΕΜΙΣΕ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ το πρώτο φύλλο (Απρίλιο) της «Γκρέτσεσκαγια Γκαζέτα» (σ.σ.: «Ελληνική Εφημερίδα»), που άρχισε να εκδίδει η Ένωση Ελλήνων Μόσχας, με κάλυψη των πολιτικών, θρησκευτικών και πολιτιστικών παρεμβάσεων της ελληνικής πρεσβείας. Και ο Σπύρος Χατζάρας, επικεφαλής του γραφείου Τύπου, που είχε την ιδέα και το συντονισμό, δεν συγκρατεί το διευθυντικό μεράκι του. Κορυφαία των εκδηλώσεων, η έκθεση «Ακρόπολις» στο Μουσείο Αρχιτεκτονικής με διευθυντή τον Νταβίντ Σαρκισιάν. Η συζήτηση άναψε κι ενδεχομένως να οδηγήσει σε ρωσική πρωτοβουλία για να εκτεθούν τα Μάρμαρα στην Αθήνα, με αφορμή τους Ολυμπιακούς του 2004.».

Και ξαφνικά, σαν κομήτης, εμφανίζεται πριν από λίγα χρόνια στο κανάλι BLUE SKY, οικοδεσπότης στο « Δελτίο των 11», σηκώνοντας υστερικά τα λάβαρα του πατριωτισμού!!!
Παραμένοντας, φυσικά, σταθερά και αμετακίνητα, στα μισθολόγια του κράτους!!!


Όποιος διαθέτει και δράμι πολιτικού μυαλού καταλαβαίνει…

Το συκοφαντικό αύθαδες θράσος.

Αυτός, λοιπόν, ο άθλιος τύπος έγραψε, το Μάρτιο του 2010, τα έξης απίθανα και συκοφαντικά εναντίον του ΡΕΣΑΛΤΟ:

«Για κάποιους ύποπτους και ασήμαντους Σαλταδόρους
Κάποτε δούλευαν υπό την προστασία του Ρουφογάλη. Μετά άλλαξαν αφεντικό.

Τους προσέλαβε ο πράσινος Κωστόπουλος. Πρόσφατα έπαιρναν «εργολαβίες» υπέρ του Καραμανλή, και διαφήμιση, από τον Ρουσσόπουλο.

Μετά έπεσαν στην φτώχεια, λόγω της απόλυσης του χορηγού.

Τώρα, που ξαναμπήκαν στο «πράσινο μισθολόγιο» , ανέλαβαν εργολαβικά να βρίζουν τους «εθνοσωτήρες».


Το καθεστώς, ρίχνει άδεια για να πιάσει γεμάτα, ώστε να ανακόψει αυτό που φοβάται

ΥΓ. Τα ορφανά του Πάρβους και του Μπεναρόγια, και τους χαφιέδες της Διεθνούς των μογγολο-Ιουδαίων, δεν τους κάλεσε κανείς σε κοινό αγώνα. Άλλωστε, το Κίνημα Εθνικής Αναγέννησης, δεν έχει χορηγούς και δεν έχει Ταμείο, για να κάνουν… ρεσάλτο..».


Δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται να «αναλύσουμε» τις παραπάνω κακοήθειες και συκοφαντίες.

Μόνο να ξεφυλλίσει κανείς το ΡΕΣΑΛΤΟ και θα αντιληφθεί το μέγεθος της αλητείας του Χατζάρα.

Δύο μόνο διευκρινήσεις:


α) Αυτά περί Ρουφογάλη από ποιο ασφαλίτικο αρχείο τα «αλίευσε», γιατί ο ίδιος στα χρόνια της Χούντας έπαιζε κλέφτες και αστυνόμους στην Αγία Παρασκευή.
Δεν θα έπρεπε να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για ένα τόσο σοβαρό γεγονός;;;

β). Πράγματι επί Κωστόπουλου (20 χρόνια κυβέρνησε το ΠΑΣΟΚ) ο Θύμιος Παπανικολάου προσελήφθη με τρίμηνες συμβάσεις στο Ραδιόφωνο της ΕΡΤ και με απολαβές πείνας …

Ωστόσο εδώ αποκρύβονται πολλά:

1). Μόλις ήρθε στην κυβέρνηση ο Μητσοτάκης, ο Θύμιος διώχτηκε αστραπιαία από την ΕΡΑ.

2). Με την άνοδο ξανά του ΠΑΣΟΚ διεκδίκησε, από τον τότε γενικό διευθυντή της ΕΡΑ, τον Άκη Κοσώνα, τη θέση του και ο κ. Κοσώνας τον προσέλαβε ξανά με τις τρίμηνες συμβάσεις.

3). Μόλις ανέλαβε ο Σημίτης και προώθησε τον Τζανετάκο γενικό διευθυντή της ΕΡΑ, πάλι, μέσα σε μια νύχτα, ο Θύμιος εκδιώχτηκε…

4). Πολύ αργότερα, προσελήφθη ξανά ο Θύμιος, από τον κ. Ανδρικάκη, γενικό διευθυντή της ΕΡΑ…

Αυτά για την ιστορική αλήθεια και για το ποιοι εκδιώχθηκαν από την ΕΡΤ και από όλα τα ΜΜΕ…

Διαβάστε και άλλα σχετικά κείμενα εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4551

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP