Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Ο "ΙΟΣ" της "Ε" ξανακτύπησε!!!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑ;;
Γράφει: Ο Στέφανος ΛηναίοςΟ ΙΟΣ της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ, σήμερα, 22.5.10, έγραψε άλλο ένα προκλητικό κείμενο με τίτλο: "Τα πολλά χέρια του Μίκη".
Θυμίζει αυτά που ο Μίκης είχε γράψει για την επίσκεψη Ερντογάν:
«…υποψιάζομαι ότι πίσω από την επίσκεψη Ερντογάν κρύβεται η αμερικάνικη πολιτική με τα ύποπτα σχέδιά της..»..
Και ειρωνεύεται το Μίκη ότι τα ξέχασε όταν ο Ερντογάν πήγε σπίτι του και είπε άλλα: «Η Ελληνοτουρκική φιλία είναι ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά μου..Η σημερινή μέρα είναι μια μέρα ιστορική..»
Ίσως να ήταν ένα μεγάλο λάθος του Μίκη να ανοίξει την πόρτα του…
Φανταστείτε όμως να μην την άνοιγε…Ο ΙΟΣ και όλοι οι «Οικουμενιστές» μέχρι και…«κάζους μπέλι» θα του καταλόγιζαν..

Ίσως όχι μόνον από ευγένεια αλλά και από αδυναμία πλέον να στέκεται όρθιος, στηριζόταν στα χέρια των δύο προέδρων…

Φανταστείτε να τους δεχόταν, ανήμπορος και ξαπλωμένος στην μεγάλη πολυθρόνα του, όπως δέχεται όλους, τι θα του έσουρναν...

Ίσως να μην έπρεπε και να πει όσα είπε..

Φανταστείτε αν τους έλεγε αυτά που είχε γράψει πρόσφατα: Για την αλαζονική στάση της Τουρκίας, τα σχέδια των ξένων που αφορούν την Κύπρο, το γεωγραφικό μας χώρο, τα υποθαλάσσια κοιτάσματα, το Αιγαίο, τους βόρειους γείτονές μας…

Ο ΙΟΣ θα τον έστελνε στρατοδικείο..

Γι’αυτό και συνειδητά ο ΙΟΣ απέφυγε να αναφέρει την επόμενη φράση που ξεκίνησε ο Μίκης: «Δεν θα μας αφήσουν όμως οι ξένοι..»,την οποία έκοψε ο κ.Παπανδρέου. Εκεί τέλειωσε και η μετάδοση του στημένου σκηνικού, όπως και ο ΙΟΣ, ομολογεί..

Και καταλήγει ο ΙΟΣ, συμφωνώντας πλέον με τον κ.Ερντογάν:
«Οι δυσκολίες Ελληνοτουρκικής φιλίας παύουν να υπάρχουν, όταν οι «ακραίες δυνάμεις» έχουν αρχηγό τον Θεοδωράκη..»

Εμείς λοιπόν, οι «ακραίες δυνάμεις», κατά τον ΙΟ, απαντάμε:

Τις δυσκολίες της Ελληνοτουρκικής Φιλίας τις δημιουργούν και τις διαιωνίζουν οι ξένες, φανερές και μυστικές υπηρεσίες, που διέλυσαν την Επιτροπή μας με το Μίκη(‘88-‘92), αποκαλώντας μας προδότες καίγοντας τον Αζίζ Νεσίν & εξορίζοντας το Γιασάρ Κεμάλ.

Την Ελληνοτουρκική φιλία τη δυσκολεύουν αυτοί που έχουν μοναδικό στόχο τους τον " εξωραισμό "της Τουρκίας και την είσοδο 80 εκατομμυρίων Τούρκων στην Ε.Ε.

Τον ίδιο στόχο ΑΚΡΙΒΩΣ που είχε και η πανηγυριώτικη επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα..

Τον ίδιο στόχο που έχουν και οι πρόσφατες δηλώσεις του Τούρκου Υπ.Εξωτ.κ.Νταβούτογλου,για την... υπεροχή του Οθωμανικού έναντι του Ελληνικού Πολιτισμού και για τη Σάμο που ανήκει... στην Τουρκία..!!

Τη δυσκολεύει ο ίδιος ο Κον Μπετίτ, πού στήριξε το ΝΑΤΟ στη διάλυση των Βαλκανίων.. Που προπαγάνδιζε φανατικά υπέρ του σχεδίου Ανάν.. Που, μαζύ με τους " ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ", σε όλο τον κόσμο, είναι ο μόνιμος επιχορηγούμενος του διαβόητου κ.Σόρος..

Τη δυσκόλευε και ο πρώην Τούρκος Υπ.Εξωτερικών Ισμαήλ Τζεμ, Ο οποίος διαλαλούσε:
«..η Τουρκία έχει «οικουμενικό προορισμό» και «μπορεί να καταστεί υπόδειγμα για άλλες χώρες» και να «γίνει ένα από τα σημαντικότερα κέντρα έλξης στον κόσμο με τη δημοκρατία της, την οικονομία και το πνεύμα εκσυγχρονισμού που απορρέουν από τον ανθρωπισμό και την κοινωνική δικαιοσύνη»2!!!

Τη δυσκολεύουν τα Τούρκικα, σημερινά, σχολικά βιβλία, εγκεκριμένα μάλιστα και από το τουρκικό υπουργείο Παιδείας.
Συνεπικουρούμενα, δυστυχώς και από τα βιβλία των κ.κ.Ρεπούση-Δραγώνα:


«..Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».!!
Στο σύγγραμμα «Τα δίκαια της Τουρκίας στο Αιγαίο» (EgeDenizinde TurkHaklari) του Τούρκου καθηγητή Ιστορίας Μεχμέτ Σακά,αναφέρεται:
«… όλοι οι πολιτισμοί του Αιγαίου-μεταξύ αυτών και ο ελληνικός- ήταν Τουρκικής προέλευσης»!!…………..

Στην επιστημονική εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ,
(Turk unaniliskilerivefiliki eteria),αναφέρεται:


«.. οι Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το...2480 π.χ..!! Ο Δημόκριτος, Ηρόδοτος, Ιπποκράτης, Πυθαγόραςκαι Όμηρος ήταν όλοι τους τουρκικής καταγωγής..»!!

Εμείς,λοιπόν, οι «ακραίοι». όπως μας αποκαλείτε, σας βεβαιώνουμε ότι όχι μόνο δεν δυσκολεύουμε αλλά παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη φιλία των λαών μας. Και γιαυτό μας συκοφαντούν και μας περιθωριοποιούν.Επειδή θέλουμε αμοιβαία και ταυτόχρονα να λύσουμε τα προβλήματά μας, μόνοι μας,μακριά από οποιαδήποτε «βοήθεια ξένων «προστατών». Μακριά από κάθε δημαγωγό σούπερ πατριώτη.Αυτό που θέλει και ο Μίκης, όσα λάθη κι αν κάνει, έστω και από αδυναμία ή από κακή εκτίμηση της στιγμής..


Αυτό που δεν θέλουν, όσοι βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος των μεγάλων προβλημάτων..

Όσοι, πραγματικοί ακραίοι, γράφουν στην πρώτη σελίδα τους:

« Ρημάξατε τη ζωή μας.. Θα ρημάξουμε τα πάντα..»
Εκ μέρους μιας ηττημένης γενιάς που συνεχίζει να αγωνίζεται..


22.5.10

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP