Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Τα παρασιτικά αποστήματα της κεφαλαιοκρατίας
Η συντεχνία των κοινοβουλευτικών παρασίτων, σκέτη καμαρίλα πολιτικής «αλητείας», συστρατεύθηκε εναντίον των … αφεντικών τους!!!!
Ομοβροντίες εναντίον των κεφαλαιοκρατών, από τα έδρανα της Βουλής…

Τα μίσθαρνα όργανα των κεφαλαιοκρατών, οι δούλοι τους και οι μεσίτες τους θορυβήθηκαν γιατί κάποιοι από τα αφεντικά τούς θεωρούν παρασιτικό και βλαβερό βάρος.
Σκέφτηκαν, λοιπόν, κάποιοι νέοι ληστές των κεφαλαιοκρατών:
«Τι να τα κάνουμε αυτά τα παράσιτα. Δεν μας χρειάζονται πλέον. Δεν είναι μόνο ηλίθια και βλαβερά, αλλά τόσο σάπια και δουλικά που μας εκθέτουν ανεπανόρθωτα και βάζουν το σύστημά μας σε κίνδυνο. Καιρός να τους πετάξουμε στο καλάθι των αχρήστων…»
Ξεσηκώθηκαν λοιπόν οι καμαρίλες… Βεβαίως με κεφαλαιοκρατικές πλάτες: Αυτές των παλιών «νταβάδων»!!!

Παλιοί και νέοι «νταβάδες» συγκρούονται γύρω από το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στην «αλλαγή» του πολιτικού σκηνικού.

Για τα αφεντικά τους, λοιπόν, τους παλιούς κυρίαρχους «νταβάδες», ωρύονται οι πολιτικές συντεχνίες, με πύρινα λόγια κατά των κεφαλαιοκρατών….

Η παράκρουση της απάτης είναι ο γνωστός κλόουν και προβοκάτορας των κυρίαρχων, παλιών «νονών»: Ο Καρατζαφέρης.

Σήκωσε για άλλη μια φορά την γροθιά του, στη Βουλή, εναντίον των …κεφαλαιοκρατών.

Αυτός που κάθεται σε στάση προσοχής μπροστά στο Βαρδινογιάννη (βλέπε φωτογραφία) που έχει φιλήσει όλες τις κατουρημένες ποδιές των κεφαλαιοκρατών, ωρύεται εναντίον των κεφαλαιοκρατών!!!!!!

Και επειδή έχει την ασυλία τους και προβάλλεται δαιμονιωδώς από τα ΜΜΕ (των «νταβαδων») απαιτεί ο άμοιρος τη δίωξη των μπλογκ για να μην βγούνε στη επιφάνεια οι άπειρες βρωμιές του…

Άσχημοι καιροί για τους λακέδες, τα παράσιτα και τους πολιτικούς απατεώνες…Για τα παιχνίδια που παίζονται σήμερα διαβάστε εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4531

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP