Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Η Απάτη των διατεταγμένων παραιτήσεων

Η κυβέρνηση ανοίγει ξανά την αυλαία της εξαπάτησης με παραιτήσεις…
ΟΤΑΝ η σήψη κυλάει στο δρόμο, σαν χείμαρρος ορμητικός, η συνταγή της απάτης είναι γνωστή: Σπάμε κάποιες μικρές οπιώδεις φουσκάλες, για να επικαλύψουμε και αποκρύψουμε το σώμα της σήψης και τους μεγάλους όγκους της διαφθοράς.

Το πασοκικό κράτος και παρακράτος, καθώς και τα καθεστωτικά Μέσα της Απάτης του Θεάματος (κεντρικές εστίες της σήψης και της διαφθοράς) είναι επιστήμονες στο είδος…


Με τη Γκερέκου (φουσκαλίτσα οπίου) εφαρμόζεται η συνταγή που εφαρμόστηκε και στο Ρόβλια…

Διαβάστε τον Κλασικοπεριπτωση:
http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/05/blog-post_9349.html


ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΕΓΙΝΕ ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ –ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΑΣ

Σύμφωνα με τη δήλωση του κυβ. εκπροσώπου η κ. Γκερέκου η οποία δεν έχει ουδεμία σχέση με τα φορολογικά ...προβλήματα του συζύγου της, υπέβαλε την παραίτησή της για λόγους ευθιξίας η οποία έγινε και αποδεκτή απο τον πρωθυπουργό,ενώ απο το υπ. οικονομικών ανακοινώθηκε ότι θα διετάχθη έρευνα ώστε να εξακριβωθεί τι συμβαίνει με το χρέος των απλήρωτων φόρων του κ. Βοσκόπουλου ύψους 5.500.000 ευρώ.

Αν λοιπόν είχατε "αγωνία και λαχτάρα"
να μάθετε τι θα κάνει τώρα η Βοσκοπούλα υπουργός ανακουφιστείτε με την είδηση της αποδοχής της παραίτησης.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση
είναι πως η εφορία που έψαξε και στου βοδιού το κέρατο για να βρει τρανταχτούς φοροφυγάδες και προ ημερών μάλιστα έδινε στην δημοσιότητα ονόματα για να ικανοποιήσει έστω και για λίγο το κοινό "περί δικαίου αίσθημα" , δεν ανακάλυψε τα 5.500.000 ευρώ που δεν πλήρωσε στο κράτος ο σύζυγος της υπουργού.

Άλλη μια απόπειρα να στραβώσουν με επικοινωνιακά καπνογόνα τον κοσμάκη πήγε χαμένη αφού σε αυτό το χωριό που λέγεται Ελλάδα τίποτα τελικά δεν μένει κρυφό.Ακόμα και τα λιγοστά αποθέματα των πολιτικών προσχημάτων απ΄ότι φαίνεται έχουν εξαντληθεί στο κόμμα που κυβερνά όπως έχει εξαντληθεί και η υπομονή του κόσμου μαζί τους.


Καμία παραίτηση και ανασχηματισμός δεν θα ανακόψει τον κατήφορο της ξεφτίλας μιας κυβέρνησης που νόμισε ότι ο ελληνικός λαός είναι ένα ευνουχισμένο συνοθύλευμα απελπισμένων προβάτων.

Απ΄ότι φαίνεται οι καναλάρχες και οι εφημεριδάδες πήραν "νέες εντολές" από τα αφεντικά τους και στέλνουν το μήνυμα της αποχώρησης.

Το ζητούμενο όμως για τον κοσμάκη δεν είναι ποιόν έχουν ετοιμάσει για διάδοχο οι νεοταξίτες επιτελείς ,αλλά τι χειρότερο μας επιφυλάσσει το μέλλον.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP