Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Η σιωπή των ποιμένων...


Γνωρίζαμε την σιωπή των αμνών κατά την σφαγή τους, τώρα θα γνωρίσουμε μήπως και την σιωπή των ποιμένων κατά την σφαγή των αμνών;
  ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΔΩ


ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΔΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
http://oimos-athina.blogspot.com/2010/07/blog-post_12.html


 "Και το ερώτημα που θέτω ευθέως στην αγιωσύνη σας είναι, μπορεί ένας ποιμένας να σιωπά όταν τα λογικά του πρόβατα έχουν γίνει από καιρού στόχος και ήδη λεία του νοητού λύκου της παγκοσμίου δικτατορίας;"
 
Μακαριώτατε και σεβασμιώτατοι πατέρεςΜε το θάρρος του υιού προς τον πατέρα, χωρίς αυτό να καθαιρεί τον σεβασμό αλλά και την αγάπη που είναι φυσικό να μας συνδέουν, πιστεύοντας ότι εκφράζω το μεγαλύτερο μέρος του ποιμνίου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ελλάδος, θέλω να σας απευθύνω μερικά ερωτήματα, τόσον αγωνιώδη όσον και επείγοντα, αμέσως σχετιζόμενα με την σημερινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Πατρίδα μας.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η Ελλάδα δέχτηκε το τελευταίο διάστημα σφοδρότατη επίθεση από την Παγκόσμια Τραπεζοπιστωτική Εξουσία (το θηρίο δηλαδή της Νέας Εποχής) που σχεδιάζει την απόλυτη διάλυση του Έθνους μας, της Πίστης μας, της Παιδείας μας, της Εθνικής ανεξαρτησίας μας και αυτής ακόμη της αξιοπρέπειάς μας.


Σχέδιο που δυστυχώς, κατά την ταπεινή μου άποψη, έχει εκτελεστές τους ίδιους τους κυβερνήτες της χώρας!

Η εθνική κυριαρχία αμφισβητείται, ο εθνικός πλούτος υποθηκεύεται, τα εθνικά και ορθόδοξα σύμβολα αφαιρούνται ή παραγκωνίζονται, σε όλα τα μέτωπα καίγεται η Πατρίδα μας!

Δεν χρειάζεται παρά να δει κάποιος τη λαίλαπα των μέτρων
που στοχεύουν στον περιορισμό των δικαιωμάτων και ελευθεριών στην εξαθλίωση των ήδη φτωχών ανθρώπων και στην δημιουργία πολυεθνικής μάζας που θα παράγει πολύ και θα αμείβεται ελάχιστα!

Ήδη πολλοί άνθρωποι οικογενειάρχες, είναι τα θύματα αυτών των μέτρων και υποφέρουν απολυμένοι και άνεργοι.

Όμως η πλέον ύπουλη επίθεση είναι αυτή που γίνεται με πρόσχημα την τεχνολογία και στόχο έχει την πνευματική υποδούλωση των ανθρώπων....

Ήδη όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι καλούνται να δηλώσουν ηλεκτρονικά "το της δουλείας πρόσχημα" υποβάλλοντας πλειάδα στοιχείων και προσωπικών δεδομένων "πρός απογραφήν" παραπλησίαν εκείνης του Ηρώδου!

Και όλα συγκλίνουν στην ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη που θα περιέχει τον ΑΜΚΑ, το ιατρικό ιστορικό, εργασιακά και προσωπικά δεδομένα κλπ.

Σειρά θα έχουν οι ηλεκτρονικές ταυτότητες και διαβατήρια, με απώτερο στόχο την τελική σύνοψη όλων των δεδομένων του ανθρώπου σε μία ηλεκτρονική κάρτα...

Και το ερώτημα που θέτω ευθέως στην αγιωσύνη σας είναι, μπορεί ένας ποιμένας να σιωπά όταν τα λογικά του πρόβατα έχουν γίνει από καιρού στόχος και ήδη λεία του νοητού λύκου της παγκοσμίου δικτατορίας;

Στο ραδιοφωνικό σταθμό, της Εκκλησίας της Ελλάδος άκουσα πνευματικό να κλαίει, διότι κάποιος του είπε πως τον απέλυσαν και δεν ήξερε τι να αποκριθεί στον άνθρωπο που τον ρωτούσε τι θα απογίνουν τα παιδιά του.

Σε συνάξεις
οι πιστοί εκφράζουν την αγωνία τους για την απόπειρα ηλεκτρονικού φακελώνοντας και ερωτούν απεγνωσμένα ποία είναι η θέση της Εκκλησίας!

Επί τέλους,
επί αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου δια στόματός του, η σεπτή Ιεραρχία είχε και έπαιρνε θέση επί παντός επιστητού, πράγμα ίσως υπερβολικό, τώρα που με το πρόσχημα της λιτότητος λόγω της οικονομικής κρίσης, έφτασαν να απαγορεύουν και την χειροτονία νέων κληρικών και οδηγούν έναν ολόκληρο λαό στα ηλεκτρονικά μπουντρούμια της νέας εποχής και στην οικονομική και ηθική εξαθλίωση , η Εκκλησία δεν θα μιλήσει;

Γνωρίζαμε την σιωπή των αμνών κατά την σφαγή τους,, τώρα θα γνωρίσουμε μήπως και την σιωπή των ποιμένων
κατά την σφαγή των αμνών;


Παρακαλώ όπως μη παραβλέψετε τα αιτήματα των λογικών σας προβάτων, ως ποιμένες έχετε ιερό καθήκον να σταθείτε και οικονομικοί αρωγοί στον λαό που υποφέρει και φθάνει στην τελεία ανέχεια, αλλά προ πάντων να στηρίξετε πνευματικά το ποίμνιο, δείχνοντας αφενός τις κατευθυντήριες γραμμές σε όλα τα θέματα που βεβιασμένα προωθεί η «νέα εποχη» δια της πολιτείας και αφετέρου δίνοντας στους «ηγέτες» μας να καταλάβουν, πως στην επίθεσή τους κατά των ιερών και των οσίων του λαού, σε όλα τα μέτωπα, ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ, που μαζί με τον ευσεβή λαό θα τους αποκρούσουν!

Ασπαζόμενος την τιμίαν δεξιά σας
με τιμή
Romanos 


Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4752

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP