Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Τεστ αντοχής των τραπεζών!


Αντί για τεστ αντοχής των πολιτών τα υποψήφια στελέχη της "παγκόσμιας κυβέρνησης" κάνουν τεστ αντοχής των τραπεζών!
  ΚΛΑΣΣΙΚΟΠΕΡΙΠΤΩΣΗ


Ο τοκετός όπου νάναι θα καταλήξει στην γέννηση του "θηρίου" του νέου ολοκληρωτισμού και της απόλυτης βαρβαρότητας και μισανθρωπίας.

Αυτή και μόνο η πρεμούρα να κάνουν δήθεν τεστ αντοχής των τραπεζών και να μην ενδιαφέρονται καθόλου για την αντοχή των πολιτών αποδεικνύει ότι δεν έχουμε να κάνουμε απλώς με μια "κακή περίοδο" της ιστορίας του νεο-καπιταλισμού.Τα επιτελεία της "Νέας Τάξης Πραγμάτων" με κάθε τρόπο και κάθε είδους προπαγάνδα προσπαθούν να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου ώστε να πιστέψουμε ότι η ζωή, η ύπαρξή μας, το μέλλον μας είναι ΑΠΟΛΥΤΑ συνδεδεμένα με την "τύχη" των δημίων μας. Λες και χωρίς δομημένα ομόλογα και βρώμικα τραπεζικά παιγνίδια οι κοινωνίες θα γίνουν πρωτόγονες και εμείς "άνθρωποι των σπηλαίων".

Αυτοί δηλαδή που δημιούργησαν την δήθεν κρίση, αυτοί που σχεδίασαν τις χρεοκοπίες κρατών και τζογάρισαν στην ανθρώπινη δυστυχία, τώρα έφτιαξαν και τους κανόνες βάσει των οποίων θα ξεκαθαρισθεί ποιος από δαύτους έχει ακόμα κοφτερά δόντια.

Γιατί να μας ενδιαφέρει αν ο τάδε ή ο δείνα τραπεζίτης θα υποβιβασθεί από το επίπεδο του πτωματοφάγου σαρκοβόρου στο επίπεδο του βακτηρίου ή του μύκητα;

Γιατί να μας ενδιαφέρει το μέλλον του κάθε ενός ψαλιδόκολου πολιτικάντη που αγωνιά μπας και δεν περάσει τις "εξετάσεις" στο μάθημα της εξόντωσης των λαών;

Γιατί τελικά να μας ενδιαφέρει το πόσο "αντικειμενικός" ή "ηθικός " είναι αυτός που κανοναρχεί αυτή την θρασύτατη επίδειξη τραπεζικής δύναμης.

Ας σταματήσουν λοιπόν οι μισθωμένοι κοντυλοφόροι της "Νέας Εποχής" να ασχολούνται με το γιατί και το πώς οι Γερμανοί έκρυψαν τα έλκη τους ενώ στην δική μας τράπεζα οι κανονάρχες του συστήματος τους έβαλαν να κατεβάσουν το βρακί για να φανεί το σπυρί στον πισινό τους.

Όχι δεν μας ενδιαφέρει να ασκηθούμε στις μεθόδους επιβίωσης μέσα στην φυλακή των ετοιμοθανάτων.

Θέλουμε να ζήσουμε σαν ελεύθεροι άνθρωποι διαμορφώνοντας ΕΜΕΙΣ το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας και αυτό δεν πρόκειται να το εκχωρήσουμε σε κανένα γιουσουφάκι της Pax Americana του ΔΝΤ ή της Τρόϊκας.

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP