Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Οι φορτηγατζήδες μπορεί να αποτελέσουν τη σπίθα της ανάφλεξηςΉρθε η προκήρυξη των μαφιόζων του χρήματος και των μυστικών υπηρεσιών (Σέχτα) με τα άπειρα χοντροκομμένα ψεύδη της, τα παραπλανητικά «ξεκαρφώματα» συσκότισης και τη γαργαλιστική πρακτορική σεναριογραφία της για να «θάψει» το γεγονός που πυροδοτεί σήμερα τη συμπιεσμένη λαϊκή οργή: Την κινητοποίηση των φορτηγατζήδων…

Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι πάντες ασχολούνται με τους γνωστούς και τόσο ευδιάκριτους δολοφόνους των μαφιών του χρήματος και των μυστικών τους υπηρεσιών.


Υπάρχει αλήθεια Έλληνας πολίτης που να μην αντιλαμβάνεται ότι όλο αυτό το τρομοκρατικό παιχνίδι με τις ποικίλες ταμπέλες ΑΠΟΤΕΛΕΙ κατασκεύασμα των οικονομικών γκάνγκστερ και των μυστικών τους υπηρεσιών, το προνομιούχο μέσον των εγκληματικών και περίπλοκων πολιτικών παιχνιδιών τους και τον εκτελεστικό βραχίονα εκκαθάρισης λογαριασμών τους;

Και η προκήρυξη το αποκαλύπτει αυτό κραυγαλέα:

Μια μακροσκελής (για να χάνεις τη συνοχή της σκέψης) και χοντροκομμένη συρραφή όλων των ποικιλιών που γράφτηκαν για τη δολοφονία του Σωκράτη, διανθισμένη, για ξεκάρφωμα, με κάποια ονόματα του μαφιόζικου κυκλώματος και με φανερή την αγωνιώδη προσπάθεια να αποδείξει ότι ο Σωκράτης ήταν ο υπ’ αριθμόν ένα μαφιόζος!!!

Οι μεγάλοι μαφιόζοι που κινούν τα νήματα, οι σπόνσορές τους και οι μυστικές τους υπηρεσίες μένουν στο σκοτάδι. Φωτογραφίζονται κάποιοι στρατηγοί και αξιωματικοί τους, έτσι για ξεκάρφωμα και παραπλάνηση, για να κρατηθεί στο απυρόβλητο η κορυφή της μαφιόζικης πυραμίδας…

Έρχεται, λοιπόν, το μαφιόζικο στρατηγείο να εμφανίσει αυτό το πολιτικό της εξάμβλωμα (προκήρυξη) ΤΩΡΑ και μάλιστα από τις στήλες του Μεγάλου Συγκροτήματος της πολιτικής απάτης, τα «ποιοτικά» ΝΕΑ: Σημειολογικά αυτό λέει πολλά, όχι μόνο σε επίπεδο ιδεολογικό, αλλά και τρεχούμενο πολιτικό, σχετικό με τις διαπλοκές των δημίων μας και των «μηχανισμών» του χρήματος…

Ρίχνουν ΤΩΡΑ τη βόμβα της τρομολαγνείας και των τρομοψυχώσεων, τα τοξικά αέρια μια νέας κατακλυσμιαίας πρακτορικής σεναριογραφίας.

ΤΩΡΑ που οι φορτηγατζήδες μπορεί να αποτελέσουν τον πυροδότη μιας γενικής και ανεξέλεγκτης λαϊκής έκρηξης…

Βλέπετε οι γνωστές συνταγές εναντίον των απεργιών αρχίζουν πλέον να μην πείθουν κανέναν. Έχουν πολυφορεθεί: Μία οι Ναυτεργάτες καταστρέφουν τον τουρισμό και τις διακοπές, μία οι αγρότες καταστρέφουν την οικονομία, μία οι συμβασιούχου κάνουν στάχτη τον πολιτισμό μας κ.λπ.

Κάθε απεργία κατηγορείται και στιγματίζεται σαν πράξη που προκαλεί «εμφράγματα» εναντίον της οικονομίας και της κοινωνίας, εναντίον του τουρισμού και των διακοπών (νοιάζονται για τις διακοπές μας οι δολοφόνοι μας!!!).

ΟΛΑ αυτά τα προπαγανδιστικά κλισέ αρχίζουν να πέφτουν στο κενό πλέον και μάλιστα να συσσωρεύουν την οργή…


Μέσα σ’ αυτό το κλίμα της λαϊκής οργής έρχονται οι φορτηγατζήδες, με τη θηριώδη ορμή των μικρό-μεσαίων που χάνουν τις περιουσίες τους, να απειλούν με γενική ανάφλεξη ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Αυτή η ανάφλεξη θα είχε ήδη γίνει, αν οι προδοτικές και παράλυτες ηγεσίες των συνδικάτων και των «αριστερών» κομμάτων είχαν, έστω και ένα ζωντανό αγωνιστικό κύτταρο.

Η απελπισία των δεκάδων χιλιάδων φορτηγατζήδων (πολλαπλάσιος πληθυσμός με τις οικογένειές τους) γίνεται το φιτίλι της γενικής ανάφλεξης.

Το γεγονός ότι η χούντα ψήφισε το νόμο του κλειστού επαγγέλματος, σαθρό επιχείρημα που τυφλώνει κάποιους, δεν πιάνει, έρχεται σε κατάφορη αντίθεση όχι μόνο με τη λογική, αλλά και τη δικτατορική, αυθάδη επέλαση της Νέας Χούντας του ΔΝΤ και των δοσίλογων της κυβέρνησης.

Επί σαράντα χρόνια (γιατί αλήθεια καμία κυβέρνηση δεν το κατάργησε αυτό το καθεστώςWink παρέμεινε αυτό το καθεστώς «επένδυσης» και μέσα σε αυτό το καθεστώς χτίστηκαν περιουσίες.

Έρχεται, τώρα, η κυβέρνηση των ανδρεικέλων, μέσα σε μια νύχτα να τους αφανίσει τις περιουσίες που επί σαράντα χρόνια έφτιαξαν, για να παραδώσει τον κλάδο στις πολυεθνικές, εκτελώντας κυριολεκτικά τους φορτηγατζήδες, ιδιαίτερα τους μικρούς.

Αυτή η κτηνώδης εκτέλεση ενός ολόκληρου κλάδου είναι η ουσία και όχι ο νόμος που λειτουργούσε επί σαράντα χρόνια, ούτε το «φρόνημα» κάποιων φορτηγατζήδων, ούτε τα «ελαττώματα» του χαρακτήρα τους.

Μια εκτέλεση εν ψυχρώ.


Το πρόβλημα θα μπορούσε να λυθεί μέσα από τον δρόμο των αστικών υποθέσεων: Με διαπραγμάτευση και σχετικές αποζημιώσεις…

Η κυβέρνηση εκτελεί συμβόλαιο θανάτου: Αυτή είναι η ΟΥΣΙΑ


Η Κυβέρνηση, όπως σε κάθε ζήτημα ξεπουλάει τα πάντα στις πολυεθνικές και καταστρέφει ισοπεδωτικά, βάρβαρα και δικτατορικά όλη την Ελλάδα, συνακόλουθα και όλες τις οικονομικές, κοινωνικές, εθνικές και ιστορικές αρθρώσεις της.

Το φιτίλι της πυροδότησης της λαϊκής οργής, αυτή τη δεδομένη στιγμή, είναι οι φορτηγατζήδες.

Κάθε φυτίλι πρέπει να το ανάβουμε και όχι να σφυρίζουμε κλέφτικα.

Πρέπει να σταθούμε στο πλευρό των φορτηγατζήδων και να πυροδοτήσουμε τη γενική λαϊκή οργή.


Η Ελλάδα καταστρέφεται, τα φέρετρά μας κατασκευάζονται, δεν έχουμε την πολυτέλεια της αναμονής και της ιδανικής
επιλογής…ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4785

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP