Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Φορτηγατζήδες: άλλο «συμβόλαιο θανάτου» που εκτελεί η κυβέρνησηΜέσα σε μια νύχτα τριάντα χιλιάδες φορτηγατζήδες χάνουν την περιουσία τους με την άρση του κλειστού επαγγέλματος που ίσχυε από το 1971.

Πρόκειται για καθαρή λεηλασία περιουσίας. Οι άδειες των φορτηγών είναι μια περιουσία ολόκληρη, έχουν την τιμή ενός καλού διαμερίσματος σε ακριβή περιοχή, ανέρχονται μερικές και σε 300. 000 ευρώ.

Η κυβέρνηση για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των φασιστικών μέτρων της Τρόικας που έρχεται για μια εβδομάδα από σήμερα για να βάλει στο μικροσκόπιο τα δημοσιονομικά της χώρας, ενέκρινε αιφνιδιαστικά την Παρασκευή την άρση του κλειστού επαγγέλματος των οδικών εμπορευματικών μεταφορών για να προωθηθούν στον κλάδο οι πολυεθνικές εταιρείες.


Εν ψυχρώ, με την πώρωση του μαφιόζικου γκανγκστερισμού, εκτελούν τριάντα χιλιάδες μικρό-ιδιοκτήτες στο βωμό των πολυεθνικών μεταφορών.Κυριολεκτικά τους εκτελούν αφού μηδενίζουν την αξία της περιουσίας τους.

Οι ψυχρές εκτελέσεις θα έχουν και συνέχεια σε άλλους κλάδους.


Ήδη στο μικροσκόπιο των ελεγκτών τις Τρόικας θα μπουν οι ΔΕΚΟ, τα νοσοκομεία, τα ασφαλιστικά ταμεία, τα φορολογικά έσοδα και τα οικονομικά των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η απαίτηση των φασιστόμουτρων χωρίς τον αγκυλωτό αλλά με γραβάτα και κουστούμι είναι η άμεση απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, ο έλεγχος των δαπανών σε ΟΤΑ, νοσοκομεία, το ξεπούλημα των ΔΕΚΟ και η αναδιάρθρωση και οικονομική ενίσχυση του τραπεζικού συστήματος σε βάρος του λαού και της χώρας.

Η απεργία διαρκείας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων είχε προγραμματιστεί να αρχίσει στις 27 Αυγούστου. Αποφάσισαν όμως να την ξεκινήσουν άμεσα βάζοντας χειρόφρενο από το Σάββατο λόγο της αισχρής στάσης της κυβέρνησης να τους αιφνιδιάσει στην καρδιά του καλοκαιριού ελπίζοντας σε όσο το δυνατόν λιγότερες αντιδράσεις.

Οι λωποδύτες κτυπούν πάντα το καλοκαίρι. Έτσι, σαν κοινός λωποδύτης ενεργεί η κυβέρνηση κατοχής. Ελπίζει, μέσω των γκεσταμπίτικων μεθόδων προπαγάνδας των ΜΜΕ να συκοφαντήσει τις αντιδράσεις των εκτελεσθέντων φορτηγατζήδων, στιγματίζοντάς τες σαν αντιδράσεις εναντίον του «εθνικού συμφέροντος» σαν αντιδράσεις που υπονομεύουν τον κλάδο του τουρισμού, σαν αντιδράσεις που στρέφονται εναντίον των πολιτών και των διακοπών, μια και θα υπάρξει μοιραία έλλειψη καυσίμων.

Αυτή είναι η φασιστική συνταγή: Σε δολοφονώ και άμα αντιδράσεις στο θάνατό σου σε κατηγορώ σαν «εχθρό» της κοινωνίας και του λαού.

Βεβαίως η φασιστική τρόικα και τα κυβερνητικά και δημοσιογραφικά δοσίλογα υπαλληλάκια τους λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο: Την συμπιεσμένη οργή όλης της ελληνικής κοινωνίας, αυτό το εύφλεκτο και εκρηκτικό υλικό που ανά πάσα στιγμή μπορεί να βρεθεί το σπίρτο να το πυροδοτήσει…

Το καλοκαίρι προμηνύεται ιδιαίτερα θερμό…

Αλήθεια οι αριστεροδέξιοι εργατοπατέρες και οι «αριστερές» ηγεσίες βρίσκονται στις παραλίες;

Εδώ εκτελούνται εν ψυχρώ τριάντα χιλιάδες νοικοκυριά, ξεσηκώνεται απεργιακή θύελλα και αυτοί με τέτοια ευνοϊκή και εκρηκτική κατάσταση απουσιάζουν;


ΤΩΡΑ κηρύσσονται οι ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ.

ΟΧΙ παρελάσεις, αλλά αγώνας ζωής και θανάτου…


ΑΝΟΙΞΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewforum.php?f=33

  © Blogger templates Newspaper by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP